Bende 4 tane müslüman cin varmis ama zarar vermeyenlerden annem zorla hocaya götürmeye calisiyor beni gitmek istemiyorum. gece uyumadan önce kina yok sabah kalktinca kina oluyor elimde ayak vb yerlerde gideyim mi hocaya?
Düzgün biri olsun yoksa onlar musallat oluyor belki de iyileştirmeyip kendileri başka şeyler bile yapıyor olabilirler gerekirse birkaç ay araştır izmirliserkan vardı bir ara diğerlerine nispeten biraz daha iyi gibiydi
Bu ne saçma bişey ya Müslüman cinler zaten musallat olmaz onlara caiz değil kendine oku insanın en faydalisi kendisine okumasidir annen babanda okusun anan baban. hocadan çok daha içtennlikle okur sana
Bunu bir doktorun görmesini sonra da o hocalara gitmeni, bu ikisinin cümlelerini ve görüşlerini merak ettim :D
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sende 4 tane müslüman cin olduğunu nerden biliyorsunuz? Belki de müslüman değiller belkide cin yok. Kına olayı senin uydurman değilse gitmelisin. Evlilik yapma aşamasındasın eğer doğruysa yoksa kurtulamazsın
Yarın görünmez bir varlık ta banyo yapareken seni izleyebilir ve fark eder ama göremezsin uyurken sarılır vs hatta her an izlenirsin ve fark eder ama göremez bir şey yapamazsın sonra bir bakmışsın ki o sana tecavüz ediyor. Işte o zaman kıllı iğrenç hallerini görürsün
Şimdi ben ve babamda genetik olarak ayni hastalik gibi birsey var el ya da ayak bazi yerle buz kesiliyor gibi oluyor? Yani senin bu kina dediginin bem beyaz halini. Düşün bu da mi cin işi allah için kendi kendine olup geciyor... Senin kide öyledir. Sana cin min diyeni. Demir sopayla sabaha kadar dovecen kirilmadik kemikleri kalmayacak.. Cin miş
En İyi Cevaplar