4 yıldır Rusya da yaşayan biri olarak Türk kızı vs Rus kızı yapayım mı?

4 yıl önce moskovaya taşındım, Mesleğim masaüstü app geliştirme ve grafik tasarım. Rusyaya yerleşmek kendi seçimimdi. Tip olarak devamlı spor yapan gece hayatı olan enerjik biriyim. Sayısız Türk kızı ve ardından son 4 senedirde sayısız Rus kadınıyla birlikte oldum ve şuanda da 24 yaşında bir Rus öğretmen ile birlikteyim. Gelin size farklarını yazayım.
1:Rus kızları inanılmaz güzel ve temiz. Kadınlarda bakım olarak hijyeni temizliği ve sporu baz alıyorum bana göre makyaj yapmak bakım değil. Genetik olarak slav ırkının nimetleri ile donatılmışlar. Saçları sarı, tenleri beyaz ve yumuşak, uzun boylu ve uzun bacaklılar. İklimden dolayı vücutları dayanıklı ve sıkı. Kolay kolay kilo almıyorlar yediklerine ve sporlarına çok dikkat ediyorlar. İnanılmaz soğuklarda dahi sabah saat 6-7'de dışarıda onlarca spor yapan kadın görebiliyorsunuz. Buna karşın Türk kızları genetik olarak şanssızlar, Çekik gözün kaybından anlaşılacağı üzere Türkler inanılmaz ölçülerde araplarla, farslarla, ve diğer çevre ülkelerle kaynaşmışlar. Maalesef sonuçları iyi olmamış. Genel olarak Türk kadınları esmer, boz, koyu tenli, fazla kıllı, kısa boylu ve kilolular. Türk kadınlarının boy ortalaması 161 kilo ortalaması 67. Bakım ve hijyen noktasında başarısızlar. Özellikle bikini bölgesi temizliğinde hiç iyi değiller. Dışarıdan güzel görünen bir kız üstünü çıkarınca hayal kırıklığı yaşayabiliyorsunuz.
2 - Rus kızları yetiştirilme şeklinden dolayı inanılmaz rahat ve eğlenceli. Kıskançlık seviyeleri çok düşük. Kıskanıyorlar ama tam ölçüsünde. Dışarı çıkmayı gezmeyi eğlenmeyi, spor yapmayı hareket etmeyi çok seviyorlar. Yaşamın her alanında varlar ve kendi ayakları üzerinde durma konusundada çok başarılılar. Onlarla her an farklı bir şeyler deneyimleyebilirsiniz. Türk kızları ise, sosyal medya mesajlarını okuma falan gibi şeylere takıntılı, inanılmaz kaprisli ve kıskançlar. Babaları tarafından prenses gibi yetiştirildikleri için egoları çok yüksek. Öyleki ankette 10'da 9'u güzelim diyor.
Güncellemeler
+1 yıl
yorumlarda sinirden kafayı yiyen arkadaşlar olayın doğruluğunu kanıtlıyor resmen. Doğru olmadığına inansan/bilsen ehh banane ben güzelim, iyiyim der devam edersin. küfürler yağdırdığına göre demek ki zoruna gitti ve doğru.
Güncellemeler
+1 yıl
sorularımı takip edin XOXO kodlu sorular benim :D
4 yıldır Rusya da yaşayan biri olarak Türk kızı vs Rus kızı yapayım mı?