Görünüş olarak hala eskimemiş bir araç, çok beğeniyorum H kasayı. Motoru 1.6 EcoTec 100-105 hp'lik. Aynı motor Vectra C'de ve Astra G'de de kullanıldı, biraz daha iyileştirilmiş olabilir ama motorun verimsiz olduğunu söyleyebilirim. Yokuşlarda çok bayılıyor hiç çekmiyor. Sesi güzel ama. Opel Astra Sedan 2016 modelinin otomatik viteslisini kullandım, 1.6 CDTI motorlusunu, otomatik vites şimdi bile berbat, ısrarla vites düşürmüyor düşük devirde boğuluyor ki H zamanının otomatiği daha kötüdür eminim. Alacaksan manuel al sana tavsiyem. Güle güle kullan.
O motor biraz fazla yakar onun haricinde lpg uyumu sadece sübap (magnezyum dan çeliğe) değişimi yapılırsa olur onun haricinde iyi araçtır. Aldıktan sonra şanzıman yağına çok dikkat edin vites geçişi rahatlar ömrü uzar.
Aslında 1.3 Dizel Olanını Düşünüyorum Ama onunda Fiyatları Almış Başını Gitmiş 55 60 bin fiyat çekiyorlar ve peynir ekmek gibi satıyorlar sizin için beş para eden arabalar nedir tavsiye ederseniz onlara da bakalım
Ana Sayfa > Diğer > Sorular > Opel Astra H 1.6 Otomatik Benzinli Kullanan Arkadaşlar Bu Araç Hakkında Görüşleriniz Olumlu Olumsuz Yorumlarınız Nelerdir?
En İyi Cevaplar