ÖLMEK İSTİYORUM NAPMALIYIM?

Ailem için her şeyi yapıyorum onlara yardımcı olmaya çalışıyorum bu sene üniversite sınavına hazırlanıyorumm ne dershane ne bir etüt merkezi ne de özel ders hiç bir takviye aldırmadılar ve yarıyıl tatilinde baya en azından kendi kendime ders çalışmam gerekirken dükkanlarında hep onlara yardım ettim. Biri de bu kız sınava girecek diye düşünmüyor hep zaten kazanamazsın boşver diyorlar okumamı bile önemsemiyorlar yine de aileme her konuda yardımcı olmaya çalışıyorum. Abim bir basit kızın peşine takılmış durumda kızın her istediğini zorla bağıra cağıra yaptırıyor. Bir tane eski püskü bir telefonum var onu kırdı bugün kardeşim. Bağırdım diye şeytana uymuş diyorlar bana. Abim onlara küfürler etti hemen unutuyorlar şeytana uyan ben. Neymiş bir telefon için utanmıyor musun. Sorun telefon değil ki kendime ait ne varsa içimdekileri döktüğüm her şey içindeydi mutlu olduğum anlara ait resimlerim. Her şeyim. O telefonun içindekiler ben olmuştu ben. Annem kendini yerlere atıyor seni hiç affetmeyeceğim bu günü unutmayacağım bak burnum kanadı diyor ama halbuki burnu falan kanamıyor. Hep aynı şeyler bıktım. Bazen sadece yatıp uyumak ve bir daha da kalkmamak istiyorum.
ÖLMEK İSTİYORUM NAPMALIYIM?