Depresyondayım çözümü olan var mı?

Ben pek hayal kurmam ama bir hayalim vardı. Belki size basit gelebilir ama Erasmus u kazanmak ve bir dönem de olsa yurtdışında okumak istiyordum. Sınavı kazanamadım ve bu benim son şansımdı. Seneye 4. sınıfım ve Erasmus sınavına giremiyorum. Bir haftadır bu konu açıldığında gözlerim doluyor açıklandığı gün saatlerce ağlamıştım ama artık bunu atlatmam gerekiyor biliyorum. Etrafımda kazanan kişiler var onlar adına hem seviniyorum hem de ben neden kazanamadım diye onları kıskanıyorum. Ama kötülüklerini istemiyorum tabi ki. Şimdi önümde ne var bilmiyorum. Seneye mezun olunca ne yapacağım? İş nasıl bulacağım? Hiçbir yeteneğim yok bilgim yok. Üniversite okuyorum ama artık herkes üniversite mezunu. Bilmiyorum. Kafam çok karışık. Zaten ygs gibi sınavlarda da başarılı olamadım. Güzel bir üniversitede okumuyorum. İngilizcem iyi ama yeterli değil zaten sınavı da kazanamadım. şu an erasmus ta olan bir arkadaşım var onun attığı resimlere falan bakıyorum ben de burada olabilirdim diyorum. Tekrar üzülüyorum. Her şey kısmet biliyorum ama kabullenmeye çalışıyorum. Acaba bölümüm bittikten sonra başka bir bölüm mü okusam diyorum. Ama bu sefer de yaşım ilerleyecek. Mezun olunca 22 yaşında olucam zaten. Bu seçimi lise sondayken doğru bir şekilde vermeliydim. Onu da düzgün beceremedim zaten. Neyse sizin de kafanızı şişirdim. Daha fazla kederlenmeyelim ben bu soruyu burada bitiriyorum. Lütfen bana bir akıl verin ne yapmalıyım?
Depresyondayım çözümü olan var mı?