Okula gitmeli miyim gitmemeli miyim?

Arkadaşlar öncelikle merhaba görüşleriniz benim için çok çok değerli çünkü ne yapıcam hiç bilmiyorum şimdi anlatıyorum
Ben liseyi özel okulda okudum ve babam iflas ettiği için diplomamı vermiyorlardı 2018 den bu yana bu sebepten dolayı üniversiteye gidemiyorum ama bu sene diploma işini hallettik ve bende sınava girdim kendimce iyi bi puan alıp tercih yaptım istediğim yerde geldi ama şöyle bi sorun var benim annem babam ayrı. Ben ve ikiz kardeşlerim (12 yaşında) babamla birlikte Ankara da yaşıyoruz annem başka şehirde. Babam geceleri işe gidiyo bende kardeşlerime baktığım için evdeyim halamla da aynı bina da oturuyoruz. Ben okulu başka şehirde kazandım çok gitmek istiyorum ama kardeşlerim evde tek kalacak dediğim gibi halam da bizimle aynı bina da oturuyor ama eşi kardeşlerime bakmak istemediğini söylüyor ve bi kardeşim daha var o askerde 2 ay sonra gelecek yani anlayacağınız olay böyle okula çok gitmek istiyorum ama çok kararsızım sizce ne yapmam lazımmm kardeşlerimin gece evde tek kalma ihtimali var çok kararsızım
Okula gitmeli miyim gitmemeli miyim?