- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl7 senedir Ukrayna'dayim, Victoria's Secret modellerinin eline su dokemeyecegi hatunlar da gordum, tipsiz hatunlar da.
Ama yirmilerinde gotu gobegi salmis, obezlik sinirlarinda gezen genc kadin hic gormedim.
Zaten kilolu insan olsa da, hic obez gordugumu de hatirlamiyorum.
Belli bir sure sonra turk kizlari kadin gibi gelmiyor zaten goze.
Sebebi guzellik falan da degil, bir suru milletten kadin tanidim onlar kadinsa bizkmkiler hakkaten kadin degil.
Hal ve tavirlar ciddi bir bicimde feminen degil bizimkilerde.
Simdi kimileri gelie bizi toplum boyle yapiyor falan diye bik bik eder, tamamen haksiz da degiller aslinda, ama su Odessa'da tanidigim en hafifmesrep hatunlardan biri yine okumaya gelmis bir turk kiziydi.
Ama tum o onune gelenle yatan tavrina ragmen, konusmasi, oturusu kalkisi zerre feminenlik icermiyordu, cocuk gibi davraniyordu daha cok.
Yani toplum baskisindan da ote bazi sorunlar var.
Ha erkekler cok mu matah bizde? Tabii degil. Ama o ayri konu237 Yorumla- +1 yıl
7 sene Ukrayna 😂😂😂😂😂😂La defol yalancı herif bir de uzun uzun yazıyor bir ara fotoğrafini paylaşmıştın çok çirkindin sitedekiler korkar diye mi kaldırdın? Senin masallarına anca sen gibi keko, cahil, ezikler inanır
- +1 yıl
Bana yorum yapma, kaldırıyorum defoll uzun yazarak cahilligin girmiyor
- +1 yıl
@Yalnızmutluolabilen Arkadasi pistten alalim.
Обычно не говорю с неманнерими шлюхами. Резултат же всегда одинакая - +1 yıl
İnternetten bulduğu yazıya bak, cahil ya cahil Burda kimse senin masallarını yemez senin yaziklarina inanmamak için ileri derecede Geriizekali olmak gerek
- +1 yıl
@Yalnızmutluolabilen Интересно как дольго еще это продолжется.
Сука же, посмотрим что будеть - +1 yıl
@Yalnızmutluolabilen arkadaş 19 yaşında itibaren ukranyada yaşıyordu.
- +1 yıl
Уродливый уродливый человек, не лгать перевод google Глупый идиот
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen kız sinirden dil söktü slava dönüştü :D:D:D:D:DSAD:AS:DA
- +1 yıl
@xxlldahasis Sen nereden biliyorsun? Mahalle arkadaşın mı? 😂😂
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen demekki biliyor kültürsüz kezo. herkese küfür edeceğine git duş al.
- +1 yıl
Ben gayet sakinim, sizin gibi mallar yüzünden Türk erkeklerinden nefret edicem hepsi sizin gibi Cahil, sapık, mall sa yandık
- +1 yıl
Kültürsüz Kekoo, mall'ın alası sensin Ruslar hakkında en ufak bilgin yok sığır senin bu yazdıklarıni günde kaç apaçi yazıyor haberin var mı?
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen sen nefret etsen nolur etmesen nolur bu çirkeflikle kim dönüp senin suratına bakarki
- +1 yıl
odinakavaya ne adinakaya
- +1 yıl
@xxlldahasis Ya git sen de sosyal medya malları, ezikleri yazma bana bu dingil Ukrayna'nayı rüyasında göremez.
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen küfürsüz cümle kuramayan çirkef kültürsüz insan.. nasıl rus kadınlarından daha iyi olduğunu iddia edebilirsin.. onlara pis ve pazarlıkçı derken sen şu üslupla iyi bir insan olabilir misin :D
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen
- +1 yıl
saçma sapan şeyler söylüyor +küfür var
- +1 yıl
Benim hic bir yorumumda küfür yok, cahil herif sadece sen gibi Rus kızlarını internetten, ve ya kulaktan dolma bilgilerle görmedim Antalya diğer evimiz bizaati ordan gördüm hem bin kere hepside çirkin, obezide çok, bıyıklısıda o güzel tende kızlar size bakıyorsa ben bu işte bir bit yeniği ararım para yemek, ülkesine dönünce sizin ne kadar çirkin olduğunuz dan çevresine bahsedip eğlenmek kızlara İnternet üzeri kezban diyen biri okumamıs , cahil, kültürsız den bir halt değildir ama tek iyi yanın hayal dünyan ve yalan yeteneğin çok geniş
- +1 yıl
@xxlldahasis Aptal, salak, keko, ezik, cahil demek küfür değil ergencim olan bir durumdur.
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen aşağılık kompleksi akıyor yorumlarından. Kendini bilen güzel bir kadın olsaydın bu kadar kaybetmezdin kendini. Demekki aşapılık kompleksini iliklerine kadar hissettin. yazık.
- +1 yıl
Seninde eziklik psikolojisi den başka halt değil. 😊
- +1 yıl
@xxlldahasis Aslinda anasindan girip dedesinden cikacaktim da usendim.
Turjcesiniit, bari farkli dil gorsun de biseyler ogrensin dihe.
Trollugun de bir siniei var mk yerinde.
Еще раз говорю, такии люди не должнии жить.
Людше еслы они сами себя убют с кауим то очень медленним мэтодом - +1 yıl
afdersin ama türk kadınını aşağılayıp -
hem de uygunsuz yerlerini- sonra da gidip kompleksten bahsetmeyin. türkler sizi kimse sevmiyor. daha kendinizi bile sevmeyi beceremiyorsunuz.
Soran+1 yıl@xxlldahasis ben yattığım kadınlarda gördüğümü söyledim aşağılama ile ne alaka ne diyim bikini bölgeleri tertemiz bembeyaz mı diyim değil işte m. k?
- +1 yıl
insan onuru da kalmamış. sakat kalınca seni insan yerine koymazlar.
- +1 yıl
@xxlldahasis O celikle su yukarsaki beyinsiz kezban disinda kimse kimseyi asgailamiyor.
Onun disinda, kimin ne diyecegine se karismayin bari - +1 yıl
yattığın kadınları söylemen çok saçma değil mi? insanın mahrem bölgesine göre temiz olup olmadığını mı belirleyecektin?
Soran+1 yıl@xxlldahasis neresine göre belirleyeyim iq testi mi yapayım, kulağının içine mi bakayım, satranç mı oynayayım, facebooktaki ruh testlerinden mi yapayım?
- +1 yıl
@xxlldahasis Temizlikten kasti kil falan olmaamsi.
zaten arkadas iki uc rus hatunla yatinca kendini Don Juan sanma sendromuna kapilmis biraz.
Yurtdisinda turkler genelde insani turklerden tiksindirir, kadinlara laf ediyoruz da en basta dedigim gibizerkegi de sorunlu bu milletin. - +1 yıl
çok itici konuşuyorsun
ayrıca nefret söylemi suç - +1 yıl
ben almayada yaşayan türklere bakıyorum adamlar türkçe konuşmayı unutmuş ama türk kızının malum yeriyle türk geleneklerini sürdürüyorlar. ilginç canlılar
- +1 yıl
@xxlldahasis Bak al sana bir kiyaslama ornegi daha.
. bizim milletin kadini disinda hicbir ulkede (anerikalilar haric, onlar da bize benziyorlar) kadinlarin genelinde bir uslup takintisi yok.
Ozellikle burda en xok glrdugum sey, oylr konusma, sunu deme, soyle seyler soyleme.
Hele bir de 'Bir bayanla nasil konusacagini ogren' klisesi var.
Asiniz bunlari - +1 yıl
@xxlldahasis Onlar ne alman ne de turk, arada biseyler.
- +1 yıl
sadece bayanla değil her yerde öyle konuşulmaz.
- +1 yıl
@xxlldahasis Kime gore neye gore?
Isbu obur arkadastan bahsediyorsan, adamin amaci zaten bunlari anlatmak.
bir cesit asagilama yontemi olarak kullaniyor, obur saclarina keraain dokulup yakilasi gerzege sinirimden ona bisey demedim.
Ha bana diyorsan, sahsen pek soylenmeyevmcek bir laf ettifimi dusunmuyorum - +1 yıl
Sen kendi önyargıların sebebiyle Türk kızlarını feminen bulmuyorsundur. Odessaya gelen kız seninle de yatsaydı yeterince feminen bulurdun. Birde bizim Türkçe konuşan erkekler bakın Türk erkeği değil Türkçe konuşan erkekler diyorum yırtdışına giden kızları önüne gelenle yatıyormuş gibi göstermek için elinden geleni yapıyor. Bende yırtdışında yaşadıö ama kimseyle yatmadım. Zaten yaptıkları yorumlar tarafsızlıktan uzak tamamen negatif yani ortada alenen ya kuyruk acısı ya da karalama kampanyası var. Gerçek Türk erkekleri de bunlara prim veriyor.
Rus erkegıyle Türk erkeğini karşılaştırsana bro. Bu Arada Radyoloji alanında baya geliştirdim kendimi. Her türlü kontrastlı çekimleri anjiyoları rahatça yapabiliyorum bende gelebilir miyim oraya 😄😄
71 Yorumla
Soran+1 yılRusçayı sular seller gibi yap atla gel. ama moskovaya gelme dünyanın en pahalı şehri. başka bir şehire git.
+1 yılAaa burda yalan söylediğin net anlaşıldı, Arkadaşım da Antalya'a 3 ay çalıştı belki daha fazla Ve Rus kızları asla özel bölgelerini almazlar, leş gibi kokalar ayrıca tek güzel olan tenleri çok çirkin yüzleri vardır Ve Türk erkeklerinden nefret ederler ve sadece paralarını yemek için takilırlar Alla sen söyle Ülkesine dönen rus kızı hangi Türk kekoo'yu arar ayrıca yazdıklarıns bakılırsa sen okumamış bir cahilsin, çünkü bunu asla okumuş, kültürlü biri söylemez anca asosyal cahiller söyler yalanını hemen çıkardım ortaya 😄
319 Yorumla
Soran+1 yılaaa yalanımı çıkardı ortaya.. antalyadaki ruslar tabii onu unutmuştum tüh.. rusyadaki rusların hepsi yalancı asıl gerçek ruslar antalyada... şimdi anladım sağol beni bu yanlıştan döndürdüğün için
- +1 yıl
La g. zezekali Bunun Antalya'daki rusla ilgisi yok, Ruslar pistir, paragözdür bunu Dünya alem biliyor Ruslar da ağda, vs asla yok sen cahilsin, okumuş adam böyle ergence, salakça şeyler yazmaz bunlara yakılmaz
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Hangileri yansıtıyor peki Rus toplumunu. Köylülerini dikkate almayalım Antalyadakileri dikkate almayalım neyi dikkate alalım, elit Rus kızlarını mı. Elitlerle sıradan Türk kızlarını ki yaşayamazsınız onlarla da elit Türk kızlarını kıyaslarsınız.
- +1 yıl
Kes hayal dünyası geniş çirkin, keko senin gibi ezik, cahillere Rusya'nın kapısından almazlar sana inanan sen gibi mallldir
Soran+1 yıl@Cnhdtyvbhhh ben rusyadayım diyorum kız onlar pistir dünya alem bilir diyor mdskalmdklamdal beyin. dll missing
- +1 yıl
La git kendin gibi malları kandır, Aa bende İtalya'dayım 5 yıldır, İtalyan erkekleri sadık, dürüst, samimi, seksi ve hepsi bana aşık 😄Bu sitede yalan söylemek bedava anasını satayim
Soran+1 yılprofil fotonda yabancı bir kadının resmi var, ismin yalnızmutluolabilen.. başka birşey demiyorum :D
Soran+1 yıl@kodumunişsizi hadashdhadhahdhashashdhsadhas geberttin beni kardeş :D:D:D:D
- +1 yıl
@kodumunişsizi Antalya g. zezikali bende orda babamın isimden dolayı baya kaldım Ruslar özel bölge asla almazlar, bu onlar da gelenek arkadaşım odalarını toplarken çıplak halde girmiş odaya orman gibiymis özel bölgesi igrendim, tiskindim diyor
- +1 yıl
O Rus değil ama cahıll, öyle cahilsiniz ki her gördünüz kadını Rus sanıyorsunuz mallar sizi. 😂
- +1 yıl
Fazla uğraşma bunlar Antalyada arada bir Rus kızı gören Türk erkekleri akılçarı sıra aptal karşılaştırmalar yaparak kendilerini rezil edecekler. Biri de obez Ukraynalı kız yok yazmış 😂😂 Demek ki benim gördüklerim uzaylıydı 😂😂
Soran+1 yılya 13 yaşında bir kız çocuğu bu muhattap olmayın :D
- +1 yıl
@Cnhdtyvbhhh ahahah ya öyle cahiller ki, insan ne cevap vereceğini bilmiyor 😄Ruslar hakkında yemin ederim en ufak bilgileri yok güya onları övüp, bizi gömüp delirtmek istiyorlar ula sokakta görsek korkarız, ayyakbi sildirmeyiz burda kinlerini döküyorlar
- +1 yıl
Dediğim gibi sana inanan sen gibi maldır, zaten bu sitede herkes Rusya'da çalışmış, mühendis, Doktor, yakışıklı. Hayaller işte 😂😂
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok Yazdıklarını inkar edecek kadar beyinsiz misin. 20' mi yaşlarında götü göbeği salmış kız görmedim yazmışsın. O zaman ya söylediğin yerde yaşamıyorsun ya da körsün
- +1 yıl
@Cnhdtyvbhhh Ben o mall, çirkin kekonun yorumlarını kaldırıyorum canım boşver ezik psikolojisi tamamen
- +1 yıl
Çok haklısın.
- +1 yıl
Ya ikinizde keko, çirkin Ergenlersiniz bir kızla el ele tutuşmak disinda hiç bir nahmahrem yerini görmediğinize kalıbımı, şerefimi basarım Biri uzun yazarak kültürü olduğunu sanan, kızlara kezban diyerek aşağılık kompleksi yapıp o çirkin yüzünü profile koyup 5 dakika sonra kaldıran at hırsızı, diğeri kendini gizleyerek milletimizi aşağılayan kanı bozuk Türk kızları, Türk milletidir onları aşağılayan vatan halinde, ortaklıgi karıştırmaya çalışan omurgasız, sereffsizdir
- +1 yıl
italyan erkeklerimi biraz fazla abartıtın kezban
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOnların da artı yönü var bizim de artı yönü var ama sürekli başkalarını övmenizi anlamıyorum. Bu sitede kaç tane bunla ilgili sorular soruldu en çok sorulan sorulardan biri..
53 Yorumla
Soran+1 yılaynne en çok sorulan sorulardan bir işte.. bu hiçbir şey anlatmıyor mu size
- +1 yıl
Senin dediğin Ortalama kızdan biri değilim ama 😂
Soran+1 yılherkesde böyle diyor ama
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılKıyaslama yapıyorsak bende düşüncelerimi söylemek istiyorum kötü olan bunu genelemeniz istisna olsa da maalesef bu çok az her neyse.😒
1: Haklısın Türk erkekleri de bakımsız, kilolu, nasıl giyinmesi gerektiğini bilmeyen, kesinlikle koyu tenli, kişisel temizlikten anlamayan, parfümü bırak deodoranttan haberi olmayan, kaç yaşına gelmiş doğru düzgün işi olmayan, yeterli sayılabilecek şekilde kazanamayan maalesef bu böyle aynı şekilde kıskanç, evdeki karısını kapatan ama dışarıdaki açık giyinen kadına ağzının suları akan, kesinlikle maço adı altında anlayışsız, kaba, ağzı küfürlü, ev işlerinden zerre anlamayan üstüne üstlük bu kadın işidir diye el atmayan, akşama kadar çalışan kadından akşamda dört dörtlük sofra bekleyen, ev içinde çoğu şeyi kadından bekleyen maalesef bencil kişiler, dışarıda daha konuşmadan bir bakışla tamam bu kadın bana yürüyor düşüncesi olan, yüz vermezsen daha çok ısrar eden varlıklar maalesef..😒
2:Yabancı erkekler de bu tam tersi çoğu bakımlı, temiz, güzel kokan, spor yapan, güzel giyinen, renkli gözlü, sarışın, doğal olarak kıllı olmayan, iyi eğitimli, genç yaşta bile bir evi çekip çevirecek ekonomik özgürlüğe sahip, kıskanan ama yeri geldiğinde, aynı şekilde gezmeyi seven eşini çocuğunu alıp restaurantlara, tatillere düzenli giden, kesinlikle kibar, centilmen, hiç bir şekilde kadınları yanlış anlamayan, Biz de ki gibi kadın sıcak kanlı olursa “Kaşar” soğuk davranırsa “Kezban” gözüyle bakmayan, bir kadın istemediği sürece saygı duyan, eşlerine yardımcı olan hani bu erkek işi değildir diye düşünmeden wc bile temizleyen, çoğu zaman çoçuklarına eşlerinden daha fazla zaman ayıran sorumluluk sahibi baba, anlayışlı birer eştirler..😍
Tercih meselesi tabiki isteyen istediğine ilgi duyabilir 😌57 Yorumla
Soran+1 yılHerşeye okeyimde şu ekonomi olayını anlamıyorum. Hiçbir rus kadınından bunuda duymadım mesela. Erkekleri değerlendirirken "kaç yaşına gelmiş doğru düzgün işi olmayan, yeterli sayılabilecek şekilde kazanamayan" demek nedir :D. Erkekler aş evi mi seni beslesin. Zekan var elin ayağın var beynin sadece dizi izlemek için değil sen kazan yeteri kadar? Sanki Türk kızları çok mu evi çekip çevirecek kadar kazanıyor? h0ttp://ww0w. hurriyetdailynews. co0m/majority-of-turkish-women-not-looking-for-employment-research-reveals-96045 sıfırları silip oku şu araştırmayı. Dünyanın en tembel kadınları TÜrk kadınları hiçbiri çalışmayı sevmiyor. Hala "kadın evde oturur erkek zengin olur" seviyesinde takılı kalmışsın. Umarım yabancı bir erkek bulursun bak yazdıklarının çoğu doğru, ama sakın bulduğun adama para muhabbeti yapma. Adamın yapacağı çek çıkarım senin ucuzluğun olur.
- +1 yıl
Yargısız infaz diye buna derim.😒 Para muhabbeti yapacak kadar çoçuk değilim kendi ayakları üzerinde duran, çalışan yetişkin bir bireyim hiçbir erkeğe belimi dayamayacak kadar zeki biriyim merak etme 😌 mantıklı düşünüyorum sadece ama siz onu da yanlış anlıyorsunuz yarası olmayan bozulmaz diyorum 😊 bu hayatın gerçekleri sen anlamak istemiyorsun orası ayrı zevk ve tercih meselesi dedim zaten siz de bana zerre çekici gelmiyorsunuz mesela..
Soran+1 yılya bırak "yabancılar iyi kazanıyor siz kazanamıyorsunuz" demenin açıklaması olamaz. bu klasik bir çıkarcı türk kadını davranışı işte. "merak etme para delisi değilim" falan diyerek yırtamazsın bu durumdan bu çok ciddi aşağılık bir durum ve acilen aşmanız gerekiyor. Erkekleri parasına göre değerlendirmek? Buna alınması gereken sizinle ilişkisi olan erkekler bence. Ben olsam iki günde kapının önünde bulursun kendini zaten. Vurmaya çalıştığın yerde yemez.. dünyanın en pahalı şehirlerinden birinde evim arabam güzel bir işim var ve istediğim ülkeyi gezecek istediğim zaman dışarı çıkacak maddi özgürlüğe sahibim. Tahmin et nasıl elde ettim. KENDİM. senin gibi "evi çekip çevirecek" bir eşe güvenmedim. Utanmalısın.
- +1 yıl
Okumadan yazmak buna denir tartışmıycam zira fikrim zerre değişmeyecek 😅 nerde, neyi olduğuna güvenen sahip olduklarıyla hava atan klasik Türk erkeği 😀 ben de saydığın herşeye sahibim hatta belki çok daha fazla ama senin kadar çoçuklaşıp dile dökmüyorum ya da övünmüyorum. Neyse çok farklı bakıyoruz.😌 Sabaha kadar da anlatsan fikirlerimiz değişmeyecek karşılıklı bir durum..
Soran+1 yılkesinlikle çok farklı. kendine italyan ya da yunan falan bir erkek bulup mutlu olmaya bak. bırak bu zengin erkek fakir erkek işlerini. kendin zengin ol olabiliyorsan yoksa bir adamın uzatması olma para için. Emin ol hiçbir ülkenin kadını yapmaz bunu. Beni "fakir olduğun içinmi bozuldun" falan diye itham ettin. bende sana maddi durumumu açıkladım. sonrada "evini arabasını söyleyen klasik türk erkeği ben senden zenginim" diyorsun. mantık hatalarıyla dolusun. Tartışmada üstün gelmek için konuşuyorsun ama bir kere ilk yorumda açıkladın kendini. Herşey düzelirde kalite düzelmez işte.. onun doğuştan gelmesi gerekiyor.
- +1 yıl
Haklısın kaliteli birini bulmak zor bende durmuş burda gereksiz biri veya konu için kendimi ya da parmakları mı yoruyorum.😊 Neyse ben bütün yorumlarımı genel olarak yazdım sen alınganlık yaptın sadece kurunun yanında yaşta yandı maalesef. Tıpkı senin de bütün Türk kadınlarını aynı kefeye koyman gibi 😌 gerçekten uzatmak istemiyorum ilk yorumumda da yazdım ve yine yazıyorum tercih ve zevk meselesi herkes istediğine ilgi duyabilir, beğenebilir ve hayatına alabilir bu kişinin kendi hayatını bağlar..
- +1 yıl
2:Yabancı erkekler de bu tam tersi çoğu bakımlı... Şu yabancıları merak ettim kimdir? Araplar mı, Ruslar mı, Kenyalılar mı, Norveçli erkekler mi yoksa Perulu erkekler mi? :D :D
+1 yılUzun yıllar Rus kadınları ile ilişki yaşamış biri olarak fikirlerine katılmakla beraber eksikler olduğunu düşünüyorum.
1. Rus kadının vücudu yumuşak, sonrada sert demişsin. Dayanıklı ve yumuşaktır ama sert değildir. Bu nedenle yaş 30 olduğunda vücutlarında çökmeler oluşur ve 35 ten sonra sarkmalar başlar. 40 Yaşına geldiğinde yataklarınızı ayırırsınız. Geçmişte yapılan bakım ve bırakılan sporun etkisi ile bu fiziksel bozuklu oldukça hızlı gelişir. Bu nedenle uzun vadede düşünmemek gerekir.
2. Rus kadını kültürel etkilerle, sadık gibi görünse bile asla sadık olamaz. Beklenmedik bir şekilde sana anlamsız bir mazeret ile o gün görüşemeyeceğini söylerse, durum tam da tahmin ettiğin gibidir. Asla güvenemezsin.
Türk kızları hakkındaki fikirlerine katılıyorum. Özellikle şu poponun 25 yaştan sonra adeta kamyon lastiği gibi genişlemesi ciddi sorun.30 YorumlaDezavantajlar , avantajlar ; sonuç her ne ise Türküz ve Türkiyede yaşıyoruz. Öyleyse kendi insanımızı yermemizin ya da aşağılamamızın pek de bir anlamı yok. ...
110 YorumlaTürk kızlarının bikini bölgesinin pis olması üzdü. Ne hayallerim vardı oysaki. Daha çikolata döküp yalayacaktım :(
22 Yorumla
Soran+1 yıliç kanama geçirirsin.. dilin bakteri kapar dilini alır doktorlar..
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazdıklarını baştan sona okudum biz emniyet ordu mensupları genel olarak hatta eksiksiz olarak ruslari sevmeyiz ruslarin ve İsraillilerin ve dahi ermenilerin ergenliğe girmiş genç kızları dahi düşman askeri olabilecek statüde... her milleti arkadan vurmaya çalışan kahpe milletler böyle gördük en iyisine verebilecegim bir kurşun alabileceğim tek şeyde sadece canının karşılığında parası...
30 Yorumla
+1 yılYorumlara bir bakıyorum Türk Vs Rus savaşı çoktan çıkmış 😊 arkadaşım peki bağlılık ve merhamet konusunda Türk Kızlarına su dökebilecek bir ırk var mı yok. Rus Mus hep bunlar özentilik. Bakımlar kişiseldir ırklar olarak karşılaştırılamaz.
20 Yorumla
+1 yılİngiliz erkekleri tertemiz ve çok yakışıklı, bu özellikler Türk erkeklerinde yok. Bu yüzden de yakında bir İngilizle evleneceğim.
411 Yorumla
Soran+1 yılçok iyide neden nette sürekli peri kızı, prenses falan diye nickler alıyorsunuz :D ingiliz adam prenses tripleri çekmez haberin olsun. kıskançlık krizlerne falan girersende kapının önünde bulursun kendini :D bence bir an önce çirkefliği törpüle :D
- +1 yıl
😂😂 perikızlarının prenseslerle alakası yoktur. İngiliz erkekleri Türkler gibi değil herkesi kendiniz gibi kalitesiz sanmayın 😂 Ben ayaklarımın üstünde durabiliyorum, kimse beni kapı önüne koyamaz bende kimseyi koymam. Gerekirse medenice ayrılırız.
Soran+1 yılok medenice terkedilmeye hazır ol.
Soran+1 yılokadar çok yabancı erkek, türk kızı ikilisinin hüsrana uğradığını gördüm ki anlatamam
- +1 yıl
Rus kızları medenice seni defalarca terk etti demek ki 😂😂 Herkesin sonu senin gibi olacak değil. Endişelenme uzun yıllar evli kalacağımızı biliyoruz, tıpkı kuzenim esranın kaldığı gibi.
Soran+1 yıl"uzun yıllar evli kalacağımızı biliyoruz" dakka bir gol bir.. yabancı bir adam böyle birşey söylemez işte anlamsız gelir. "zaman ne getirecek bakalım" der. Bu kimya meselesi ve uymuyor. Türk kızları çok kuruntulu ve egoist. Geçen gün bununla ilgili bir soru vardı Türk kadınlarıyla ilişki yaşamış yabancı erkeklerin görüşleri falan yazıyordu okusaydın. Kuzeninle sana iyi şanslar kocalarınıza sabır herşeye hazırlıklı olun. Beni bel altı vurmaya çalışmışsında sizin aksinize evlilik mantıklı gelmiyor düşünmüyorum. Türk kızlarının olaylarından biride bu hemen 21 22 yaşında evlenmeye çalışıyorlar. sonra hayatları boyunca ağlıyorlar.
- +1 yıl
"Yabancı adam böyle bir şey söylemez" yabancı erkeklerin hepsini tanıdın demek ki seni tebrik ederim 😂 Zaten öyle bir şey söylemedi o bizim ikimizin geleceğe yönelik tahminimiz. Bu kadar saldırganlığınızın sebebi ne merak ettim. Yıllarca Rusyada yaşamış biri biraz daha rahat, sakin bir biçimde kendini ifade etmeli. Yoksa hayal ürünü müydü yazdıklarınız 😂😂 Sizi niye bel altı vuruyum benim yabancı biriyle evlenmem sizi niye etkilesin ki? Kuzenim 10 yıldır evli ve şuandaki nişanlımlada beni o tanıştırdı. Eşiyle de çok mutlu. Eşinin Türk erkekleri gibi sürekli zırlayıp, şikayet ettiğini hiç görmedim. Bence sen bizim için ya da İngilizler için değil kendiniz için endişelen.
- +1 yıl
Tatlım mutluluklar dilerim. Böyleleriyle muhatap olma. İşleri güçleri Türk kızlarını karalamak. Türk wrlekletiyle birlikte olan yabancı kadınlar bunlardan iğrenmiş kaçma peşinde. Yabancı erkeklerde sizinle ilgili kötü sözler söylüyor diye seni nişanlından soğutma peşinde. İnsanla birlikteyken sorun da yok.
- +1 yıl
@Cnhdtyvbhhh Teşekkürler. Ben başkalarının lafıyla sevdiğim insandan soğumam. Ne düşündükleri umurumda değil. Herkes başkalarını da kendi gibi sanarmış.
Soran+1 yılayrılınca aklına bu konuşma gelsin tamam mı :) xoxo
- +1 yıl
evlen kezban zaten ingiliz erkekleride seni bekliyorlardı
+1 yıle ruslara hayırlı olsun seni kazandırmış bir Türk anası☺️ sevindim adına... ben de erkek olsam belki senin gibi düşünürdüm😂
12 Yorumla
Soran+1 yılyalnız ben bazı kızlarımız gibi "genlerimiz böyle toplum böyle bıt bıt bıt" diyip oturup bir elimde sigara öbüründe topkek dizi izlemedim. Kendime baktım fiziğime dikkat ettim, varsın yüzüm çirkin olsun (ki çok beğenilir yüzüm) yine birçok macera yaşadım.
- +1 yıl
sen fiziğe önem verirsin başkası başka şeye neden tek tipleştiriyorsun?
ruslar daha iyi görüyorsan tercihin onlardan yana kullan ne var yani:))) burdaki türk kızları napsın yazıkkk bee😂😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılHm dogrudur, ona bakarsan alman erkekleri de türk erkeklerinden cok cok daha temiz ve yakisikli
61 Yorumla
Soran+1 yıltabiki olabilir.
Biz diyoruz araplara kürtlere vermeyin kendinizi diye dinlemiyorlar :D gen fakiri milletlerle birleşirsen çöpleşirsin böyle
10 Yorumla
+1 yılRus kızları temiz dedin ya ondan sonrasını okumadım. Biraz tarafsız olun, temizlik konusunda çok kötüler, onlarla aynı odada 2 sene yaşadım ben. Ayrıca hepsi de güzel değil, çirkini de var güzeli de. Şişko Rus kızı bir sürü gördüm, spor yapanı kadar yapmayanı da var..
83 Yorumla
Soran+1 yılben rusyada yaşayan bir rus vatandaşıyım ama sen aynı odada 2 sene yaşamışsın tamam.. sen haklısın..
- +1 yıl
Tespitlerin yanlış Rusya da 6 ay bende kaldım. Yaptığın karşılaştırma tarafsız değil.
Soran+1 yıl4 senedir görmediğim kadınlarla ilgili neden derdim olsunki ben önceki ve sonraki tecrübelerimi yazdım sonuç bu.. katılmıyorsan ok.
+1 yılKapmissin rusu. Daha ne ugrasiyosun bizle allah allah 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Ya yarası var, Allah aşkına şöyle okumuş, kültürü, Yakışıklı biri böyle karşılaştırmalar yapar mı? Asla yapmaz insan ayırmaz, aşağılamaz bunu yazan çirkin bir Türk erkeği zaten Türk erkeklerin %90'ı çirkin ne yapalım 😑
Soran+1 yıl@Yalnızmutluolabilen adashahahhadhsahd :D
- +1 yıl
türk kızlarınında %95 çirkin biz ne yapalım?
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer yerin mamuslusu mamussuzu var ama Türk kizlari namussuzlukta yabamcilari solladi bu bir gercek
21 Yorumla
+1 yılUlan haklısın varya. Ama genelleme yapmamak lazım iki tarafında tam tersi yönleri olabiliyor tabii.
10 Yorumla
1 yılSenin ne dediğinin ne önemi var? Sen Türk erkeğisin dolayısıyla objektif olamazsın.
00 YorumlaTurk erkeklerıne tercume oldugun ıcın sana minnettarız ıanks
10 Yorumla
+1 yılHaklisin bazi konularda da. Bir iki kizla yatinca, kendini jason statham falan sanman, uslubun kotu.
30 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYakınım Moskovada okudu 5 yıl ve sizin yazınızı okurken onun anlattıklarını dinlemiş gibi hissetim kendimi Rusçayı sökmeniz cok uzun sürdümü
03 Yorumla
Soran+1 yıl@vnbvmnbmn İkisi ilede birlikte olduysan sen anlat farkı :) hayatına girdi mi hiç rus erkek.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGelin size farkları anlatıyorum dan sonrası doğru öncesini bilemem 😃
00 Yorumla
+1 yılDoğrudur. Böyle kadın çok.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 665 cevap paylaştı. Şimdi bana bilmediğim şeyleri anlat
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmene sevindm
özetle şizofrenin teki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDinin de toplum üzerinde etkisi var ama genetik açıdan yapabilecek bir şey yok. Onların bizden üstün olduğunu düşünmüyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılher milletin iyisi kötüsü temizi pisi güzeli çirkini vardır olabilir. Yapacak bir şey yok herkesin kendini geliştirmesi gerekiyor özeleştiri de yapabilmeli.. Kendi milletini de bu kadar küçümseme
Soran+1 yılanladım. ama onlar daha güzel ve daha anlayışlı ve daha kültürlü.
Cevap sahibi+1 yılYapacak bir şey yok neye göre kime göre rusyada çirkin kız yok mu hiçç
+1 yılÇok uzundu okumaya üşendim o yüzden yorumsuzum😂
10 Yorumla
+1 yılBen türk kızı değilim o. O
12 Yorumla- +1 yıl
Eleştiri Ruslara yapılsaydı, sanırım Rus kızı değilim diyecektin :D
- +1 yıl
@Fastandeep hayır mavilinin bahsettiği özelliklerdeki türk kızına uymuyorum. Hoş olmayan bir genelleme yapılmış.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 801 cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum
10 Yorumla
+1 yılPeki yaptığın için teşekkürler..
00 Yorumla
+1 yılEvet doğru
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 638 cevap paylaştı. Al bir russ
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvenmek için nasıllar. Bakire olan var mı
00 YorumlaŞahane yazmışın
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri