Çok istiyorum kalp şeklinde gözükmesini liseye gidiyorum bir kız arkdşmın da kalp şeklinde aşırı güzel gözüküyor genetik bişey mi yoksa spor la falan sağlanır mı. ?
Yorumlari okudum da, cidden cok cahilce, bel alti, gereksiz yorumlar. İnsan bazen gercekten baskasinin adina utanip uzuluyor. Bir kizin vucudunda herhangi nor noktasinin daha gizel gozukmesini istemeso millete neden bu kadar batmis anlamadim, sokakta minili kiz gorse icine dusecek adamlar ahlak dersi vermis, yahu sanane bir faktır git sanane yani, kendin kol kası, gobek kasi hayal ederken iyi. Gereksizler ya. Heleki kizlar: boyu 1.50 kilosu 73 olan ablalar oturmus ruh guzelliginden dem vurmus, yahu bir insanin hem ruhu hem g. tu ayni anda guzel olamiyor mu? Ne biliyorsun belki bu kiz dunyanin en iyi kizi? Ruhu ayna gibi.
Sabah sabah sinirlendim neyse. Soruna cevabim, henetigin etkisi yadsinamaz ama spor ile de toparlamak elbette mumkundir, squat ve pilates ile baya yol katedilir.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
bu yorumunla çok gurur duydum herkes seksi düşünmüş ben ise benm. kendimi nasıl daha iyi bulucağımı çok anlayışlısın teşekkür edrm
Popo göstermeye ne kadar da meraklısınız. Bu şekilde yapınca eline ne geçecek? Ben sana söyliyim. Bu şekilde popon olsa birde tayy giyip göbeğine kadar çekeceksin. Çıkacaksın sokağa. Millet gözünü popondan alamıcak hatta laf atanlar olacak sinir olacaksın kendince ama mutlu da olacaksın. Sonra "ayol ne kadar güzel kızım millet benden gözünü alamıyor" diye caka satacaksın. Halbuki insanların masturbasyonuna meze olacaksın.
2
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
benim arzularım seni neden bu kadar rahatsız ediyor anlamıyorum sanırım bu anlattıklarını sen yaşamışsın eğer bu kadar namus peşindeysen evlen ve kendi hanımına söyle bunları ben nasıl yaparım diye sordum sen çok alakasız bir konu açtın
Kardeş beynin göçebe olarak falanmı takılıyor? Yüzünde hayır yoksa gotunden derman bekleme derim ben 😏
5
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
insanları eleştirmek ne kadar kolay ama keşke kendine de aynı şeyleri söyleseydin kendini brad pitt sanmışsın üzücü ayrıca yüzüm ü görmeden eleştiride bulunmanda senin beyninden kaynaklanıo benm ki göçebe olrk gitmiş seninki yerinde kalmış ama bir bok olmamış
iç güzelliğine bu kadar önem veriyorsan buralarda işin olmazdı fiziğin veya yüzün güzel olmasaydı şimdi övüne övüne kendini bitiremezdin tip olmayınca kkasik şeydir iç güzellik
Ben kendimi nerede ovmusum? Ikincisi guzel ya da cirkinim benim fizigimi gordunde mi konusuyorsun? Birde benim tipime laf aticagina gizli kullanici olmada senide gorelim. Burada amacim kimseyle tartismak degil ama haddinizi bilin ! Yazdigim yorumda ben sana kotu birsey mi demisim kalkip bna bunca konusmussun
En İyi Cevaplar