Burnum normalde çok kemerli değil fakat gülünce burun ucum düşüyo ve arkadaş ortamım sürekli çok büyük burnun var yaptır artık şunu diyorlar bende yaptırmak isterim fakat işin dini kısmı var sizce napmalıyım

Yani birincisi o fotoğrafın hali nedir 😊 ikincisi bence artık herkes bir yerlerini yaptıra yaptıra tek tip insana döndüler. Herkes aynı ve kendine özgü insan kalmadı. Bence gayet normal duruyor hiç gerek yok. Herkesin kendine has karakteristik özellikleri var. Konuşan insanlar herzaman konuşacak önemli olan susturabilmek çünkü insanlar mutlaka konuşacak birşeyler bulacak sen burnunu yaptırmasan yaptır diyecekler yaptırsan ay çok yapay duruyor diyecekler. Bu dünyaya herkesi memnun etmek için gönderilmedik kendimizi memnun etmek için varız. Renkli geceler.
Çok teşekkürler 😌
İnsanlar kusurları varken güzeldir. Sen de kusurlarınla güzelsin. Eğer arkadaşlarının burnunla ilgili yorumları moralini bozuyorsa onlarla konuşabilirsin. Eğer yorumlarına devam ederlerse arkadaşlığını sorgula derim. Ayrıca burnun büyük değil. En azından fotoya göre.
Eskiden çok umursamazdım ama öyle dedikleri için çok büyük gözüküyor gözüme
Çok güzel yazıyorsunuz teşekkür ederim😌❤
AYani dediğin gibi işin dini boyutu var. Allah seni böyle yaratmışsa vardır bir bildiği. kusurlarla yaşamk en büyük mutluluktur aslında
Öyle tabiki ama sürekli bunları duyunca moralim bozuluyor
Ağızlarının payını niye vermiyorsunuz ki anlamış değilim. Nerelisiniz aslen?
Tekirdağlıyım
Cevap
5Cevap
Dini kismi derken bende yaptirmayi dusunuyorum ama din kismini bilmiyorum
Yaptırması en günah olan şey burun
İşin içinde sağlık varsa o farklı
En iyisi doktorla görüş sağlığını etkileyen bir durum varsa yaptır bazen senin farkedemediğin sağlık sorunlarına neden olabiliyor şekil bozukluğu
İyi geceler😊
Sağlık yönünde rahatsız ediyorsa nefes alma yönünde mesela ol ama burnun büyük değil sen kafanı takıyorsun belki biri dediği için kafan oraya takiliyor. Gençken olur öyle sorunlar. Neyse allah şifa versin..
Atta karın yiğitte burun da
Gerek yok bence
Minnoş bir burnun var hafif kemeri sadece
Bence takacak bişey yok
Ne derlerse yaptirma bence sen bildigini yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar