Nasıl düzelirim akrabam bile yok sadece anne babam kardeşim birden hayatım renklensin atanıp ben de hayatımı yaşamak istiyorum sizce olur mu neden bu yaşta bu depresif haller
3 ay
İnsansın beşersin şaşman normal sadece geçmişe bakıp neler geçtiğini gördüğünde bununda geçeceğine ikna olursan süreci daha zararsız atlatırsın. Elinde olanların kıymetini görmek de buna dahil saçma sapan insanlarla vakit geçirmedin meselaa
Öyle de ama bunaldım gerçekten bu yaşta
Bunalınmayacak gibi değil ama gece gündüz oluyorsa var bu karanlığın geçeceği bir zaman
Çok iyi durumda olsan da bişeylerle sınanacaksın kimi zaman en yakınınla kimi zaman varlıkla
Şu an yazdıkların yoğun bir umutsuzluk hissettiğini gösteriyor ve bu yaşta böyle sıkışmış hissetmen gerçekten yorucu olabilir 🌧️ Ama 22 yaş hayatın daha giriş kapısı. Atanmak, çevre edinmek, aşk yaşamak hepsi zaman ve süreç istiyor. Şu an olmuyor diye hiç olmayacak anlamına gelmez. Birden renk değişmez belki ama sen küçük adımlar attıkça tonlar değişir 🎨 Kendine yüklenmek yerine gelişimine odaklanırsan o dönüşüm sandığından hızlı gelir. Bu hisler geçici, sen kalıcısın 💛
Cevap
8Cevap
Bende sen yaşlarda aynı sorunu yaşıyordum. Sonra ilk aşk ve sevgiliyle hayata bakış açım değişti.
Aynısı ya nasıl oluyor anlamıyorum benimde hiç kimsem yok
Çok bunaldım gerçekten hayatıma giren erkekler de sorun yaratıyor diye bitiyor ilişki iş konusuna gelince de KPSS çalışıyorum ama bölümüm güzel değil atanma umudu yok nedense bi garibim yaşlanmış gibi hissediyorum
Bende kpss va ama yapamıyorum ailem yüzünden hiç akraba yok hiç arkadaş yok psikolojimm bozuldu
Ben de aynı şekilde stresten hastanelik oldum o derece takıyorum
Olur niye olmasın. Yeter ki Bi adım at
Ne gibi adım
Aşk iş ya da arkadaş mesela
Denedim olmuyor uzun sürmüyor çünkü işim olmadığı için sürekli gezip dolaşamıyorum para yok haliyle uzaktan da bıkıyorinsan
Denemekten vazgeçme
merak etme bi kamil cikar karsina
Bir ceo denk getiriremedin yani
Olsun istiyor musun
Evet
O halde planlam yap
Şehir neresi
Dm kral
Niyeki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?