Eskiden severdim; ama son zamanlarda yaşadıklarım yüzünden hiç ama hiç sevmez oldum! Benim için Astra F'ler "ÇÖP". Biri GLS (çift hava yastıklı ve 4 koltuk kafalıklı) diğeri GL (tek hava yastıklı) olmak üzere iki adet 1,6 16 valfli Ecotec motorlu Astra F denedik. İkisi ilanlarda cafcaflı görünse de, motoru, içi, her tarafı berbat çıktı! Yok beyin arızalı yok sağı solu dökülüyor. Satıcılar beterin beterini yaşattılar bize. Bundan sonra Astra F almamakla kararlıyım!!! Onlara sırtımı çoktandır çevirmiş durumdayım. Buna çok kızabilirsin ama ne yapayım? Hiç bakmamışlar Astra F'lere.
Astra F nin bakımsız olanını alırsan doğru nefret ettirir Opel hor kullanıma gelmez ilgi ister bakım ister ama temiz kullanılmış Astra F denk gelirsen çok memnun kalırsın bu otomobil opelin efsanesi hani nasıl Toyota nin Efsane Kasa Lakabli Corolla AE 101 kasasi Var opelin de efsanesi Astra F Kasa ve Vectra A kasa dediğim gibi Temizine denk gelirsen uzun yıllar Sorunsuz hizmet edecek çok Güzel otomobil
Vayy Demek Kullanıcıya denk geldim 😊 Astra F Kasa Opelin en çok sevdiğim otomobili Hani nasıl Toyota nin sorunsuz efsane kasa Corolla AE 101 var ise opelin de en sorunsuz bence Astra F Kasa ve Vectra a kasa ayrı bi yerdedir değeri ⭐ şu an elinde mi sattın mı?
Hmm yani sağlam diyorsun Opel zaten öyle çok Güzel başarılı firma ki daha o yıllarda güvenlik de kendisini kanıtlamış firma şimdi güvenlik de iyice kendisini aştı çok daha harika oldu bizde de Zamanında Renault 19 Europa vardi Oda çok sevdiğim otomobil Gidişi Konforu Tabi Astra F Kasa Renault 19 dan üstün ama Renault tasarım Olarak Çok Sevdiğim Favori Otomobil di 1998 model 1.6 enjeksiyon Rne Alize Klimalı Airbag Olanıydı Sedan bizde ki o satıldı 2008 yılında yerine Vectra C Kasa aldık şu an hala da hizmet ediyor Vectra C Kasa