Kemal Kılıçdaroğlu
İsmet İnönü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İsmet İnönü sanıldığı gibi kötü denilmemeli.
Cephede kendini kanıtlamış bir komutandır.
Ülkemizi 2. dünya savaşında tarafsızlık politikası ile geriletmekten kurtardı ki 1. dünya savaşı ve hemen ardından kurtuluş savaşı vermiş borçlardan yeni kurtulmuş bir devletin dünya savaşı kaldıracak durumu yoktu girse de kayıp çok çok büyük olurdu. Savaşın sonunda Almanların yenilgisi kesinleştiği için göstermelik girildi politikası doğruydu.
Evet bir Atatürk değil ancak başarılıydı da.
İsmet İnönün, sevmediğim yanları elbet vardır. Ancak İsmet İNÖNÜ olmasaydı, ALMAN SAFLARINDAN savaşa girip atom bombası yemiştik. Zira İsmet İNÖNÜN, dahi diplomasisi sayesinde;Savaşa girmedik. Kemal Kılıçdaroğlu ise, hezimetin takendisi olup HDP ye yakınlığı nedeniyle ;seçimi kaybettirdi. Artık vatandaşlık verilen suriyeliler sayesinde, seçim kazanmamız mümkün değil. Yani artık ATATÜRKÇÜLER, iktidara gelemeyecek gibi görünüyor. Yaşayıp da görecez...
Cevap
4Cevap
İsmet İnönü pek çok zafere imza atmıştır elbette hatası vardır. Ayrıca gerçek bir vatanseverdir. Kemal Kılıçdaroğlu denen öküzün tek bir doğrusu var mı bilemiyorum. Bildiğim şey ise gerçekten de hain olduğuna inandığımdır!
Inonu hukumet olmuş adam savas dönemi politikaları cok iyi, secim bile kazanamamis hayat boyunca muhalefet olmuş kisiyi nasil kiyaslarsin pasamla
12 tane adayı vermiş sarhoş kafayla gülerek okudum yazdıklarıni kdlslslddk
Ne mezunusun?
🤣 🤣 🤣 🤣 🤣
Çok doğru demişsin de cehalet gene 12 adadan girmiş. Bunlara ne laf anlatılır ne de anlar üstelik anlasa bile ahlaki çöküntü sebebiyle alaya vurur anlamazdan gelir
Aynen oyle hani bir de siyaset mezunuyum ben biz kac tane kaynak inceledik o donemi anlatan turk yabanci ama benden iyi biliyordur eminim
Ben de sosyoloji okudum bunların ne mal olduklarını hoca bir bir anlattı bize :)))
yav le birlikte hepsini albirini vur otekine
Amaksksmslld
Al birini vur ötekine
Zihniyet kötü insanların suçu yok
Kemal kılıçdaroğlu başka ya seviyorum adamı
Neyini seviyon
Saf, iyidir
Siyasete bi o adamı seviyorum
Hajsakqirew pkkyı destekliyor çok saf
Yokya görmedim hiç
Onu bilmiyorum belki çoğu öyle ama kişiliği ni sevdim
İkisi de hesap adamı