Arkadaşımın benden hoşlandığından şüpheleniyorum sizce?

Yakın arkadaşız okulda neredeyse her ders konuşuruz hep ama mesajlaşma neredeyse hiç yoktur benden hoşlandığını düşünüyorum çünkü bazı davranışları var ve hep benjm yanıma geliyor storylerimi hep beğeniyor ama mesajlaşma yok geçenlerde bir erkek hakkında konuştum sonra kim o çocuk dedi bende akrabam o çocuk benjm dedim sonra takip ettiklerime bakmış buldum o çocuğu dedi bende nasıl buldun takiplesmiyoruz bile yok öyle bişey dedim aynen bende inandım zaten dedi aradan kaç ay geçmesine rağmen hala soruyor bana o çocuğu. Geçen günlerde hasta olmuştu sonra bende ona uzaktan bakıyordum ona doğru baktığımı farketti ve diyor insan geçmiş olsun der bende gittim yanına arkadaşların vardı gelmedim dedim olsun bişey olmaz dedi konuştuk biraz işte. Bazen arkadaşçadir diyorum ama bazen hoşlanıyor olabilir diyorum çünkü bir arkadaşı da benj seviyordu ama ben sevmiyorum yine de o çocukla samimiyiz ama bilemiyorum belki duygularini gizliyordur? Sizce ne düşünüyorsunuz arkadaşlar yardımcı olunuz sevse şu ana kadar açılmaz mıydı

Güncellemeler
+1 yıl
Yardımcı olursanız sevinirim
Güncellemeler
+1 yıl
+++++
Arkadaşımın benden hoşlandığından şüpheleniyorum sizce?