Benzinli motorları, özellikle 1.4 Turbo lpgye uyumlu değil benzinli alın. 1.4 Turbo alacaksanız mümkünse servis bakımlı ve düşük km bulmaya çalışın biraz sıkıntılı makinalar. Genel anlamda fiyatına göre yol tutuş konfor sürüş keyfi çok iyidir. Yakıt konusunda pek ekonomik sayılmazlar rakiplerine göre biraz fazla yakıyorlar. 1.4 turbo otomatik vitesler baya yakıyor kilometrede 1 tl civarı yakar şehir içinde.
Opelin Turbo Motorlarda LPG de Uyumsuz Olduğunu Sübap Eritme Olduğunu Biliyorum Da Doğru Mu Ona emin Değilim Nasıl Yani 1.4t hiç mi LPG uyumlu değil Nerden Biliyorsun peki sen kardeşim 🙂
Kardeşiniz değilim, mesleğim ekspertiz 50bin kmde üst kapak yapılmış astralar görüyorum sahipleriyle diyaloglarımız oluyor. Bazen sübap problemi olanlar yağ yakanlar geliyor vs vs..
Biliyorum Kardeşim değilsin tabiki 😅 Onu Lafın Gelişi Kullanıyorum Öylesine Yani Ayrıca Kardeşim Demek için İlla kardeş olmaya gerek yok ki Bazı insanlar Var Bro Kanki falan diyorlar O Hoş değil Kardeşim Güzel bir laf Peki LPG Dışında Sorunu var mı 1.4t lerin Ve Şunu sormak İstiyorum Astra j lerin düz Atmosferik 1.6 115 HP Motorları da Var Onda turbo yok Onlar nasıl
@gokandeğilGÖKHAN Adlı Kardeşim Golflerde Çok Güzel Harika Otomobiller Ama Astra j Daha Karizma Duruyor Bence Kasa Olarak Astra j Daha Oturaklı Kalın gövdeye Sahip Elektrik arıza gelecek Olursam Temiz Düzenli bakıldığı zaman Öyle sorun çıkarmaz Yeter ki düzenli temiz bakılsın Bizde De Opel Vectra C Kasa var 2009 dan beri Vectra C lerde Elektronik Donanımlı Araç Tabi Astra j kadar değildir Yıl farkı var Bizdeki Vectra C 2004 Model Edition Donanım Sadece 2 Kere Büyük Arızası Oldi oda Beyin Arızası Onun dışında hiçbir sorun çıkarmadi maşallah Kilometresi de 142 Binde Dediğim gibi Astra j de temiz bakılmış olursa hiçbir şey olmaz