Doktor tarafından taciz edildim ne yapmalıyım?

Geçen sene hemen hemen her akşam gittiğim özel bir hastanenin acilinde doktor tarafından taciz edildim. Panik atak için gittiğim muayenede genel bir muayene yaparken (şurada ağrı var mı falan filan diye) elini cinsel organıma kadar indirdi. Kendisini akciğerlerim o tarafta değil diye uyardım. Özür dileyip, yanımdan ayrıldı. 10 dakika sonra tekrar muayeneye geldiğinde aynı şeyi yaptı. Yalnız başımaydım. Eve gittim ve nişanlıma anlattım. Nişanlım aracılığıyla hastane sahibini konudan haberdar ettik, kendisiyle konuştum ve doktoru gönderdiklerini söylediler. 1 yıldır orda değildi ama geçen gün nişanlımla gittiğimde doktoru yine getirdiklerini gördüm. Sizce tekrar hastane sahibini aramalı mıyım ne yapmalıyım? Önemsenmek için illa tecavüze mi uğramalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Şikayet süresi 6 aymış. Bu olayın üstünden 1yıl geçti. Şikayet etmeme sebebim hastane sahibinin nişanlımın tanıdığı olmasıydı, ona güvenmiştik gerekeni yaptığını söylediği için. Ama anlaşılan şikayet süresi geçsin diye oyalamış. Ne yapmalıyım?
Doktor tarafından taciz edildim ne yapmalıyım?