+1 yılTek derdin libidonun yükselmesi bunu ispat edemem ama eminim umudunu kayebden bir insanın aklına ne işim ne de Aşkım var sorusu gelmez burada zaten asıl olan aşk yani dürtüler neyse umarım biri seni bulur bi güzel sever rahatlarsın umudun yeşerir yeniden
03 Yorumla
Soran+1 yılTek derdim libidomy tek derdim gelecek kaygısı tamam mı yaşıtlarıma ve arkadaşlarıma bakıyorum güzel işi mesleği sevgilisi eşi hayatu var ve ben çabalıuorm olmuyor yoruldum artık
- +1 yıl
Demek ki yeterince çabalamıyorsun hala sevgili diyosun sevgili kavramı bu kadar mı önemli senin için? Bir iş sahibi olmak için ne yaptın mesela kendini geliştirdin mi?
Hayat herkese şanslı davranmaz bazen şansı kendimiz yaratmak zorunda kalırız ve sen sadece isyan ediyor hayata küsüyorun zayıf karakterli olmak yerine güçlü mücadeleci olmak zor geliyor her şey senin elinde sadece içindeki isteği kamçılaman gerektiğinin farkına varacaksın bir gün
Soran+1 yılEvt geliştirmeye çalıştm ama iş bulamadm eğerki iş bulsaydım daha da geliştirme şansım olacaktı
En İyi Cevaplar
Eğitim & Kariyer konusunda 346 cevap paylaştı. Doğru yapıyorsun. Umut etsen daha çok canın yanacak.. Her şeyden vazgeç.. Vazgeç ki aniden gerçek seven çıkınca karşına, normalde 1 mutlu olacaksan 10 mutlu olmanın tadını çıkarırsın...
00 Yorumla
+1 yılYalnız değilsin, yaşıt sayılırız, işim var da (öylesine, eh işte, aç kalmıyoruz buna da şükür tipinde) aşk falan ben de boşverdim. Ben de umudumu kestim ya, akışına bıraktım, boş ver
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk zaten nasibim kimse gelr zaten ama gelecek kaygısı endile stres kaygı bunlar nolcak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Eğitim & Kariyer konusunda 352 cevap paylaştı. Bence böyle umutsuz bir dönem geçiriyorsan ilk işin harekete geçmek olsun mesela spor, disipline eder daha enerjik olursun azmi de artırır.
Daha sonra enerjini düşüren ne varsa bir bir uzaklasmalisin. Degisim yapmadığın sürece hicbirsey değişmeyecek.24 Yorumla
Soran+1 yılSpor salonuna yazılacak param yok ama
- +1 yıl
Salonu kastetmedim evde dışarıda egzersiz yapabilirsin youtube da bu tarz içerikler var. Bende zor zamanlardan geçiyorum işimi bıraktım üzerine en yakın arkadaşım intihar haberini aldım.
Ve bende kendimce spora yapmaya başladım farklı hobiler edinmeye çalışıyorum yapacağın en iyi şey kendini geliştirmek.
Soran+1 yılEvet doğru diyosun ama bende istikrarda yok zaten zayıflamam lazım 1 2 gündür diyete uyuyom ama spor yapmıyom erteliyom hep
+1 yılHerşeyi zamanı var bakarsın iş bulursun sonra ayağına kısmetin gelir evlenirsin 1 2 sene içinde neler neler oluyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılEn güzel yorumlardan bitanesi seninkiydi gözlerm doldu teşekkür ederm❤️🥹
- +1 yıl
Rica ederim canım benim Allah gönlüne göre güzellik versin senin için ne güzelse o sana gelsin kendim içinde böyle dua ediyorum 😘❤️💚
+1 yılOlan sadece sana olur guclu olmak zorundasin ilk basta kendini tani kendini sev, hayata bu yasta bu sekilde bakma, umudunu yitirirsen duygularini yitirirsen sana ait bir hayatin olmaz, herseyini kaybetmis gibi davranma askta iste gelir sen yeterki cabala, guclu durup birseyler icin cabalamaz ugrasmazsan hayat sana hicbirsey vermez sadece aci ders ve tecrube yalnizlik cok sey ogretir ama uzun suren yalnizlik iyi degil bilgin olsun.
115 Yorumla
Soran+1 yılEvt bi insan napıyorsa kendisine yapar zaten off böyle bianda gözlerm dolup hep ağlıyorum şu an. Bile
- +1 yıl
Psikolojik destek al birde duygusalligi bir sure birak kendine uzulmen seni daha cok yipratir, bazi seylerin telafisi yok oyuzden gec kalma
Soran+1 yılPsikoloğa gidecek param devlettede gitmek istemiyom 10 dakikada ne anlatıcm Dr. a
- +1 yıl
Ilac falan kullanirsin vs duygusalligi birak eger kotu olaylar yasamadiysan yipranmadiysan saglik sihhat yerindeyse toparlansin ama kendine deger ver ask para vs bunlar senden degerli degil bunu aynanin karsiisina gecip kendine soylemen gerekli
Soran+1 yılBoş laf bunlar paran yoksq ailen dahil kimse yüzüne bakmıyor hor görüyor evde yemek yeme konuşma hakkın bile olmuyor anca hizmetli gibi kullanıyorlar sevilmek benmde hakkım değil mi bu zamanda kadae ilişkilermde en çok seven hep ben oldum bunn sonucnda terkeldm en sondada aldatıldm bunları hakkediyom ben
- +1 yıl
Ben senin icin diyorum aileni bosgec orasi zaten oyle sevilmek hakkin ama dogru kisiden bekle, belliki sevgi gormemissin, sevgili ve aldatilma olayi ise biliyorum cok zor ama en azindan degmedigini gordun uzuldum senin adina, kimseden sevgi hicbirsey bekleme bu hayat boyle sevgisizde güçlü ol ayakta dur diyor yalniz yasin daha genc ara iste bulur calisirsin yeni bir iliski ise zor olur zaten, deger sevgi verip gormemek ve ustune hakaret isitmek birde bunlari en sevdigin insanlardan gormek insani mahvediyor, ama hayat boyle devam etmez nasil devam edecegin sana bagli unutma.
Soran+1 yılBıktım artık ya gerçekten bıktım Allah canımı alsn kurtulmak istiyom bu hayattan ya
- +1 yıl
Oyle deme sen dediklerimi yapmaya calis bazi seylerin pismanligi zor, cabala guclu dur, yuzlesmessen hep boyle devam eder
Soran+1 yılPsikoloğa mı gideym
- +1 yıl
Ozelden yaz yanlis anlama ama kesinlikle git icinde ne varsa dok utanma cekinme istersen burdanda yazarim bende yazdiklarinin hemen hepsini yasadim cogu kiside yasiyor hayattan vazgecme
- +1 yıl
1 bucuk sene agir depresyon yasadim birde agir depresyon geciriyorsun dediler bana tam kafayi yedim basta kabulleenemedim sonra anladim suc bende degil etrafimdakilerde kendini aciz falan zannetme psikologa gittigin icinde umarim sifa bulursun
- +1 yıl
3 ay dogru duzgun yataktan cikamamistim etrafinda ne kadar negatif insan varsa uzaklas uzaklastir
- +1 yıl
Destek olmayan izin verme kostek olmasin:)
Soran+1 yılSana istek attm mesaj atarmsn
- +1 yıl
Peki guvendigin icin sagol
menfeat peşinde koşan basit ve dandik insanlar olmasin 🙂Açıkçası bu saaten sonra kendini yetiştirmeyi becermemis ne yaptığı ve ne istediği beli olmayan çıkarlarını düşünerek hareket eden hiç kimseyle uğraşamam yanliz olmak iyi.
20 Yorumlasaçmalıyorsun şurda olman birileriyle konuşup tanışman bile senin için bir fırsattır. bırak bu saçma düşünceleri ve yeni insanlar tanı ufkunu aç
13 Yorumla
Soran+1 yılburada tanışıp konuştuklarım oldu ama hiç kimse ciddi bi ilişki istemiyor
Soran+1 yılEvt
+1 yılO ne ya görende 60 yaşında sanacak daha 26 yaşındasın hayatın en başındasın her şey bir anda olacak değil ya tamam bu zamanlar zor zamanlar ama sende kendini Bırakma her şey gönlünce olacakk
11 Yorumla
Soran+1 yılBi ands tabiki olmazda ama ben 2 yıldır bu durumdayım
çalışmak için ne bekliyorsun peki? kim seni arayıp gelip şurada işe başla diyecek?
çalışmaya başlarsan diğerleride gelir sırayla
06 Yorumla
Soran+1 yılBiliyoz herhalde iş bulamadığım için çalışamıyom
Soran+1 yılNerden bileym bulaöadığımı almıyolar işte senn givi olup tuzu kuru olanlar konuşuyor işte uzaktan konuşmak kolay
- +1 yıl
bu ülkede işsiz gezmek için aptal olmak lazım hiç bir iş bulamazsam elime 1 kova 2 bez 1 sünger alır yerinde araba yıkardım. su masrafım bile olmaz. Sanayi bölgeleri iş merkezleri gibi yerlere gidip tam gün çalışırdım. hele ki 1-2 de arkadaş bulduysam oooo patron bile oldum demektir.
Soran+1 yılAynn aynn patron olmaya devam et sen
Yanlış yapıyorsun daha önünde nice yaşlar var biraz Umutlu olup yaşaman gerekiyor neler çıkar karşına belki
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki..
+1 yılOlur olurr her zaman isteğimiz ha deyince olmuyor maalesef biraz sabır çaba azim yeter ki biz çaba gösterip sabırlı olalım
04 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman olcak ki yaşıtlarmn bebekleri var iyi bi işleri var
- +1 yıl
Senin alnına belki geç yazılmıştır sorun etmemelisin sen ümidini kesme yeter ki yüce allah büyüktür
- +1 yıl
Ya yazilmamussa
- +1 yıl
Öte tarafta verir mükafatını allah emin ol ama yazılmıştır sen hep güzel tut kalbini
İstanbuldaysan, cv yolla. Belki bir şeyler çıkar. Veya gruplar vs var, onlara alırım belkide çıkar bir şeyler
00 YorumlaHayata tutunmak için illa aşk ve iş mi gerekli? Merak ettiğim için soruyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılAşk neysede iş gerekli maddi çzgürlük ve ailemn laf söylememesi isteklerimi yapmak için
- Eğitim & Kariyer konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılYanlis yapiyorsun yasinda ne varmis isinde olur esinde olur askinda olur yeterki sen vaz gecme
01 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bitkin yorgun hissediyom bi işe bi ilişkiye başlasam bile ilişkide güven ve işte tecrübe için çok zaman geçmesin lazm
+1 yılSevilmeyecek olmak koymuyorda, bu kadar at sineği sevilir iken neden yanlışlar bizi bulur o koyuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvt kimler kimler seviliyor
- +1 yıl
🤷🏻♂️🤷🏻♂️
Herkesin işi kariyeri olacak diye bir şey
Aşka da gelmek için doğru Zamanı bekliyordur acele etme üzülme
00 Yorumla
+1 yılErkeksizlik veya Kızsızlık için yangın yapmaya gerek yok iş için ben olsam bende yangun yaparım
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten anladıysan iş için yapıyom
+1 yılPeki bunun için ne yaptın.
Dua ediyor musun? Veya çabalıyor musun bir şeyler için?012 Yorumla
Soran+1 yılDua etmek içimden gelmiyo artk etsemde samimi değilmişim gibi hissediyorm
- +1 yıl
Bol bol gül yağı kokla.
Gül suyu ile yüzünü yıka.
Bağırsak sistemine özen göster.
Senin enerji frekansin düşmüş.
Soran+1 yılBağırsak sistemi mi? Daha yeni bana karaciğee yağlanması ve safra kesemde taş varmş
- +1 yıl
Bağırsağın iyi çalışmazsa karaciğer, böbrek, safra hastalanmaya başlar.
Her insanın enerjisel bir boyutu vardır.
Bu enerji boyutunu bozduğu zaman günahlar ile vücut hastalanır.
Ruhsal boyutun ve bedenin enerji merkezlerinde biride bağırsaktir.
Tıpta ikinci beyin olarak geçiyor
Soran+1 yılEvt 2 beyin bağırsakmış desene bozulmuşum ben düzelir miyim peki
- +1 yıl
Geceleri saat 22:00 dan sonra bir şey yeme.
Bol bol su iç.
Ama yemeklerden önce ve sonra bir saat vakit olmalı.
Yemekler ile birlikte su içmemeye özen göster - +1 yıl
Düzelirsin tabiki.
Sen dediğim gibi enerji yapını yükseltmeye bak.
Gül yağı ve gül yağı kullan.
- +1 yıl
Enerji yapını yükselttiginde bunlar aklına gelmeyecektir.
Soran+1 yılGül yağını göbek deliğinede sürün diyolar o ne işe yarıyor
- +1 yıl
Enerji frekansini yükseltiyor.
İnsan vücudu muazzam bir enerjiden oluşuyor.
Gül yağıda bu enerjiyi onarıp yükseltme özelliğine sahip - +1 yıl
Mükemmelsin abicim. Gül en yüksek frekansa sahip kokudur. Sonra lavanta gelir.
- +1 yıl
Estağfurullah kardeşim. Tek mükemmel olan Rabbülalemin'dir.
+1 yılÇok yanlış yapıyosun güzelim. Herşeye rağmen çok değerlisin ve hayat yaşamaya değer
10 YorumlaAllah yeter kardeism herseydne kes ondan umidini kesme
10 Yorumla
+1 yılHer şeyden umudu kesmek için çok erken senin için umutsuzluğa kapılma
10 YorumlaBen hayata 30 unda atıldım hiçbirsey için geç değildir
10 Yorumlaniye geçe kaldın yapalım bişeyler senin için.
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılSen kızsın ekmek almaya gitsen bile beğenenin olur bekle
00 Yorumla
+1 yılBende aynı yastayım bende aynı 😄 gizlisin kimsin acaba 🙄🤔
00 YorumlaBence akisina birakmalisin olacagi varsa zaten olur
00 Yorumlayaşamak bir umuttur
umudunu hiçbir zaman kaybetme
00 Yorumla
+1 yılDur dur hemen hayata kusme daha seninle karsilasmadik bile
00 YorumlaKendisi için savaşmayan kimse için başkası elini kıpırdatmaz. Kardeşim sen yaşına takılma.
00 Yorumla
+1 yılBen bunun 34 yaş versiyonuyum sadece işim var
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 3b cevap paylaştı. 34 yaşındayım işim de yok aşkım da yok böylece yaşlanıyorum
00 Yorumla
+1 yılSeninle ayni durumdayim ama umudunu kesmemelisin arada benimde bunaldigim zamanlar oluyor ustelik saglik sorunlari yasadim
15 Yorumla
Soran+1 yılBnmde çıktı sağlık sorunu ama ilaçla geçirmeye çalışıypz
- +1 yıl
Her seyin gececegine inanarak yasa. Bu bir sinav biz bu sinavi gecelim ki guzellikler bizi bulsun
Soran+1 yılBen bunu anladım ki geçemiyprum gerçekten düşündm bu konuda geçemiyorm olmuyor yapamıyorm
- +1 yıl
Sen guclu olup kendini ayaga kaldiramazsan kimse sana yardim edemez kendin icin isteyeceksin bunu
Soran+1 yılBiliyorum kimsenn yardım etmiceğini
+1 yılYani, gelecek yıl ki halimi gördüm sanırsam...
Ama bence bu kadar kötü olma eminim ki bir gün sen de aradığını bulacaksın01 Yorumla
Soran+1 yılUmarm o gün tez vakitte gelir
- Eğitim & Kariyer konusunda 394 cevap paylaştı.
+1 yılumudunu kaybettıgınde degıl ama vazgectıgınde bıtersın o yuzden vazgecme yasın genc
00 Yorumla Bence umut keislmemeli başka şeyler değişik şeyler yap kendini motive et
00 YorumlaIyi tarafindan bak evli olup mutsuz olsaniz daha kotü, en azindan huzurunu bozan biri yok
00 YorumlaDaha zamanı gelmemiş demek ki hemen vazgeçme ve bekle
00 YorumlaNeden çalışmıyorsun?
01 Yorumla
Soran+1 yılİş bulamıyorumda oyğzde
- Eğitim & Kariyer konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılsorma birde üstüne sağlık sorunlarım eklendi :/
01 Yorumla
Soran+1 yılBnmde öyle şu an 😭😭
Umudun bittiği yerde mucizeler başlar
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah başlar çok ihtiyaçım var
Eğitim & Kariyer konusunda 601 cevap paylaştı. Hayır tabii ki Saçmalama daha neler
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle iştw
Çabalamak gerekiyor bunun kaçarı yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇabalıyom olmuyo
Gizli Üye(30-35)+1 yılNedense o umut bı türlü bendede olmadı çevremdeki insanların sürekli ne zaman evleniyorsun gibi kelimelerinden bıktım
00 Yorumlaİşim var da aşkım yok kestim yinede.
10 Yorumla
+1 yılSeksten umudunu kesme.
00 Yorumla
+1 yılAsk karin doyurmuyor. İş bul
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyanlış yapıyorsun kendine
00 Yorumla
+1 yılYanlış henüz zamanı gelmemiştir
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılAynaya bakmaya cesaretin var mı peki?
00 Yorumla Eğitim & Kariyer konusunda 1b cevap paylaştı. En iyisini yapıyorsun
00 Yorumla
+1 yılAy öyle valla benim de. Herkes bezmiş hayattan.
00 Yorumla
+1 yılUmudu kesmek için erken. Yaşın genç.
00 Yorumla
+1 yılSağlığın varsa umudunu kesecek sebep yok demektir
00 Yorumla
+1 yılher şey beklemeyi kestiğin an geliyor
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 645 cevap paylaştı. Aşktan yana yüzümüz gülmedi
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılumudunu kesecek yaşta değilsin bence.
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil miym
- +1 yıl
bence değilsin.
umudunu hep yaşat içinde... :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılhic oladımı sevgılın?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAl benden de o kadar ya 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende aynıyım seninle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİş var aşk yok iş zaten herşeyime engel oluyır
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 958 cevap paylaştı. Umudu kesmeye gerek yok
00 Yorumlaileriki level depresyona gider ve toxiclik ünvanı
01 Yorumla
Soran+1 yılZaten depresyondaym
- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım