Herkese merhaba;
SOrum açık.Bu mümkün mü?Yapabilir miyim?
SOrum açık.Bu mümkün mü?Yapabilir miyim?
Albüm çıkarabilirsiniz. Devlet memurluğu yaparken bir yandan telif hakkı size ait olan bir şey yapmanız mümkün. Örneğin bir kitap yazabilirsiniz ya da bir albüm çıkarabilirsiniz. Ama konser veremezsiniz.
benim hocam var kendisi tenor albüm yaptı konser de verdi.
Konserden para kazanacağınız için devlet memuruyken ek iş yapamazsınız. İhbar yoluyla ya da çalıştığınız kurum bu durumu öğrenirse hakkınızda soruşturma açılır. Ferhat Göçer Haydarpaşa Numune Hastanesi'ndeyken hakkında soruşturma açılmıştı. Daha sonra kendisi ücretsiz izne ayrıldı.
peki gece çıkıp sahne alabilir miyim?
eee o zaman ben boşuna mı kpss çalışıyorum.
ee ferhat göçer nasıl yapmış bunca yıl o zaman.
tamam da albüm yapmadan önce bu adam caa diye albüm yapmamıştır br yerlerde sahne almıştır.
düşünmem gerekiyor.Ben memuriyeti bu iş için yapacağım.Kendimi finanse etmek için.Sonuçta bir yerlere çıkıp sahne alamayacaksam insanların karşısında memuriyet için uğraşmamın anlamı yok.
ttaurus ona göre memur olacağım ya da olmayacğaım ondan soruyorum.
dansözlük bile yaparsın
çok güzel zaten ben hem dans ediyorum hem şarkı söylüyorum.
ankara pavyonlarına düşme bari iyi yerlere git
Duyulursa memuriyetin iptal olur. Devlet memuru alenen kayıtlı ek iş yapamaz. Konser verecem diyorsan kesinlikle duyulur ve dava açılır hakkında.
Cevap
12Cevap
valla o ses türkiyeye katılan öğretmenler var neden olmasın
izleyemiyorum ki hiç bişeyi kpss çalışmaktan
önce kpss yi kazanmaya bakın işiniz garinti olsun sonra bu şarkı işlerine vakit bulabileceğinizi zaten zannetmiyorum
ben ileride memuriyeti bırakmayı düşünüyorum zaten asıl mesleğim şarkıcılıko lacak.
siz bilirsiniz umarım her şey güzel olur
niye vakit bulamayayım dünya insan var vakit bulan.
Yok ben zor olur diye soyledim insan istedikten sonra yapamayacagi bir sey yok size iyi sanslar diliyorum cunku biliyorsunuz bu sarki isleri sesten cok sansn isi oldu ne sesler var pop star diye aniliyor ne sesler var sesini kimseye duyuramiyor
ben ilk baştaki hedefim zaten ünlü olmak değil ki.Ben şarkıcı olmak istiyorum.Şarkıcı olmak demek illaki televizyona çıkan şarkıcı olmak değil.Bir yerlerde çıkıp söylemek de olabilir.İlk önce öyle bşalanır zaten bu işe sonra devamı gelir.Bir gün televizyon da olur nedeno lmasın.
Profesyonel olup o işten para kazanamazsın. Devlet işinde çalışanların ikinci bir iş yapması yasak.
niye yaa.Benim arkadaşımın sevgilisi antrenör akşamları kafede çıkıyor gecede 100 tl alıyor bingölde bir yerde sahne alıyomuş.
evet devlette.
Şarkıcı kadrosunda bir devlet memuru değilseniz, bağlı bulnduğun kurumdan izin almalısınız.
Yapamazsın ikisi yürümez ya o ya o çünkü şarkıcılık çok yoğun bişey.
şarkıcı mısın?
sana bu gelsın o zaman :)
Merak ediyorum butun salaklar bu sitede mi
Kendine güvenın varsa ? sana beste verebilirim..
tabi ki.:kendime güvenimo lmasa niye bu işe gireyim.
TRT kadrosunda isen olabilir.
nerde şarkıcılık yaptığına bağlı
olmaz hanfendi. yassak
lan beynini s*ktiğimin eksi veren salağı. beyin hücrelerine attırayım senin.
devlet memuruna ek gelir yasaktır. röportaj yapmak yasaktır. kot giymek yasaktır. senin bu dünyada aldığın nefesi s*keyim. kezbanın bonusu seni
ben eksilemedim bilesin.
biliyorum canım sana dğl
:)) nıye memurluk yetmıyor mu
yapamazsın izin vermiyorum..
Vakit ayıra bılırsen neden olmasın.
bir dene gör

En İyi Cevaplar