Oncelikle merhaba. Anketorluk yapmaya karar verdim ogrenciye en uygun is bu gibi gozuktu gozume. Ancak nette bir kac arastirma yapinca gozum korktu. Bu isi yapmis arkadaslar varsa bana bilgi verebilir mi ? simdiden tesekkurler.
Cevabın nedir?
+1 yılben bir anket şirketinde supervisorlük yaprım ondan önce anket yaptım zor bir şey değildir anket ya sokakta ya pc başında yapılır anket yapacaksan kağıt anket seç pc anket seçme.
ayrıca anket 2-3 hafta da biter ve anket bitimi ücretini alırsın bazı anketler 1 ay sürer anketine göre değişir. anket başı 2 ile 8 arası değişir İstanbul da yaşıyorsan mecidiyeköyde 3 tane şirket var en iyisi Millward Brown şirketinde çalış dünyada en iyi ilk 3 şirketinden birisidir. ve sana asılan çok çıkar hiç bir yerde göremediğin ortamı görürsün bir çok abazan vardır. sana detaylı anlattım karar senin ;)00 Yorumla
Merhaba öncelikle büyük şehirde oturuyorsan o işe pek bakma çünkü para çok derler ama para zamanı paranı vermezler, imzalı birşey olur boş anında atarsın sıkıntı çekersin, ilegal satış olur başı yanar. Anlayacağın nerede pislik var bu iştedir. Güvenilir birisi yoksa bakma vve sakın netten işe bakma çoğu kandırmaca ya maaşıı alamazsın ya da dediğim gibi sorunlar çıkar 3 kuruş için değmez. Maddi yönden sıkıntın varsa garsonluğa bakın part time işeri oluyor genelde, nezih bir cafede garsonluk tezgahtarlık size göre uygundur benim düşüncem
02 Yorumla
Soran+1 yılistanbulda yasıyorum ancak garsonluk vs islere pek guvenemedim. afedersiniz ama bayan isci degilde baska birsey ariyorlar sanki. net disinda bakabilecegim bir yer bulamadim. bakalim ne olacak. cevabin icin tesekkurler :)
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,2b cevap paylaştı. Anketörlük bir öğrencinin başına gelebilcek en kötü part time meslek bence. Yapma, etme. Gir bir call centera mis gibi çalış.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 513 cevap paylaştı. Çok bir getirisi yok işin.Ayrıca üniversite kampusu gibi senin halinden anlayan insanların oldugu bölgelerde birazcık daha rahat olur.Bide insanlara "pardon bir bakar mısınız 3 tane sorum vardı sadece 2 dakikanızı alacak" dediginde seni hiç orda yokmuşsun gibi sallamadan geçmelerine de aldırış etmemen gerekiyor.
00 YorumlaKısa günün karı..İyi bir şey :) Tabi ki sosyal olan biri için...
00 Yorumla
+1 yılolmayan bişyi varmış gibi insnlra sunma yeteğinin olması lazım :)
02 Yorumla
Soran+1 yılyalan soyleyebilmeliyim yani :s :)))
- +1 yıl
evet olduğun gibi olaman yeterli :P
+1 yıldışarda anket yapıyosun bazılarında telefonlada olanı var
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 8,9b cevap paylaştı. korkun ne ?
02 Yorumla
Soran+1 yılCok uc kriterler verdiklerini okudum, ustelik paraya ihtiyacım oldugu icin boyle bir yola girdim cogu kisi ucretlerini alamadiklarini soylemis. Birde buradakilerin gorusunu almak istedim :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne