Eşimin cimri davranışlarından rahatsız oluyorum. Sizce cimri mi?

Evleneli 3ay oldu ve para konusunda esimden soguyorum. Esimin evi var benimde arabam vardi onunla Geldim neyse esim dedi ben evin kirasini vs ödemeye devam ederim o sorumluluk kalmaya devam etsin Mutfak masraflarinin hepsini ilk bana atmaya calisir gibi oldu sonra ortak alalim dedik ortak paylasiyoruz ayni hesapta. Neyse ben arabamin benzini vs öduyorum cok kullanmiyorum simdi oda arada kullaniyo neyse gelelim konuya.

Arabamin lastikleri bozuldu ve yenisini almam gerekti, malum buraz borcumuz var ki benimde var. Esim Hic destek vermek istemedi hep bana atmaya calisti. Cok moralim bozuldu degistitmem gerektigni ögrenirken agladim ondan sonra lafi geveledi etti tartistik sonrada ben öderim yapti ama o sekilde oldugu icin zorla ben istemedim. Kendim taksitle siparisini verdim internetten ki zaten herseyiyle beraber 10bin tl cikti.

Ben hep evde yemek pisiririm yorulueum fazla harcamayalim diye ama icten ice ona kirginim bu para konusunda. Onun hic biseyini istemiyorum.

1,5ay sonra dogum gunum var ailem ile birlikte ekonomik olarak birlesip bir tatil almayi dusuniyolarmis benlr Esime ama bu teklif annem gilden gelmese bilmiyorum esim ne almak isterdi.
Esimin maasi benden iyi ve aylik 2-3bin tl annesine gönderiyo ki hep yapiyodu. Ben karismiuorum cunku bekde anneme az bi miktar gönderiyorum ama yinede ivime sinmiyor. Mesela isyerine icim süt alicam proteinli kendime cunku seviyorum illa buyuk boy al daha ekonomik falan diye karisiyor

Eşimin cimri davranışlarından rahatsız oluyorum. Sizce cimri mi?