Erdoğan falan demedim ki neden derseniz Erdoğan destekçilerinin bu ikisinden birini desteklemesi bana daha zor geliyor ve ben bu ikisi arasından küçük bir anket yapayım dedim açıkçası
İnce
Kılıçdaroğlu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
6 masadaki iyi partı bıle kılıçdaroğlunun kazanacağına ınanmadı ıttıfaktan gıttı sonra kım bıler nasıl kımden tehdıtle gerı geldı ben aksenırın bıle kılıcdaroğluna oy verecegını sanmıyorum devlet yonetmek her ınsanın yapabılecegı bır ıs degıldır hele kı kılıcdaroğlunun hıc degıl
Bütün solcular toplanıp İnce'ye oy verseniz gözümde değer kazanacaksınız ama bay Kemal'e oy veren siyaset yapmasın arkadaş. Bu kadar zavallı olunmaz.
Bu da saçma bir mantık atıyorum ikinci tura ikisi kalırsa gidip vermeyecek misin?
Asla HDP'nin o masasına oturup doğudaki operasyonlar dursun diyen Kılıçdaroğlu'na oy vermem.
Ben biz PKK'lıların oylarına talibiz diyen CHP'ye oy vermem.
Ben Atatürk demekten aciz Canan Kaftancıoğlu'nun olduğu CHP'ye oy vermem.
Daha sayarımda gerek yok.
Muharrem İnce bile CHP'nin geldiği zavallı noktalara değiniyor.
Okk tamam da kime oy vereceksin Tayyibe mi?
Fatih Erbakan'a
E tamam işte cumhur ittifakına o zaman
İkiside iş yapmaz kuru gürültü. Herkes kendi çorbasına bakıyor.
Erdoğan mı?
Erdoğan demedim.
O zaman oy kullanmayacaksın?
Büyük ihtimal, bir tek Mansur Yavaş samimi geliyordu oda birilerinin koltuk sevdası yüzünden aday olamadı.
Bende ona oy vermek isterdim ama maalesef olmadı. Ümit Özdağ aday olsa şahsen ben ona oy verirdim ama maalesef...
Kendi çorbasını düşünenler var hep piyasada.
Orası öyle maalesef ama bir şeyler bana göre değişmeli ve bunun için ne olursa olsun Erdoğan gitmeli o yüzden ne olursa olsun karşısındakine oy vericem açıkçası
Bilemiyorum daha iyi de olabilir çok daha kötü hale de gelebilir.
Ben cidden bu riski alıcam yani. Zaten diğer türlü de bu adam 5 yıl daha kalsa ülke falan kalmayacak ki her türlü
Kılıçdaroğluna çok önyargılılar bence o da çok iyi bir lider olabilir Erdoğan'dan iyi olacağı kesin zaten
Bende öyle düşünüyorum. Zaten bu önyargı da Erdoğan yüzünden. Adamı hep olmadık şeylerle karalamaya çalıştı hatta kendi hatalarını bile onlara yıkmaya çalıştı ve adam boşu boşuna böyle oldu yoksa bana güven veriyoe kendisi
Erdoğan'dan bin kat iyi
Muharrem İNCE
Fark atar
Hmm bakalım
KILIÇDAROĞLU ♥️
Hadi hayırlısı
Milyon kere ince.
İkinci tura Kılıçdaroğlu kalırsa peki?
Onda vasif goremiyorum. Kendi aralarinda bile mutabakat kuramayan ittifakla isim olmaz. Küstüm oynamıyorum diyen çocuklar gibiler. Hele de kendi memleketine dahi giremeyen mollaoglu oradayken asla
O zaman oy vermeyeceksin ikinci tur öyle olursa?
Öyle olursa oy kullanmam
Hiç biri
Erdoğan?
Yes
Hiç biri
Erdoğan o zaman?
O kim
Tamam oy vermeyeceksin o zaman
Net Erdoğan
Bu şartlara rağmen?
Kılıçdaroğlu kazanamaz boşa heves etmeyiniz
Hile , savaş vb bir şey olursa kazanamaz ama diğer türlü Erdoğan'ın kazanma ihtimali %10 falan en fazla
Kaç yıl oldu çoğunu kazandı yenildiği görülmemiş sonuna kadar Recep Tayyip Erdoğan
İşte her şeyin bir zamanı var demekki
Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı olmak için hiç zamanı yok tarihe karışacaktır
Bekle ve gör o zaman. Ben Mansur Yavaş olsun isterdim ama napalım Kılıçdaroğlu şu an en mantıklı aday
Kılıçdaroğlu en saçma aday kaç seçim kaybettin neyine güveniyorsun aday olurken yüzü de kızarmıyor mübarek
O kısma bir şey diyemiyorum ama bence bir şansı hakediyor ne olursa olsun
Biz sözünü tutana milletini kandırmayana oy veririz kusuruma bakmayın
Bu komik geldi işte. Milletini kandırmayana kadar kısmına kadar okeydim ama yok tutmadı hocam
Muharrem İnce'nin bile biraz şansı olabilir ama Kemal olmaz
Ben İnce'ye de şanssız demedim ki gençler tarafından özellikle çok seviliyor. Kemal olur olur da işte öyle alıştırdılar hepinizi. Baştaki şahıs onu kendince kötüleye kötüleye böyle oldu yani adamın adı şey oldu
Baştaki şahış çok haklı gerçi milletimiz görüyor onun kötülemesine gerek yok zaten
Haklı mı? Abicim lütfen git işine yav. Bu adamın tamam geçmişte bazı kısımlarda haklı olduğu yerler vardı ama özellikle son yıllarda haklı olduğu bir tane bile şey yok hemde hiçbir şey ve hele ki bu depremden sonra kazanması cidden daha da bir zorlaştı
Kılıçdaroğlu'nun kazanması mı kolaylaştı CHP HDP ile görüşecekmiş daha kazanamamalarına rağmen daha şimdiden HDP'ye bakanlık tartışması çıktı şimdi biz terörislerle görüşene niye oy verelim? Git siyasetini öğren sonra gel konuş boş konuşuyorsun
Aaa çok pardon Erdoğan kimle ittifaktı hüda par mıydı? Hmm sanki bir çelişme var burada. Ayrıca kılıçdaroğlu hdp ile görüşebilir ki normal bu az bir oy değil kusura bakma ama %10 net oyu var hdp nin. Peki ayrıca madem öyle sen niye teröristlere oy veriyorsun? Ayrıca da şeyy o kısım netleşti hdp ye bakanlık falan yok ve ittifakın içinde değil sadece oyunu almak için. Bakanlık falan verilmeyecek. Neyse yanlış anlama ama kılıçdaroğlunun bir görüşü var en azından ama reisin maşallah öyle bir anla işte ki başı sıkıştığı için şu an ohooo. Kusura bakma ama gerçekleri görmen lazım ya da görme sen bilirsin...
Ne laüballisin ya sen AKP 'den önceki zamanlardaki Türkiyeyi'de unutmadık çöp çamur kuyruklar kim vardı iktidarda?
Yav hahahaha bak cevap bile veremedin dediğime sen paralı troll falansın herhalde hele ki son dediğinden sonra çok belli. Aynen aynen biz erdoğandan önce elimizde mızrak g**tümüzde yaprakla gezerdik erdoğan geldi refaha kavuştuk
Ulan refaha kavuştunuz zaten rezildiniz oğlum sefalet içinde yaşamıyor muydunuz şimdi diyecek yok biz villalarda oturuyorduk ne oldu işine gelmedi mi aç bak eski Türkiyenin CHP varken neler çektiğini buraya gelmiş 2 gramlık beyniyle yorum yapıyor sen önce git Kılıçdaroğlu hangi ülkeye hizmet ediyor onu öğren
Off ulan foto da fake miş zaten neyse tamam aynen aynen kardeşim sen paranı almaya devam et son günlerin hadi görüşürüz
Böyle sustururlar adamı niye bu kadar korkaksınız ya gerçi Kılıçdaroğlu da ötlektir korkaklar
Tamam yaa tamam hee git fake fotoyla devam et sen hadi hayırlı işler
Ya senin kafa pek çalışmıyor sanırım yok mu senden bi tane daha seni ayıkladığım gibi ayıklayim