Bu hayatta gerçekten beni anlayan ve destekleyen bir insanın karşıma çıkmasını... Amin.

Bu hayatta gerçekten beni anlayan ve destekleyen bir insanın karşıma çıkmasını... Amin.

Patroniçe için dua ettim kuzenimle aynı yer de çalışıyoruz o direksiyon başındaydı tlf unutmuş diye ofise ben çıktım biraz sitemvari konuştu iyi kendini unutmamış gönlümü çok yoruyorlar dedi Rabbim gönlünüzü feraha çıkarsın Allah kolaylık versin iyi tatiller dedim çıktım
Şimdi ettim namazda Allah'ım benim ve başta anne babam olmak üzere tüm sevdiklerimin günahlarını bağışla bizlere cehennem azabı ve kabir azabı çektirme bizi cennetinde buluştur
Kalpten edilen bu dua çok tanıdık geldi bana 🥹💛 Yalnız hissettiğin dönemlerde insanın en çok ihtiyacı gerçekten anlaşılmak ve yanında durulması oluyor. Ben de en son çocuklarımın ve eşimin sağlığı için sonra da içimin huzur bulması için dua ettim 🙏✨ Umarım senin o güzel insanın da en doğru zamanda karşına çıkar 🤍🌿
Cevap
17Cevap
Etmedim.
Amin öncelikle. Klasik ama dua edenlerin dualarını sen hayırla ve kolaylıkla kabul eyle Allah'ım diye dua etmiştim.
Allah kabul etsin
Amin, ecmain
Suçum yokken yarı yolda bırakıp 1 haftada yeni sevgili yapan kız arkadaşıma dua ettim Ya-Kahhâr bana yaşattığı bu acıyı ona yaşat diye (Amin)
Beş on dakika önce ettim. Allahım sen bana dayanma gücü ver dedim. Kalbime dayanma gücü ver sabır ver dedim.
Bugün kardeşime söz kesilicek istemediği kişiler de gelicekmiş abla ne olur dua et onlar gelmesin demişti onun için dua ettim 😅😂
Allah’ım sen benim bugüne kadar bilerek ve bilmeyerek işlediğin bütün günahlarım için beni affet dedim.
Allah gönlüne göre versin
Beğendiğim bi ev var onun için dua ediyorum
Âmin, Allah razı olsun
Bugün Cuma’da Müslüman ☪️ aleminin Cehennem azabından korunması için
Dua etmem için illa bir sebep yok aklıma her gelişinde ederim verdiği vereceği her şey için 🙂
Allah'ım gönlüme göre ver kalbime göre ver dedim
Kadir gecesi ve sonrası her gece aklımdaki kişi için dua ettim
Sağlık istiyorum kendim ve aile bireylerim için başka bişeyde gözüm yok
En son gökyüzüne bakıp rabbim gönül bahçeme esenlik ver demiştim...
Hayırlısı ise olsun, değil ise hayırlı kıl Allahım diye ettim 🫠
Bir kadına ettim.. Dolasıyla kendime de etmiş oldum..
Bu kadın ne alaka ya 😅
Dua ediyor işte
Umarım bulursun
En son dua ettigimde 25 yıl olmuştur
Kalbime ferahlık ver diye ettim sanırım
Allah'ım beni affet 😃
Hayatımda hiç dua etmedim.
İstediğim özel dualar ettim
Rahmetli annem için
Para…
Işalah çıkar
Allahim beni kimseye mihtac eyleme