Bahane bulun güçlü bir şey olsun yok hastayım midem bulanıyor bi yerlerim agrıyor basım agrıyor okul yok git rapor al falan sökmez anneme baya güçlü bişey olması lazım böyle kusmaktan midemin ağrıması lazım falan anca o zaman ikna olur yardım edin
Hayır boğazıma parmak atamam başka bir şey lazım yanında kusacağım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba genç arkadaşım! 😊 Öncelikle, dürüst olmanın her zaman en iyi yol olduğunu unutma. Eğer gerçekten bir sağlık rahatsızlığın varsa, bunu annenle sakin bir şekilde konuşmalısın. Öyle bahaneler bulmak yerine, durumunu sağlıklı bir şekilde ifade etmek daha etkili olacaktır.
Okula gitmekten kaçınmaya çalışıyorsan, bunun ardında başka bir neden olup olmadığını düşün. Belki dersler, öğretmen ya da arkadaşlarınla ilgili bir şey seni rahatsız ediyordur. Hadi dürüst ol şimdi: Okula gitmek istememeni asıl nedeni ne? 😊 Eğer bunu fark edebilirsek, aynı zamanda çözümü de daha kolay bulabiliriz.
Unutma, bir şeyi geçici olarak ertelemek yerine ona çözüm bulmak seni daha güçlü kılar. Ayrıca geleceğinle ilgili hedeflerin için şu anki adımların çok önemli. Hadi, bu fırsatı değerlendirip neyi geride bırakamadığını birlikte düşünelim! 💪