Güncellemeler
+1 yıl
Görüşler de bazıları tarihe karışması gereken araba diyenler oluyor kötü diyenler oluyor arkadaşlar bu araç çok konforlu kaliteli bi otomobil üstüne çok eski değil ki tarihe karışsın ona bakılırsa Passat da tarihe karışmali aynı yılda üretilen her şey model değil kalite bakım önemli
Güncellemeler
+1 yıl
Opel Vectra C en çok sevdiğim favorim olan otomobiller den şu tasarımda ki karizma havalı duruşu örnek veriyorum en boş donanım Comfort ama Comfort bile dolu özellikler olarak üstüne opel uygun fiyata yüksek donanım sunuyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Zamanında güzel arabaydı. Severim.
Bence harika araç
Güzel araç bir zamanlar çok satılırdı taş gibi
Aynen ya şu an ds satılıyor 1.6 motorları ile çok yaygın bu karizma otomobil ama tabi piyasası çok yüksek değil Volkswagen Passat a olan ilgi sağolsun bizim halkımız Passat hastası olduğundan Vectra arka planda kaldı
Tipi iyi severim araci guzel arac ee bir de gta arabasi olunca tabi
Gta da var mı da 😅 Vectra C
Aynisi var ama ismiyle gecmiyor herhalde gta vice cty turk de var
Süper bı araba. hastasiyim
Benimle aynı görüşte olan biri çıktı 😉 aynen evet bu otomobil de ki konfor donanım çok güzel çıktığı yıla örnek veriyorum en düşük donanım Comfort ama Comfort bile dolu dolu yağmur sensörü otomatik kararan dikiz aynası hız sabitleyici standart geliyor
Yol tutuşu bile efsane bı arac. opel böyle bı aracı hangi akla hizmet durdurdu bilmiyorum
Kasa itibari ilede hala bı çok arabadan ileride
98 modellerinin o dimdik fuze gibi duruşu bile mest ediyor.
Mühendislik harikası bence Vectra
Yol tutuş olarak zaten tank bildiğin yola oturuyor alman tankı 🇩🇪 konforu donanım dediğim gibi yılına göre ve şu an bile çok kaliteli üstün ama maalesef ülkemizde bu araba pek sevilmedi bazıları der tasarımı kaba bazıları çekişi zayıf diyor tasarıma gelecek olursam tamam kibar tasarıma sahip değil ama bu tasarım ne kadar sağlam olduğunu gösteriyor çekişe gelecek olursam 1.6 motor aslında hantal değil performans bekleyene hantal gelir ki bu motorla D Segment binen performans beklerse hata etmiş olur zaten bu motor az yakıt tüketimi düşük vergi için getirilen motor düz yolda çekişi güzel tek sorunu yokuş çıkarken çekişten düşüyor onu ds devirli gelmek gerekiyor
Bu tasarım passatin balina kasqlqrinda tuttuda bundami kaba geldi. bence opele karşı bı önyargı oldugundan ve Opel ww ve fiatla karşılaştırıldığından dolayı
Oysa Opel çok sağlam araçlar üretiyor
Artık tarihe karışması gereken bir araç, bu tarz araçlar çok çirkin görünüyor... Birde bunun gibi taliant ve 301 var eski kasa berbat modeller...
Yok Benlik bir araç değil
Plaka yenisehir uh ua dostlar otomotiv yenisehire selamlar
Sorunlu araç dikkat edin
Ne gibi sorunlar örnek
Ara motorları sıkıntılı 1.6 kar 2000 Ler çok sağlamdır.
@teflon-_-tava
Elektrik aksami yağ eksiltmesi VS
2.2 Dtı olanlar mi sıkıntılı onlar pek tutmadı 2005 de Opel bunun yerine 1.9 CDTI getirdi Fiat opel ortak motoru dur 2.2 Dtı ise Isuzu motoru
Bahsettiğiniz olaylar 1.9 2.2 2.5 motorlarda oluyor.
Tutulan motorlards hiç denk gelmedim.
@bunasııladam ben bu aracın kullanıcısiyim sana şunu Söyleyim düzenli temiz bakımlı olunca kolay kolay sorun çıkarmıyor ki hatta beni şaşırttı bile 2009 dan beri bende sadece başıma gelen beyin arıza buda bunlar kronik sorun Muş onu da 2 defa verdi bu zamana kadar sadece beyin dışında arıza yapmadi Maşallah
Temiz bakımı filan olduysa tabikide kolay kolay sorun çıkartmaz sadece satın alırken alacak. Arkadaş dikkat etsin
Güzel.
ben olsam binmem buna itici bi araba
Tasarım olarak mı kaba?
Güzel şık duruyor