decathlon’a başvurmuştum salı günü görüşmek için çağrıldım maaşı gitmeden öğrenmek istiyorum bilen var mı?
Cevabın nedir?
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılParasına bakma, iş olarak kendini geliştirebileceğin veya marka olarak sana faydası olacağını düşünüyorsan işe gir.
10 Yorumla
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılDecathlon da çalışmış biri olarak sana şu tavsiyeyi veriyorum git başka bir iş bul zamanına yazık
17 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi neden
- +1 yıl
sistemleri şu.. sen şimdi oraya full time olarak girdin diyelim herhangi bir departmana.. Bir kere müşterilerin ürünü ellemesi serbest. neymiş efendim müşteri elleyip kontrol edecekmiş öyle alacakmış serbestmiş bu.. Allahım scooterları süren gençler mi dersin.. bisiklete binenler mi dersin.. topları alıp bam güm yerde sektirenler mi dersin... Çocuğunu almış adam gelmiş masa tenisi oynuyor hani ürünü alacağı da yok adamın öyle eğlencesine gelmiş.. Tüm bunlar olurken çalışana da bunları toplamak kalıyor tabi.. Gürültüden söz etmiyorum bile ve en önemlisi de şu.. Sen işe girdiğinde senin bir departman müdürün olacak ya.. işte o departman müdürlerine şöyle bir emir geliyor yukarıdan '' siz hiçbir şey yapmayacaksınız. Her şeyi elemanlar yapacak.. Elinizi bile sürmeyin '' .. Gerisini sen düşün artık.. Müdür dediğin adam çalışma programında kendine 1 saat mola yazıyor bir bakıyorsun 3 saat ortalarda yok adam. Marmara forum şubesinde çalıştım 6 ay tövbe ettim.
Soran+1 yılBen Ankara’da çalışacağım eğer girersem ama çok doğru ya bunların hiçbirini düşünemedim
Soran+1 yılBir arkadaşıma sormuştum iyi şartları dedi. Satış yapma zorunluluğun yok falan dedi
- +1 yıl
Şöyle ki sen müşterinin yanına gidip nasıl yardımcı olabilirim demiyorsun fakat müşterinin seni göreceği bir mesafede bekliyorsun.. Reyon hırsızları çok ürün çaldırmaman lazım bence yaptığın işe göre kesinlikle aldığın para iyi değil. Dedikodu desen tavan. Sürekli eziyorlar zaten. Müdüre gık diyemiyorsun.. Ben part time elemandım mağazada diyelim bir konuda haklısın müdür diyor ki işte '' bir part- time eleman bana bunları söyleyemez '' falan sanki herkes insan değilmiş gibi. Tek bir artısı var o da sivil gidiyorsun işe üstüne bir tane ceket giyiyorsun o kadar. He bide şu var diyelim orada kalıp müdür olmak istiyorsun diyelim müdür olma şansın yok gibi bir şey müdür olanlar zaten işten çıkmıyor yeni mağazalar çok yavaş açılıyor falan filan.. anlatmakla bitmez ya.. benim çalıştığım mağaza pilot mağazaydı yani şirketin CEO su falan benim çalıştığım mağazadaydı fakat kimse memnun değildi. Hadi müdür oldun bir şekilde baş müdürle ufacık tartış mobbing yapıp istifaya zorluyorlar seni
Soran+1 yılVay arkadaş ya gitmiyorum görüşmeye 😂😂
- +1 yıl
Yani söylediğim gibi eksileri gerçekten çok bence başka bir işe yönelmelisin :D
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHemen hemen tüm bu tür mağaza personelleri asgari ücretle çalışıyorlar..
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Asgari ücret alıyorlar kız ayool
11 Yorumla
Soran+1 yılGerçek mi tiginnim be
+1 yılAsgari
12 Yorumla
Soran+1 yılTüh ya
- +1 yıl