Özür dilemek mi daha zordur özrü kabul etmek mi?
cevaplar için teşekkürler*
cevaplar için teşekkürler*
Özür dilemek
Özrü kabul etmek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olay olduktan sonra oturur bir düşünürüm sorun nerde,kimde...Eğer bende ise özürdilerim kabul etmesede edene kadar elimden gelen cesitli yontemleri denerim ama eğer karsımdaki kişi beni sucsuz oldugum halde kırmıssa ama gercekten kırmıssa yaptığı hatayı kendine soyllettirir sonra kabul ederim..bence kabul etmek zor çünkü bazı insanlarla konusmuyorum
Merhaba muhterem kardeşim
Özür dilemek benim için zor değil. Özrü kabul etmek de zoru değil
Ama zor olan; insanın sevdiğinden çok ağır kabahat görmesi.
Arkamdan iş çevirip de, benim o işi farketmemden sonra gelip özür dileyen hayvanın özrünün pek bir ehemmiyeti yoktıur
Ben suçluysam ve bir hata yaptıysam özür dilemekten gocunmam, dibine kadar ısrar eder gönlünü alırım.
Ben her şeyden alınan kırılan özür bekleyen biri değilimdir ve birisinin bana özür dilemesi gerekiyorsa gerçekten önemli bir şey olmuştur. Önemli bir konudaki hatayı da affetmek bazen çok zor gelebiliyor.
Özür dilersin hatalı oldugunda kabul eder etmez karşındakine bağlı o onun sorunu ki özür dilemeyen de kabul etmeyen de bence sorunlu kişidir bunu ego haline getirenler var ya :D çocuk gibiler :D git babana şikayet et yaa :D
Cevap
29Cevap
Duruma göre değişen birşey bu, ama benim için özür dilemek daha zor çünkü sevdiklerimi züecek birşeyi kolay kolay yapmam yaparsamda bir şekilde gönlünü alırım ama bu genelde özür dileme şeklinde olmaz :)
Zor soruydu bea :P
Haksızsam ve bunun farkına vardıysam her zaman özür dilerim. Özürle insan alçalmaz. Bu yüzden de özür almayı bilirim. Alamıyorsam o kişininde değerini veririm olur biter
Özür dilemek eger haksızsam sonuna kadar hiç bir şekilde kaçınmam, affetmek zor ve araya yapılanı hazmedemediğin içi gururda giriyor! Bir hayli zor...
herkesten kolay kolay özür dilemem malesef ben
ama özrü kabul etmek daha zor sanırım özellikle çok kırıldıysan
özrü kabul etmek çünkü tekrar bu duruma düşme olasılığını arttırır affettikçe karşı tarafı yüzsüzleştiririz
özür dileyeceksem insan gibi dilerim içimden gelerek, karşımdaki kalbinde gerçekten kabul eder etmez bilemem ama özürü kabul etmem zor :(
Ozur dilemek tabiki . Cunku ego siskinleri bunu yapamaz . Ama cok seviyorsa herkes affeder o yuzden ozur dilemek ilk adimdir ve en zorudur.
kabahatin büyüklüğüne bağlı. küçükse ikisi de kolay, büyükse ikisi de zor.
kabul ettiğini söylemek kolay ama gerçekten onu kabul etmek zor aynı şekilde özür dilemesi kolay ama inanarak söylemesi zor diye düşünüyorum
Gururu olanlar için Özür dilemek..
Kin tutan insanlar için Özürü kabul etmek...
ikisi de zor degildr gerekirse yapılması lazım gelen davranıslardır
her ikiside duruma bağlı olarak değişir eğer çok haksız olduğumun farkına varırsam özür dilerim ama bazen öyle hatalar yapılıyoki değil bir özür bin özür dilensede kılımı kıpırdatmam
Özür dilemek erdem, affetmek ise Allah'a mahsustur.. İkisi de kolay diyelim ..
özrü kabul etmekde kolay aslında ama dışından kabul etsende içinden hazmedemiyor bazen insan..
Bazen ben istesemde,içime sinmeden kabul edemiyorum
Hakeden bir insana... Özrün kabul edildi demenin hazzı çok başka ya... :) Hani hatasını yakalıyorsun ya böyle köpek yavrusu gibi bakıyor ya sana... :D
Hatalıysam özür dilerim mutlaka, zor bir şey değildir.
Asıl zor olan özrü kabul etmektir. Hele ki sevilen birinden, bir dosttan geliyorsa...
özrü kabul etmek kolaydır mutlu eder hatasını anlamış dersin
özür dilemek zordur gururunu ayaklar altına alıp ta ağzından zorla çıkartırsın kelimeleri..
ikisi de çok zordur.. özür dilemeyi gururuna yediremeyenler var bu birincisi.. bir de çok fazla kırıldıysak özrü kabul etmek de zor gelebiliyor
Özür dilemek sucunu kabul eden herkes icin bir erdemdir. Ama özrü kabul etmek yürek ister.
her türlü özür dilerim ama kabul etmek zor lan valla düşününce :D
özür dilemek erdemli bir davranıştır özrü kabul ettiğinde pişman olabilirsin özrü kabul ettirip sonra da karşındakini pişman ettirmemek zordur
iki durumda da hoş olmayan durumlar olmuş demektir. hiç olmaması en makbülüdür
özür dilemek erdemliktir . özrü kabul etmek İnsanlıktır .
haksızsam özür dilerim ama kabul etme işte o zor gelir bana
haklı olduğum durumda özür dilemek daha çok koyar bana
özrü kabullenmek daha zor...
özür dilemek kolay..
Özrü kabul etmek tabiki..
Özrü gerçekten kabul edebilmek
Özrü kabul etmek daha zor.
Özür dilenecek şeyleri yapmamak en doğrusu...
kisiye göre degisirrr bu ,
Ikisi için de adam olmak gerekir önce.
ikinci durum daha zor diye dusunuyorum
Her iikisinede bu son olsun diyebilirim:)
ikiside insanlik ister bence
kabul etmek daha zordur tabi ki
benim için özür dilemek daha zordur
dilemek dedim
İkiside insanın basına gelmemesini dilerim
özrü kabul etmek zordur
özür dilemek daha ağırıma gider
özrü kabul etmek her zaman daha zordur
ikisi de zor değil
Hatalıysam arayın...
özür dilemek!
Dilemek cok zor.