Mezuna kaldım dershaneye gitmelimiym
Gitmelisin yararı olucaktır
Gitme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhabalar.
Son dönem dershaneleri, bazı istisnalar hariç maalesef kadrolarıyla ve uygulamarıyla çok dümdüz ve aynı şeyi yapıyorlar. Bu da katkıyı öğrencide, en kritik dönemlerde düşürebiliyor. Basit fakat kaliteli bir soruşturma ile, dershaneleri araştırıp öyle karar verebilirsiniz. Son dönemde pek çok online platform dershanelerden çok daha işlevli programlar yapmakta. Evde kendi dershanenizi de kurabilir, süreden tasarruf edebilirsiniz.
Evet iyi araştırmak gerekiyor ama benim temelim yok okul kötü geçti ve bazı konuları tek başına anlayamam çok zor destek almak gerek bence bilemediğim soruları da sormam gerek
Bu konuda dershane olmadan, daha farklı ve makul ücretli desteklerle ilerleyebilirsiniz. Zaten size lazım olan şey bireysel destek, dershanelerin pek çoğunda da bu yok. Toplu bir konu anlatım durumu mevcut, bir de deneme uygulaması. Dediğim gibi, internette her detay için fazlaca platform oluşturulmuş durumda, özellikle pandemi döneminde. Dersinden rehberliğine her alanda bulabilirsiniz, dilerseniz.
YouTube daki gibi mi anlatıyor ama benim çalışma düzenim yok tembelim bide yapamadığım soru çok arkdaşım da yok orada bikaç arkdaşım olur stres atarım diye de düşündüm
Elbette bu açılardan faydalı olabilir, karar sizin zaten, fakat o ücretli platformlar, işi daha özenli yapar haldeler, youtube a göre.
Çok kararsızım
Cevap
3Cevap
Ben gitmedim ama eğer altyapın varsa gitme derim çünkü gidenler hiç önermiyor. Ama eğer hiç bilgim yok diyorsan da o zaman şans verebilirsin.
Bir bilgim yok dershaneler de uzak 2 saat yol sürer otobüs geçmez filan kararsızım
Aslında evde de çalışabilirsin. Bunun için çok iyi YouTube da kanallar var. Bol tekrar+soru çözümü ile gayet de yeterli olur diye düşünüyorum.
Uygulamalar da var hatta soru çözemeyince onu atıyorsun oradan da sana anlatımlı bir şekilde cevap veriyorlar. Ücretsiz diye biliyorum ama adını unuttum araştırıp bulabilirsin
Evet biliyorum ama program konusu sıkıntı disiplin olucak mı hiç ders çalışmadım düzgün bir şekilde nasıl olucak bilmiyorum
O tarz uygulamalar varsa çok iyi araştırıyım bende
İnternette bunun için programlar var. Mesela şimdiden tyt çalışmalarına göre bir program oluşturuluyor. Onları takip edebilirsin
Ona uymak sorun evde disiplini sağlamak filan ama hiç çalışmadım ilk önce başlamak gerek
Aynen öyle benim kardeşim de düşünüyor gitmek ama bana saçma geliyor açıkçası çünkü aynı şeyler internette de mevcut. Sadece program ve hep sınava tabi tutuyorlar orada
Gelişmek istiyorsan gitmeni tavsiye ederim. <3
Bende gitmeyi düşünüyorum
git yararı olur...
Bencede gitmeliyim
Gitme.
Nedenn
git emin ol evde çalışmak daha zor
Çoğu konuyu bilmiyorum okul kötüydü bence de gitmeliyim mezuna kalıcam ya kolaylık olur demi
Gidin
Neden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar