En yakın arkadaşım neden sürekli kendini benimle kiyasliyor ki?

Aramız gerçekten iyi ama bana hep imali imali sözler gönderiyor Basklarinin yaninda Beni ezmeye çalışıyor Hep benimle kiyasliyor kendini Tartışınca zaten hep beni ezmeye çalışıyo küçük düşürüyo haklıyken haksıza çıkartıyor Ondan cok daha güzel olmama rağmen bana Ben esmerim kapkara gozlerim var çekimiyim gibi cümleler kullanıyo Bende kumral renkli gözlü biriyim ama saçların siyah suanda Fizik olarak hakkatten fizigi güzel ama nerdeyse aynı fizigimiz Ben ondan biraz daha uzunum Ama ona rahmen kiyasliyor Kilomuzda aynı hatta benim göğüslerim cok guzel buyuk ama 90 beden sutyen takarak büyük göstermeye calisiyo guzel dursun diye Şimdi ben napicam Bugun de moralimi bozdu yoldan geçen kadına hangimiz daha zayıfız diye soruyor ajansa gitsek beni kaparlar sana bakamalar falan demesi zaten bende kendimi savununca ki oyle ki gerçekler ben daha guzelim Ama Sonra bana iste senin icinde bana karşı kıskançlık var ki böyle kendini üste ciakrttiyosun diyor ya ben napicam Bu kizla ya sizce niye böyle huyları var bana karşı?
Güncellemeler
+1 yıl
bana hep ben esmerim tenim esmer gozlerim kasım kara siyah sacliyim cekiciyim erkekler böyle kızları seviyo gibi cümleler kullanıyo Bende Sarışınım doğal halim ama şimdi sacim siyah renkli gozluym
En yakın arkadaşım neden sürekli kendini benimle kiyasliyor ki?