Performans bakımından engelli ehliyetimle alabileceğim en yüksek motor hacimli dizel araba diyebilirim. Daha büyük motorlu araçları kullanmam zaten yasak. Almak isteseydim 200 bin ila 270 bin km arasında olurdu.
Valla bu ekonomide alınmaz diye bir şey yok ama aynı paraya daha yeni ve piyasa marka araçlar varsa bakılabilir bütçesi ne olduğunu bilmediğim için yorum yok motora falan gelince aslana bakan sütünü düşünmez yani varlıklı insan binmeli bu arabalara masraf çıkar ister isteme bindikçe.
Vergisi 545 TL Konforu kalitesine gelecek olursam Vectra C çok konforlu bir otomobil yalıtım kalite üstün bizde 1.6 olanı mevcut 2004 C1 onu satıp C2 1.9 CDTI geçsem mi? diyorum
Opel kaliteli araba aslında sana nasıl kalitesiz geldi anlamadım olabilir herkesin görüşü farklıdır ama temiz bakımlı opel çok güzel gerçekten şu an ki arabanız nedir
Enjoy motor değil bu arada 😅 donanım paketi ki enjoy Astra H de var olan donanım Vectra C donanımları Comfort Edition desing Edition Elegance ve Essentia olarak mevcut Essentia en boş Vectra C ki tutmadı bu donanım zaten Edition 2004 yılına özel getirilen Comfort un biraz daha dolu versiyonu desing Edition ise 2004 de ki Edition Donanım in devamı Elegance zaten en dolu Comfort başlangıç
sen hiç temiz bakımlı Opel e bindin mi soruyorum ben biniyorum 2009 yılından beri Vectra C Kasa ya bende ki 1.6 olanı 2004 C1 kasa Maşallah bu zamana kadar tek sorunu beyin arıza oldu onu da 2 defa bunun dışında arıza vermedi
Opel bildim bileli sorunlu marka bildiğin çürük teneke ben bindim merak etme yaramaz sorunlu marka masraf çıkaran marka tutulmama sebebi de çürük olması
Opel sorunlu değil opeli alıp da düzgün bakmayan serseri kullanıcılar yüzünden adı sorunluya çıkıyor sen paradan kısmak için kalitesiz ucuz ürün kullan sonra arıza yapar işte opel kaliteli parça ister düzgün bakımlı olan Opel uzun yıllar götürür çıkardığı sorunlar da yaşıyla alakalı olan sorunlar