Ulan şerefsiz, senin namazını kılan zaten kafir olur, Atatürk'e küfreden, vatanına, milliyetine, dinine küfretmiş olur. Bu ezanlar. bu memlekette Atatürk'ün sayesinde okunuyor ! Senin namazını kılmak caiz midir?
Kendisi Emperyalizmin köpegidir. Bati Atatürk düsmanligi yapsin diye adamin cebini dolduruyor.
Kadir delisinin birkac sözünü buraya yazayim.
- BOP Projesi Amerikanin bu topraklar icin bir nimmetidir. - Hilafet gelsin, gerekirse Hilafet Amerikanin usagi olsun ama yeterki gelsin. - Eger bizim dinimizi yasayabilmek icin Amerika bizden petrol istiyorsa bunu onlara verelim. - Keske Kurtulus Savasinda yunanlar galip gelseydi.
dinleri iyice bilen bir dinsiz olarak diyorumki kafir mısıroğlu gerçek bir müslümandır, atatürkçüyüm diyen bir müslüman, önce dinini öğrensin sonra da atatürkü tanısın.. İslamla alakası var mı anlar o zaman
@ShadowDwarf onun bir ingiliz ajanı olduğunu düşündüğünden olabilir mi? devletin içindeki casuslardan haberin yok herhalde generaller falan alayı yahudi çıktı ağlama duvarındaki fotoları yayınlandı bu yahudiler atatürk zamanında gelip yerleştiler türkiyeye araştırabilirsin
yani birine düşmanlık edecekseniz biraz bilginiz olsun öyle kulaktan duyma herkes laf eder siz cahillerden olmayın birşey söylüyorsanız bile bilerek konuşun
Ağlama duvarında fotosu çıktı ne birader zaten bu cümleden tartışılmayacak bir eleman oldugun belli ben sivasta yasıyorum Şu an 4 eylul kongre binasına gittim verdikleri mücadeleyi çekilen zorlukları bu ülkenin nasıl kuruldıgınu bilsen sodyal medyadan sallamak kolay biraz araştıran adam Türkiyenin özel sektöre girdiği için yahudi yatırımcıların gelebileceğini de düşünür ulan bugün yapılan tğm hizmetler alanların köprü hastane fabrika onu neden görmüyorsun o vakit
En İyi Cevaplar