Kişilik & Karakter En son ne zaman dua ettiniz? Nâ-mūtenahį Takip Et Yoda Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İşiniz düşünce mi aklınıza gelir yoksa her zaman hayatınızda duaya yer var mıdır? En son ne zaman dua ettiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben düzenli ederim ama kendim için değil sevdiklerim için 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl ✨✨✨ u Barış_LonelyForever +1 yıl 🙏✨
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok olmadı dua edeli belki 10 belki 5 dakika önce 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayırlısı ile kabul olsun 💜 Yorumla yolcununbiri +1 yıl amin bilmukabele Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Dün gece bu gece de edeceğim her gece ediyorum zaten 😊 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah hayırlısıyla kabul etsin inşAllah 🤲🏻✨ Yorumla FiqHtShoT +1 yıl Amin inşAllah 😊 Yorumla
insan_68 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Her gün etmeye çalışıyorum en son da kendim için ettim ve ailem için 1 4 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Hayırlısı ile kabul olsun duaların ✨ Yorumla insan_68 +1 yıl Amin🪷 Yorumla insan_68 +1 yıl Sizin de umarım kabul olur. Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aminn hayırlısı ile ☀️ Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Etsemde bir şey olmuyor ondan etmiyorum 1 7 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Etmeyi bilmiyorsun belkide Yorumla Boavistaa +1 yıl Yo biliyorum Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nasıl ediyorsun söyle bakim Yorumla Boavistaa +1 yıl Duayı okuyorum işte Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Nasıl 😂 Yorumla Boavistaa +1 yıl Napcan :D Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Aşırı merak ettim 😂😂 özelden söyle bari sjfjjfjfjfn Yorumla
_KalbiSükûn_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Bugün, yarım saat kadar önce. 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah hayırlısıyla kabul etsin ✨🤲🏻 Yorumla
BirGaripGörünmezAdam Takip Et Master Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Dua edilecek konular çok. 2 0 Yorumla
Melioraa Takip Et Guru Yaş: 106 , eic 100% +1 yıl Çok sık dua ederim. 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl ✨✨✨✨ Yorumla
Hopss Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yakın bir zamand 1 3 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Amiiinnn Yorumla Hopss +1 yıl Cümlemize ✨ Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl ✨ Yorumla
umeyirarsln Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Bu sabah ettim 1 2 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl Allah hayırlısıyla kabul etsin ✨✨🤲🏻 Yorumla umeyirarsln +1 yıl Amin cümlemizin duası kabul olsun inşallah 😊😇 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl her gün dua ediyorum 1 1 Yorumla Nâ-mūtenahį +1 yıl ✨ Yorumla
monicavespuccci Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 672 cevap paylaştı. dun gece 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben düzenli ederim ama kendim için değil sevdiklerim için
✨✨✨
🙏✨
Çok olmadı dua edeli belki 10 belki 5 dakika önce
Hayırlısı ile kabul olsun 💜
amin bilmukabele
Dün gece bu gece de edeceğim her gece ediyorum zaten 😊
Allah hayırlısıyla kabul etsin inşAllah 🤲🏻✨
Amin inşAllah 😊