Dün internetten başvuru yapmıştım. İkizimle kendim için. Bugün aradılar cumartesi gelin katalog çekimi var vs vs kayıt ücreti olarakta kişi başı 200 tl dediler. Sizce değer mi ajans güvenilir mi bilgili kişiler yardımcı olursa gerçekten çok sevinirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen layla şirin adlı ajans tarafından dolandırıldım kayıtlar ücretsiz denip daha sonra benden 300 tl aldılar ve üstelik faturada kesmediler telefonları açmıyorlar engelliyorlar resmen dolandırıldım sizin Allah bin türlü belanızı versin leyla albayrak denen şarlatan kadın milleti kandırıp atölyenin zengin çocuklarını meşhur edip sahte gülüşlerle utanmadan video çekiyor bide korkudan sahte ajanslara inanmayın diye haber paylaşıyor sizden ala sahtekarmı var
31 Yorumla- +1 yıl
Gerçektenmi e bende başvurdum brnden para falan istemediler
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 968 cevap paylaştı. Layla şirin casting kadıköy semtindeki en iyi castinglerden biridir. Ama Neşe Erberk cast daha kaliteli ve iyidir. şu an piyasada iyi konumda olanda mayadroomdur.
04 Yorumla
Soran+1 yılPeki sence ikizimle ben 400 lira vericez değer mi?
Bizi arayanlarda İzmirden aradılar. Fotoğraf ve videomuzu İstanbul’daki şubelerine göndereceklermiş- +1 yıl
Bak bu işler nasıl olur biliyormusun casta başvurursan hemen değerlenirsin diye birşey söz konusu değil. Senin resimlerini sadece yapımcıların kullanıcı şifreleriyle seçebilecekleri bir kataloğa koyarlar. Eğer rol için vs uygunsan iletişime geçilir. Cast ajansları iş sağlamaz sadece iş bulmana yardımcı olurlar.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşuna gidip 200 tl verme ajanslar genelde yolu bulmuş. ücret ödeme sana yapacaklarına birde insanlardan para istiyorlar..
00 Yorumla
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı. Aramazlar bidaha oylece kalirsin. Hikaye bunlar
01 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
+1 yılHangi ajans olursa olsun yardımcı oyunculuk (figūranlık) ile bir yere gelinmez. Para tuzağından başka birşey değil yani.
02 Yorumla
Soran+1 yılBildiğim birkaç çocuk oyuncu da o ajanstan, bu yüzden bende biraz kararsız kaldım açıkcası
- +1 yıl
Çocuklar reklâmlardan yana şanslı olabiliyorlaf ama 200 tl kayıt ūcreti de fazla.
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 14,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiç anlamam ama Neşe Erberk daha bilindik ajans gideceksen ona git.
00 Yorumla Neşe Erberk ya da ugurkan Erez den vazgeçme
02 Yorumla
Soran+1 yılŞu an onlara da cesaretim kalmadı sağol yorumun için
+1 yılBence güvenilir diye düşünüyorum ama hangi ajans
20 YorumlaGüvenilenilir bir ajans olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkizinmi var
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Süper
Soran+1 yılSağoll :))
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Layla şirin ajans güvenilir mi? Kayıtlı Kişiler cidden bir yerlere geliyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat