Birak ya egolu diyen insanlarada ayar oluyorum bana kim bu sekilde yaklastiysa sonunda bir hoslanma cikti asla bu sekilde konusmayanlarda zaten arkadasim olarak kaldilar... Seviyosan sende karsilik ver tabide sevmiyosanda cok sey yapma cevap vermemezlik falan sonra sey oluyo ben sanami yavsadim noldu yani birden siz kizlar hep boylesiniz diye zirvaliyolar :D
Iste hoslaniyo yoksa hoslanmayan erkek ugrasmaz anladinmi sende gulucuk atarsin biter orda muhabbet konu acmak icin ugrasmaz diyelimki arkadas gozuyle bakiyo sana tek arkadasimi senmi kaldin dunyadada seninle konusmaya cabaliyo yooo hoslandigindan :D aynen iste desen diycekki yok oyle bise o konulara girme sen normal bir sekilde konus sirf sogusun diyede yalandan sevgilim varda deme konusunu acarsa dersin istemedigini
bir iki kezden sonra daraliyo adam bende deniz manzarasi cok severim mesela dayimlarin evindende manzara on numara yani trabzon ayaklarinin altinda dedim ooooo manzaraya bak Allaaaaaaaah sahane falan oyle bir yarim saat baktim sonra daraldm dedim eyyy bumuydu yani :D burada oyle simdi guzelmis gibi geliyo ama gel yasa burda dersinki yani bu ne her gun agac yesillikmi gorecem :D
Ya orda yaşamak farklı gezme amaçlı gelmek farklı tabi ama gerçekten gezip görülmesi gereken yerler mesela uzungole gitmeyi çok isterdim artık üniversitede gezi olursa giderim :))
Uzungol eski uzungol degil artik hic bise yapamiyosun beton yigini yapmislar her yerini o kadar leski onun yerine evde otur cay ic valla daha iyi uzungolun golu kisalmis resmen kisagöl olmus :D
O dizide trabzonun bildigin taaa nerdeki bir koyunu gosteriyo yani ceksinler ya bir merkezi sahilini. bir sahili var buranin merkezin yani virane gorsen korkarsin dersinki bu ne korku filmi cekilir yani o derece :D dizilerde buluyolar bir tane guzel koy cekiyolar orda diziyi milletde saniyoki trabzonun her yeri boyle guzel :D
çocuk kaptirmiş kendini sen istemiyorsan demek ki tipini begenmedin , tipli ve kaslı olsaydi şu an soru bu şekildi , bu çocuk benden hoşlaniyor mu? ne zaman açilir bana bende biseyler hissediyorum olurdu diyeceklerim bu kadar..
Hayır gerçekten ona o gözle hiç bakmadım. Arkadas grubumuz vardı o da oradaydı sinavlara hakkında konuşurken yazdı zaten ben bu dönemde aşk falan istemiyorum tipini begenmeme gibi şeyler olsa cevap bile vermem ama gerçekten o anlamda bişi hissetmedim
Ne alaka yahu karşımdaki bir insan şımarık davranıp cevap mi vermeyeyim arkadaşım sonuçta tıp ile ilgisi yok bu sene aşk ile uğraşmak istemiyorum hepsi bu
Hakikaten nasıl öyle bişi yazmışım sinirden herhalde böyle tepki vermekte haklisin o zaman ama sana yemin ederim ki konuştuğum arkadaşımin tipi düzgün ama önemli olan zeka düşünce bunlar. İyi geceler
Bitirmediğin için böyle oluyor, senin onunla konusmaya devam etmen demek onun için bir umut.. Galiba niyetini anladım ama ben senden hoşlanmıyorum, kalbin kırılmasın üzgünüm tarzında bir mesaj ile olayı kapat
Sürekli gördüğü birini mesajla taciz etmesi hoş değil açıkça konuş sürekli aynı yerde görüşüyoruz bu kadar yazmana gerek yok diye sen cevap verdikçe onunda daha çok yazma isteği oluyor
Bilmiyorumki aklıma bir tek o geldi ya da sevgilinin başka erkeklerle yakın olmanı istemediğini falan bu tarz şeyler söyle biraz sert konuş üzülcektir elbet ama boşuna duygu beslemesin içinde
ya da şöyle yapabilirsin ona her tanıdığın kişinin bir şekilde sana karşı duygu beslenmesinden rahatsız olduğunu söyle. bir arkadaşım vardı çok iyi arkadaştık ama sonra benden hoşlanmaya başlamış bende mecbur arkadaşlığımı bitirdim ben böyle şeyler istemiyorum neden kimse bana arkadaş gözüyle bakmıyor falan de böyle kafadan uydur bir hikaye vazgeçer zaten
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Dershaneden konuştuğum bir arkadaşım var. Ama yanlış anlamasın diye ona kanka, arkadaşım falan diyorum sizce benden hoşlanıyor mu?
En İyi Cevaplar