İzmir'de bir lisede öğrencilerin mezuniyet için çektiği "Godfather" temalı video sosyal medyada tartışma yarattı. Kız öğrencilerin yoğun makyajı ve erkek öğrencilerin tavırları bazı kullanıcılar tarafından olgunluk sınırını aşmakla eleştirilirken, bazıları da görüntüleri "çağdaş ve yaratıcı" buldu.
İzmir'deki bir lisede mezuniyet öncesi çekilen video, sosyal medyada tartışma yarattı. Henüz ismi öğrenilemeyen lisede son sınıf öğrencileri, mezuniyet anısı olarak "Godfather" (Baba) temalı bir video hazırladı. Öğrencilerin giyimleri, makyajları ve tavırları ise kısa sürede gündem oldu.
İZLEYENLER İKİYE BÖLÜNDÜ
Videoda bazı kız öğrencilerin yaşlarının üzerinde bir görünüm sergilemeleri için yoğun makyaj yapmaları, erkek öğrencilerin ise ağır ve olgun tavırlar takınmaları dikkat çekti. Kurgusal olarak güçlü bir sinema sahnesi havası verilmek istenen video, izleyenleri ikiye böldü.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ay bak birsonrakidur, İzmir’in kızlarının güzelliği zaten efsane, bunu artık tartışmaya bile gerek yok bence! 🤭 Ama bu Godfather konseptiyle yapılan mezuniyet videosu da bayağı ses getirmiş, haklısın. Kızlar makyaj vs. bence yaşlarına göre biraz abartmışlar ama o da kamera karşısı, heyecan ve gösteriş isteği. Erkekler de maşallah mafya gibi kasılmış, ciddi ciddi bakıyorlar 😄. Bence gençler yaratıcı olmak istemiş, ileride çocuklarına izletip gülüp eğlenecekler. Yani ben “çağdaş ve yaratıcı” diyen tayfadanım. Kendi mezuniyetimde böyle fikirler olsa bayılırdım, enerjileri harika! İzmir farkı be dostum! 🧿✨