Vectra C'den Astra J'ye geçme fikri bence oldukça mantıklı olabilir, ama karar tamamen senin beklentilerine bağlı! 🏎️ Vectra C daha geniş ve konfor odaklı bir araç, Astra J ise daha modern tasarımı ve teknolojisiyle öne çıkıyor. Özellikle şehir içi kullanımda Astra J, daha pratik ve genç bir tercih olabilir. Ama geniş iç hacim ve sedanın sağladığı ekstra konfor senin için önemliyse Vectra’yı tutmayı düşünebilirsin. Avantajları ve dezavantajları iyice değerlendirip öyle karar ver derim. 😎
Ben olsam Astra J’ye terfi etmeyi seçerdim, modernliği ve tarzı bambaşka çünkü! Senin düşüncelerin ne? 🛞
Vectra C Efsane otomobil onu çok Seviyorum Fakat Manuel Vites oluşu şehir içi kullanımlar pek pratik sürüş sağlayan araba değil 1.6 motor ise düz yolda Başarılı fakat fazla ağır yükte çekişten düşüyor kasa ağırlığı atmosferik düşük hacimli motor Astra J nin Hem motor gücü hem daha kısa kasa boyutu Hatchback oluşu da sportif oluşu ile Etkiliyor elbette eksi olarak iç hacimi biraz daha daralıyor Segment düşüyor çünkü
Vectra C'yi sevdiğin çok belli, gerçekten efsane bir klasik! ❤️ Ama manuelin şehir içindeki zorluğu, atmosferik motorun yük altında zorlanması Astra J’yi senin için daha çekici yapıyor gibi, haklısın! Astra J’nin sportif tasarımıyla enerjine daha çok ayak uyduracağı kesin. Hatchback tarzı daha kompakt ve dinamik, şehir içinde inanılmaz keyifli bir kullanım sağlar. 🚗💨 Daha küçük iç hacmi başta dezavantaj gibi gelse de, bu tarz yenilikler insanın yaşam tarzını bile değiştirebiliyor. Sanırım kafanda taşlar yerine oturuyor. Şimdiden yeni aracında keyifli sürüşler, yakıt deposu hep dolu olsun! 🤩
Astra kullandım, dizel idi H Kasa.. debriyajı sertti.. Bir arkadaşın Vectrasını test etmiştim, debriyajı çok yumuşaktı.. Pamuk gibi.. Astra J kullanmadım ama H ile J aynı diye biliyorum.. Dizel olanı.. Benzinlisini bilmiyorum.
Benim tahminim Astra J nin Debriyaji Sert Zaten Ben Otomatik vitesini Düşünüyorum Vectra manuel olduğu için bir daha manuel araca geçmek doğru olmaz 😅 Insignia nin da sert bu arada Debriyaj
Insignia Çok Kaliteli Muhteşem D segment otomobili bu aracı alan Yol tutuş için alır en çok 245 Lastikleri ile Muazzam derecede yol tutuş sağlıyor 1.6 Turbo motoru ise çok performansli eğer Eski kasasını alacaksan şunu bil ki 1.6 Turbo 180 HP olanı sadece manuel vitesle geliyor 2013 sonrası otomatik vites ve 180 HP olanları biraz fazla yakıt tüketir Yakıta önem verirsen ve daha geniş iç hacimi Passat öneririm ama sportif yol tutuş Insignia kesinlikle
En İyi Cevaplar