Sana daha önce yazdığım bir cevabı yazayımbelki başkalarıda bu hikâyeyi okur🙂 Vakti zamanında, bir Yahudi zamanın peygaberine gider: "ben o kadar kötülük yaptım hak yedim, her seferindede başıma bir kötülük, bir felaket gelirmi, Allah beni cezalandırırmı dedim fakat hiç birşey olmadı" deyince Allah peygamberine haber gönderir:" Git o kuluma söyle, ben o kuluma felaketkerin en büyüğünü verdim. Ben ondan gözyaşı ve duayı aldım" Allah gözyaşı ve duadan ayırmasın. İnsan: yaptıklarını burada çekiyorsa, bir umudu vardır ama her yaprığı hinlik, faiz, kötülük ona yarıyorsa, ondan ümid kesilmiştir.
Bir az işim ve universiteyle ilgili yapacaklarım çok.. bazen sadece beceremeyeceğimi düşünüyorum.. azacık da dinlenmeye ihtiyacım var.. tatile çıkmadan çalıştım bu yıl
Seher vakti sabah dua ettim sabah namazımdan sonra aklımdan çıkar diye ama gel gör ki unutulmuyor ömrümden 3 yıl geçti gitti onsuz olmasını istiyorum ama olmadı. Şarkı zaten konuyu biliyorum sen sus der gibi sadece dinlemek yeterli olur.
DUA üc harf kadar kücük, icine herseyi sigdirabilecek kadar büyüktür. ümitsiz anim olmadi.. gayret benden gerisine oldugu kadar olmadigi kader der önümüzdeki maclara bakarim:)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Herzaman, en hayirlisi icin. Dogru yolu bulmam icin
En İyi Cevaplar