arkadaşlar ben evde kendi çabalarımla elbise dikmek istiyorum bu sizce mümkün mü? yani zor olur mu ona göre dikiş makinası alıcam. evde elbise vb. şeyler dikmek konusunda heveslendim bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. kursa falan gitmeyi düşünmüyorum hobi olarak belki netten site falan konusunda yardımcı olursunuz :D
Cevabın nedir?
hmmm kursa gitmeden biraz zor ama. neden düşünmüyosunki kurslarda çok güzel öğretiyolar. hem birsürü şey dikiyosun. dedm terziymiş.annem dedemin yanında senelerce dikiş dikmiş yinede çok bilmediği eksik kaldığı şey var. annemde kursa gitmeyi düşünüyo mesela. netten falan da bulabilrsin. ama kursa gitme imkanın varsa kesinlikle gitmelisin
15 Yorumla
Soran+1 yılzamanım yok :( aslında kursa gitmeyi isterdim ama ne yazık ki ona ayırabilceğim vakit yok. gece kursları da yok :( bu yüzden geceleri huzurlu bir köşemde dikiş dikip ruhumu dinlendirmek istiyorum. Ne güzel ailede terzi tanıdığının olması ben çok özenmişimdir :) bence sende öğrenmelisin.
Soran+1 yılhadi bakalım inş. kısmet olur. Bende öğrenebilirim inş. kendi çabalarımla. ::D yorum için teşekkürler
Soran+1 yılay inşallah :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılben elimde makine olmadan etek dikmiştim kendime.bence yapabilirsin meraklıysan öğrenirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya yeteneklisin o zaman. ayy bende istiyorum :D
Cevap sahibi+1 yıl:) bende meraklıyımda çok zahmetli birşey dikiş makinesi tabi daha pratik olur
Soran+1 yılzor gerçekten . Bu işi yapanlarla sohbet ediyorum belirli zamandan sonra yapmıyorlar beli çok yoruyormuş ve gözü :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence Halk eğitim kurslarına gitmelisin, ya da bu işleri yapan komşu teyzenin yanında biraz zaman geçir :) annem dikiş öğretmeniydi benm :D
129 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel olurdu ama zamanım yok .çevremde yok .aslında bir tane vardı o da öğretemem dedi . ne güzel ya benim annem de keşke anlasa :(
Cevap sahibi+1 yılbenim annem bıkmış valla emekli olduktan sonra hiç dikmedi :D bende erkek olduğum için faydası olmuyor bana :P ama keşke gidip meslk lisesinde oksaymışm
Soran+1 yılmeslek lisesinde okumak büyük avantaj gerçekten ama kısmet bu işler . Bende dikiş konusunda ilerletirsem ilerde onunla yola devam ederim :D
Cevap sahibi+1 yılvalla 4 yıl üni okudum şimdi kpss için hırpalıyorm kendimi :) benim komşum dikiyor böyle evde tanıdıklara dışarıdan daha ucuz fiyatlara az da olsa gelir elde ediyor o da sadece hobi olarak yapıyor :D elbise daralttırma , paça yapma falan komşular ona gidiyo :D
Soran+1 yılaslında bayanlar için ideal . Bence her bayan öğrenmeli. Allah zihin açıklığı versin inşallah hakkında hayırlı bir mesleğin olur bol bol para kazanırsın :)
Cevap sahibi+1 yılseninde yolun açık olsun :) teşekkür ederim. valla ilk hedefim memur olmak sonra devamı da gelir inşallah :)
Soran+1 yılinşallah memur olursun memur oldun mu bütün sorunlar ortadan kalkar rahat nefes alırsın :D bu devirde memur olmak şart.
Cevap sahibi+1 yılvalla memurluk yoktu aklımda ama askerden gelince fikrim değişti :) anne -baba da memurdu geleneği sürdüreyim :)
Cevap sahibi+1 yılsiz ne işle uğraşıyorsnz bu arada :)
Soran+1 yılbenim mesleğim kuran hocalığı :D:D hakkında hayırlısı neyse o olsun
Cevap sahibi+1 yılAynen hayırlısı olsun :) sizinki ayrı güzel bir meslek :) aslında önemli olan tarafla ilgili :)
Soran+1 yılmesleğimi seviyorum çok şükür. İnşallah seninde sevebileceğin bir mesleğin olur. taraf derken şey edemedim :D
Cevap sahibi+1 yılşimdi sadece para için yapıcm memurluğu paralar biz gidnce burda kalıcak ama senin işten kazandığın sevaplar ahirette de işine yarıcak :)
Soran+1 yılşimdi anladım :) evet ben dünya nimetlerine pek bağlanmamaya çalışıyorum. Allah helalinden kazanç nasip etsin herkeslere .
Cevap sahibi+1 yılinşallah arada zengn olma ümidiyle sayısal oynuyorm ama çıkmıyo zaten :)
Soran+1 yıl:D ama haram zaten çıkmasın . zengin olunca ne oluyor boşver çok para iyi değil .
Cevap sahibi+1 yılevet hayır görmezsin zaten diyolar ama umut işte :)
Soran+1 yılkusura bakma namaz arası verdim :D neden çok para istiyorsun ki ? memur olursan sana yeter o para.
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin :) bende soru çözüyorm bir yandan buradayım :) hayallerim için daha fazlası lazım :) ilk önce evdekilere borcumu ödemeliym
Soran+1 yılAmin cümlemizin :) kpss puanı çok yüksek pek anlamıyorum ama girenler ya torpille ya da kendilerini parçalayarak giriyorlar. Bölümün ne ? Borcun varsa ödemelisin. Ama şöyle düşün herkesin ailesine karşı borcu var. Onlar senin çabanı görüyorlarsa üstüne çok gitmezler.
Cevap sahibi+1 yılkamu yönetmi mezunuyum :) şimdilik çalışıyorm ama daha fazlası lazım. yok üstüme gelmiyorlar ama artık onlarn da rahat etmeleri lazım :) zaten para anlamında değil de en azınadn işe girince mutlu olacaklar o anlamda bir borç :D bize yapılan yatırımların karşılığını vermek lazm.D
Soran+1 yılçift anadalla hukuk okuma ihtimalin yok muydu :D o zaman çok rahat ederdin. Bu bölümden baya mezun var işin zor ama imkansız değil Allah yardımcın olsun inşallah. Tabi bu onların en doğal hakkı. ama çevre baskısı da oluyor zaman geçtikçe buda ayrı bir etki.
Cevap sahibi+1 yılvalla hukuka puan yetmedi zamannda çalışmıyodm pek :D aynen bayramlarda herkes aynı şeyleri soruyor :D aynen kpssde merkezden atamalarda puan işe yarıyor en azından iyi puan alaym da olmasa da üzlmem sisteme atarım suçu :D
Soran+1 yılbaşlı başına sistemin suçu :D olsun en azından askerlik bitmiş o yönden kafan rahat. baktın memurluk olmadı evlenir kurtulursun :D:D zaten memurluk olmazsa ki Allah korusun :) evlilik açısından düşünmeye başlarsın. Yani illaki memurluk diye kasmamak lazım tamam devlet güvencesi iyi ama zaman geçiyor . Olmuyorsa Allah büyük der kısmetini başka yönden denersin.
Cevap sahibi+1 yılaynen devlet olmazsa bir yerlerden başlıcam artık :D evlilik iş olmadan zor ya :D nasıl evleneym içgüveysi mi gideyim işsiz :D
Soran+1 yılevlilik işi olursa daha farklı bir iş bulursun daha çok önemsersin o açıdan dedim :D Bende amma konuştum pek bilgim yok ama iyi laf yaptım :D sana engel olmayayım başarılar diliyorum rabbim yardımcın olsun Allah zihin açıklığı versin.:)
Cevap sahibi+1 yılsanki ben çok bişi biliyorum :D seninle konusmak iyi geldi :D inşallah ya bakalım çok sağol iyi dileklerin için . Sende Allaha emanet ol. ara sıra bu soruya gelip hal hatır sorarm sna :P
Soran+1 yılBende memnun oldum seninle sohbet etmekten :) rica ederim efenim ne demek siz de Allah a emanet olun:) Olur burdan hal hatır sorarız ,sınav zamanı haber verirseniz dua ederim size:D bu arada cevap için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim :) kendinize iyi bakın sizde Allaha emanet olun
İyi Hocam Ben Konfeksiyon İşindeyim :D Yapabiliyorsan.
Hobi Olarak Yapacaksan Güzel Bir Fikir.17 Yorumla
Soran+1 yılsence hiç bilgisi olmayan biri dikebilir mi :D
Soran+1 yıl::D çok sevindim bu gazla hemen alıyorum dikiş setimi en azından denerim olur inşallah ya. kalıp bulmam lazım ama :( onu da geçtim acaba yeteneğim var mı :D:D
Soran+1 yılyok odun gibiyim :D ama hevesimi kaçıramaz heheyttt ::D
Soran+1 yıl:D:D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. benim halam vardı dikerdi o ..ama göz ar nizam var iğrenç bir terziydi ona benzeme sakın :)
13 Yorumla
Soran+1 yılkendime kadar dikerim kimsenin günahını almam :D:D
Soran+1 yılamin :D:D teşekkürler
+1 yılYouTube de DAMLA TORAL'I dinleyebilirsiniz. O da İnternete elde ettiği bilgiyle dikiyor. Ve bence çok iyi dikiyor. Ayrıca kursuna dersine vs. Gitmemiş. Senin için bir motivasyon kaynağı olabilir. 😉
00 Yorumlaben kendi evinde el dikişi yapabilecek birini arıyorum. mertesirci@hotmail. com a yazın.
00 Yorumla
+1 yılSen yaparsın
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D bende öyle tahmin ediyorum inşallah yaa :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem