- Hatchback ve Station wagon tiplerinde,
- 1.6 benzinli motor,
- 12.4 kW bataryalı elektrikli motor ile de ek destek,
- 8 ileri vitesli otomatik şanzıman,
- 230 beygir, 360 tork
olacakmış :)

olacakmış :)

Opel kendini aşmış dedim gördüğüm de corsa zaten bunu sinyallerini vermişlerdi astra da cidden güzel olmuş sarı rengine bayıldım ya.
Cevap
32Cevap
Vay be, aşırı güzel araba! Hyundai i20 N ile kıyaslarsam bu daha güzel.
Evet beğendim iyi araç
Fransızlar tasarım konusunda cesur işler çıkarıyor geçmişte Citroën'de olduğu gibi. Beğeniyorum son yıllarda.
Ben iç tasarımını beğendim dashboard falan çok güzel gözüküyor iç yaşam alanı segmentine göre oldukça lüks
Opel Alman aracı
@GurbetciBakisAcisi evet ben bunu neden Peugeot gibi yorumladım hakikaten şu an farkettim 😀
Yeni araçlar bir birine çok benziyor sende haklısın
@GurbetciBakisAcisi dalmışım yan profilden direkt Fransız tasarımı diye yorumlamışım kafa başka yerde... Doğru söylüyorsun yeni tasarım dili neredeyse birbiri ile aynı ama ayrıştırıcı tasarımlar da yok değil.
mng general motors psa grubuna geçti yrrk gibi oldu.1994 astra gsi c20let turbo yapar alayına mokoko çekerim plastiği poşeti yılbaşı ağacı paket cingen süsü gibi yapıp millete iteliyorlar
Ateş ediyor araba 🔥 biz anca resmine bakarız böyle mevcut vergiler yüzünden 2000 model hurdalara binmeye devam 👏👏
Opel Astra L Kasa Bu Yani Dış Tasarım Olarak Güzel Ama Benim gözümde J Kasa Özellikle H ve G kasa yeri dolmaz
Almaya kalksak bir devlete bir bankaya bir de kendime alırım :) 3 Boğaz fazla benim bütçeye :D
Station Türkiye’ye gelmeyecek demişlerdi 6 ay önce ki tanıtımlarda. İyi güzel araba ya , alana hayırlı olsun. Beğenip düşünene nasip olsun
Gayet güzel ama tr de 2000 model araba almak bile hayalken bunlara hiç bakmıyorum bile. d
yıllardır golf e kafa tutamamıştı. bu model ile golf ile yarışırlar.
Güzel ben beğendim, modern ve keskin hatlara sahip bir araba olmuş.
Bi amerikan havası var. GMC eli değmiş desem bu saatten sonra olsa olsa peugeot eli değer 😀
Tasarim guzel. oldu ama psa kaliteyi baya bi dudurdu son zamanlarda. Cok uciz malzeme kullaniyor isciligi ise malzemeden de kotu..
astraya ısınamadım o kadar oval tasarımdan sonra dümdüz kare gibi olunca tuhaf geldi
Beygiri bayağı iyiymiş. Tasarımı da iyi alınır he
arka güzelde önü beğenmedim özellikle farlar az daha büyük olmalıydı sanki
Güzel görünüyor fiyatıda öyledir
Opel Fransız olduğundan beri gözümden düştü
Güzel olmuş bu sefer
Tasarım harika ama fiyat nedir kaç milyon
Alana Hayırlı olsun, bize bakmak düşer
Tasarım çok iyiymiş çok beğendim
güzel görünüyor ama fiyatı da güzeldir :D
Beğensekte fiyatını beğenmeyecez, pahalıdır.
Tasarım çok iyi olmuş.
fiyat nedir 2 milyon
zamane arabalar
Yok.
Neden beğenmeyelim🙂
astra kof, Eskiden vectra vardı o iyiydi
Kötü
Farklı ve egzotik.
Beğenmedim
Jantlar hariç beğendim
Güzelmiş
Beğenmedim 👎🏻