Anne ve babam beni rakip olarak goruyor. Ben para kazanmiyorum su anda. Ablam kazaniyor. Napmaliyim?

Gozlerinde o kadar degersizim ki. Daha bugun ablam gelicek. Su kadar para aliyor diye bahsediyo. Bizim paramiz degil dedim beni ilgilendirmiyor dedim. Benim kizim degil mi diye bagirmaya basladi benim kizim da para kazaniyor dedi. Ben aksini iddia etmemistim halbuki. Gozlerinde bana nefret var surekli. Beni kizdiginda evden kovan bizim evimiz var sen napicaksin sonun kotu diyen bir baba ve anne bu. Ise girip ayri eve cikicam bir an once. Olseler bir gr gozyasi dokmem. O kadar menfaatciler ki. Cocuklugundan beri ka ga icinde buyudum zaten. Evet onlar beni sevmiyor isim yok diye ve ben de pnlari sevmiyorum bu yuzden. Yoksa insan neden nefret etsin anne ve babasindan. Bu yuzden ablama da kin burudum. Bana bir kere bile benim kizim demedi. Annem bana bes para etmez karaktersizomib birisin dedi.
Anne ve babam beni rakip olarak goruyor. Ben para kazanmiyorum su anda. Ablam kazaniyor. Napmaliyim?