Eşim çok bakımsız, kaba ve anlayışsız fikirlerini alabilşr miyim?

Bir bayan düşünün, kaba ve ağzı küfür, hakaret dolu, kendisine hiç bakmayan ve eşine değil dışarı çıkacağı zaman süslenen. Bu benim eşim. Defalarca konuşuyorum hiç dinlemiyor oflayıp puflayıp kaçıyor. Bir çocuğumuz var onu da kendine benzetiyor, söylediğim her sözün altında bir şeyler arıyor. Allah'a şükürler olsun maddi sıkıntım yok, evim var, spor arabam vardı istemiyor diye sattım lüks bir aile arabasına bakıyoruz buna ve nice imkanlara sahip olabileceğimiz maddi gücümüz var. Henüz 29 yaşındayım. Ben bir erkeğim ve ihtiyaçlarım var fakat karımdan iyice soğudum. Biraz kendisine bakmasını ve bana saygı göstermesini istiyorum. Cinsel hayatım bitti, muhafazakar bir insanım kesinlikle zina yapmam başka bir kadına veya mastürbasyona kesinlikle karşıyım facebook, instagram ve televizyon kullanmam. Sürekli kitap okuyan ve kendini geliştirmeye çalışan bir adamım. Yalnız son günlerde artık işkence çekiyorum, çok afedersiniz kasıklarım ağrıyor, sokağa çıkmaya utanıyorum bir başkasına bakmaktan yanlışa meyletmekten korkuyorum, sizce ne yapmalıyım?
Eşim çok bakımsız, kaba ve anlayışsız fikirlerini alabilşr miyim?