Anaokulu öğretmeni bir sevgili ister miydiniz beyler?

Kirpikleri upzuzun, gözleri çekik ve deniz mavisi, dudakları dolgun ve iri, burnu minnak, elmacık kemikleri çıkık, teni bembeyaz, yanakları al al, dişleri bembeyaz ve inci gibi, saçlarida kalcasina geliyor ve dümdüz upuzun saçları var boyu 170 göğüsleri iri yani portakal gibi kalcaşı hafif çıkık çok tatlı kilosu 52 ince bir kiz. Karakter özellikleri ; Çok fazla konuşmaz öyle yeri geldiğinde nasıl konuscagini bilir, boğaziçi mezunu, ayrıca master yapmış, atanmış, çok iyi niyetli, dinine düşkün yani namaz kilar inancı fazladır, geçmişinde hiç erkek istememiş çünkü her konuda ilki kocası olsun istiyor, sinirli değil ama sakin , ses tonu çok güzel cevresi tarafindan hanfeendi bir kiz olarak anılır ayrıca müthiş yemek yapar temizlik yapmayı bile sever zaten oldukça titiz ve duzenlidir asla küfür etmez çalışma saatleri de 8-12 arası vs.. neyse sizce nasıl bir kız? Evlenilebileck biri mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Kizlar ne kiskandiniz ama 😂 Koca aradığım yok reelde çok fazla talibim var şuana kadar bana hayir diyen erkek bilmiyorum belki istemeyen olur diye yazdım wvwhshshsxxxöö ama kıskançlıktan catladiniz yazık size bee
Anaokulu öğretmeni bir sevgili ister miydiniz beyler?