En yakın arkadaşım neden böyle davranıyor?

Biraz bencil ama iyi kalpli birisi onu bu sene tanıdım aynı sınıftayız başka kendimizden arkadaşımız yok

Bazen öğle arasında okulda çıkıp gizli bir yerimiz var oraya gidiyoruz durup dururken rüyadaymış gibi hissediyorum sende öyle hissediyor musun diyor evet diyip pek aldırış etmeden ders çalışmaya devam ediyorum

Beraber dün okuldan sonra çarşıya gittik girdiğimiz dükkanlarda dükkan sahipleri selam verdiler bende gülümseyerek hep karşılık verdim arkadaşım ise göz teması bile kurmadı başını eğip selam verdi sadece

Ayağım burkulduğunda bana hep yardım etti yürütmem için

O çok konuşmaz ama içinden konuşmak gelir konuşulanlara odaklanmakta zorlanır, neşeli ve enerjiktir ama anlamadığım bir nedenle aniden enerjisi düşüyor beli etmemeye çalışsa da çok net oluyor

Ailesi ile arası iyi her istediği alınıyor yapılıyor annesi babası ablası hepsi melek gibi bazen kıskanıyorum benim ailem öyle değil ayrı odam bile yok benim

Bazen onunla konuşurken bana tavsiye veriyor sanki benden bir sürü yaş büyük bir gün bu günlerini özleyeceksin kendini her şeyinle kabullen ve sev diyor ama o benden sadece 1 yaş büyük niye öyle konuşuyor
En yakın arkadaşım neden böyle davranıyor?