Ben simdi bu sene mezun olcam okuldan haziranda kpssye gircem ve atanamasamda ozelde calisicam ingilizce ogrrtmeeni olcam :o yasim 22 sizce cok genc bir yasmi :D nedense ogretmenler hep daha buyykmus gibi geliyo bana ya sanki yeni mezunlar hemen ogretmenlik yapmiyomus gibi geliyo :o
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa ben 😂 Ben de öyle yapacağım😂 kpss çalışıyorum ama olmazsa ücretli öğretmenlik yapmayı düşünüyorum. Hatta geçen gün öğrenciler beni takar mı ki falan diye de aklımdan geçirdim, çok genç oluyoruz sonuçta.😄
12 Yorumla
Soran+1 yılAynenn :D ama cok guzel olucak bence :) bu arada insallah ataniriz. Brans nedir sizin
Cevap sahibi+1 yılİnşallah ataniriz ya insallah. Staj güzeldi ama iş ciddiye binince nasıl olur bilemiyorum😄 Türk dili ve edebiyatı ben de
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 487 cevap paylaştı. Özel Kurumlara ingilizce öğretmeni olarak girebilirsen seni bir yere yönlendirebilirim arkadaşım ingilizce öğretmeni arıyor ankarada isen
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok sağolun istanbuldayim maalesef :/
+1 yılEvet genç hele bizim ülkede öğretmen dedin mi yaş ortalaması 35-40 algılanıyor :D
15 Yorumla
Soran+1 yıl:o ama yeni mezun olunca 22 yasinda oluyosun
- +1 yıl
Orası öyle ama genç işte hele birde babyface olursan liselilerin alay konusu olursun :D
Soran+1 yılOha öyleyim :D boyum 1.72 kilomda 50 :o
- +1 yıl
Geçmiş olsun :D
Soran+1 yılYa oyle demeyin hem bence beni cok sevicekler cunku tam tersine ben onlarin yasina cok yakin oldugum icin birbirimizi anlayabilcez gibi geliyo :o tamam fiziyim vr yuzum kucuk duruyo ama zamanla aliscaklar bana bence :) cunku ben ogretmen olmayi cok istiyorum
+1 yılahah önrencilerinden küçük olcan yani seni iplemezler bile
12 Yorumla
Soran+1 yıl:o hayir tabiki o zaman 0 alcaklar :D saka saka
- +1 yıl
Zaaaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılah ah keşke bende öğretmen olabilirsem iple çekiyorum mezuniyeti size başarılar.
12 Yorumla
Soran+1 yılKacinci sinifsiniz cok sagolun :)
Cevap sahibi+1 yılben daha 1. sınıfım önümde 3 sene daha var
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de o yaşta öğretmen oldum yıl kaybetmeyen öğretmenler 22. 23 yaşında öğretmen oluyo ki 😉 Batıda öğretmenlik yaparsan çok genç olduğunu farkedersin de ama doğuda herkes öyle zaten 😬
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenç tabiki. 4 yilda kalmadan mezun olmuşsun ve kpss aranırsan çok genç bir öğretmen olursun.
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sınıfındaki veya fakültendeki mezun olacaklara bak bakalım geç mi erken mi
10 Yorumla
+1 yılHayır normal. Tebrik ederim.
00 Yorumla
+1 yılGenç evet
10 Yorumlaİdeal yaş
10 YorumlaGenç tabi ki de
10 YorumlaHayırlı olsun
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet genç
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet genç 😂
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem