4 ay çalışıp çıkıcam ama bir kız olarak endişelerim var. ne biliyim hiç daha önce fabrikada çalışmadım birde gece çalışıcam. sektör gıda. başvurmadan önce soriyim dedim
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBacım ben yıllardan beri fabrikalarda üretim olsun,güvenlik olsun devamlı vardiyalı çalıştım,sana artı ve eksilerini söyleyim,artılar,devamlı aynı saatlerin sıkıcılığından kurtuluyorsun,çarşı,pazar,resmi işlere vaktin kalıyor,gece amir ,memur,müdür az olur,eksileri,gece vardiyasına ilk geçtiğin gün uykusuz gitme ihtimalin olabilir,geceden uyumuşsundur çünkü,gündüz yatmak için sessiz ortam bulmak zor olabilir,evliysen eşinle çalışma saatleri tutmayabilir,çocuğu emanet etme problemi olabilir.
24 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler. bir bayan olarak endişelenmeme gerek yok öyle mi?
Cevap sahibi+1 yılÇalışacağın şirketin ismi,vizyonu,yapılanması,personel seçimindeki tercihleri vb.hepsi ortamı ve senin işten aldığın enerjiyi değiştirir,zaten 4 ay diyorsun umarım bu sürede işinde mutlu olursun
Soran+1 yılsağolun
Cevap sahibi+1 yılrica ederim,Allah'a emanet olun.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 843 cevap paylaştı. Birini biliyorum öyle çalışan. Kayısı fabrikasında.. Servisleri vardı. Yazları 2 haftada 1 gündü tatilleri. Ama fabrika şehir dışındaydı o yüzden ulaşım zor olduğu için ve servis olduğu için pek korkmazdı. Ama ne olursa olsun vardiya işi zordur. Üstelik bir de kadınsa çalışan daha zor.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
as üst ilişkileri nasıl fabrikasa üstlerin erkek olcaksa gittiğin andan itibaren sululuklarla karşılaşırsın özellikle gece işcileri için söylüyorum mesafe koymak bazen ne kadar uzak tutsada bunlardan seni kendi içinde rahatsız olursun bu sefer ... iyi değerlendir kurumsal bir yer değilse derim ...
10 Yorumlabnde gıda sektorunde fabrıkada vardiyalı calısıyorum iyi guzel gunluk 8 saat calısıyorm mesai yaptıgımda ücreti fazla alıyorm
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18,6b cevap paylaştı.
+1 yılbakmak dışında ve yavşamak dışında kimse zarar veremez.ama her an bakışlar ve laflarla taciz edilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılçalıştınız mı fabrikada?
- +1 yıl
evet ama ben erkeğim beni taciz etmediler
Soran+1 yılbende kimse bakmasın diye fabrikayı seçtim bide. insanımsı varlıklar heryerde.
- +1 yıl
malesef yanlış seçim olmuş.
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 660 cevap paylaştı. 7 yıldır vardiyalı çalışıyorum. Gayet memnunum. İlk gece vardiyası zor geçer ama alışırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGece vardiyası ürkütücü.. Daha çok erkek işi gibi gece vardiyası. Gündüz olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılbayan elemanlar diyordu
+1 yılben bile nefret ediyorum vardiyalı calısmaktan kız nasıl calışsın ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem