Öğretmenim ve teyzelerin çoğu bana potansiyel gelin gözüyle bakıyor buna yaşamadan inanmazdım ama öyle cidden. Geçen bana negatif yaklaşan bir erkek bile öğretmen oldugumu duyunca arkadaslik konusunda daha ılımlı oldu nerdeyse
Cevabın nedir?
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. İsterdim, hem de çok.. :)
Ama tatil veya başka imkanları için değil, öğretmenlere karşı genel bir sempati duyduğum için.. :)
Zaten kimsenin imkanlarına ihtiyaç duyacak biri değilim çok şükür..
Bu arada o teyzelere karşı dikkatli ol bence. Çoğu seni ömür boyu çalıştırmayı planlıyordur.. Özellikle çulsuz erkeklerin hedefinde genellikle memur veya öğretmen kızlar vardır.. Uyarayım..
Mesleği senden düşük olan ve evi falan olmayan birini asla kabul etme..
Davul bile dengi dengine.. ;)15 Yorumla
Soran+1 yılEvi arabası olmasa da olur ama mesleği benden alt olmasın tabi 😊
- +1 yıl
İşte ilk hatayı yaptın yavru kuş..
Ömür boyu her yaz 3 farklı yere tatile gitmek var,
bir de ömür boyu ev kredisi ödeyebilmek için kıt kanaat geçinmek var.
Ev dediğin az buz bir şey değil, pek de küçümseme bence..
Şu an oturduğum yerde düzgün bir daire 450 binden başlıyor.
Krediyle alınca cebinden çıkacak para 600 bin.
600 bin TL borç insanı yaşlandırır, belki de öldürür.
Soran+1 yılİlk 10 yıl falan ev borcuna girecek biri değilim eve giren 2 maaşla yer içer gezeriz sonra ev olayına gireriz
Soran+1 yılTeşekkürler 😊
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılannemde bana öğretmen kız bulma çabasında. eş seçiminde bayan öğretmenler çok revaçta galiba. en çirkin kıza bile sırf öğretmen diye günde 50 tane talip çıkıyor ama işin aslı yerinde olmak istemezdim seni sen olduğun için değil aylık 3000 tl olarak değerlendiriyorlar. zor bir durum aslında
182 Yorumla
Soran+1 yılBen fazla seciciyim zaten
Cevap sahibi+1 yıltalibi çok olan birinin seçiciliğinin yüksek olması normal. inşallah gönlüne göre birisi ile aile kurarsın. Ha bu arada aynı şehirde yaşıyorsak annemle tanışmış olma ya da yakında tanışacak olma ihtimalin yüksek.
Soran+1 yılGaziantep görev yerim sanmam yani :D
Cevap sahibi+1 yılannem henüz o kadar uzağa açılmadı yozgat ve çevre illerde dolanıyor şu an. babamda sınıf öğretmeni olduğu için milli eğitimden bekar öğretmenlerin listesinimi alıyor ne yapıyor da buluyorlar onuda anlamış değilim
Soran+1 yılSenin mesleğin ne ki annen bu kadar öğretmen diye ısrar ediyor
Cevap sahibi+1 yılbende kamu kurumda idareci olarak görev yapıyorum öğretmen değilim yani. heralde kadınlar kendi aralarında konuşuyor benim gelin öğretmen filan diye heralde annemde benim gelinde öğretmen olsun o zaman diyor. işin aslı diğer çalışan bayanlara göre boş vakti biraz daha çok olduğu için galiba.
Soran+1 yılAynen boş vakti tatili daha çok benim çok vaktim kalıyor evime bakmaya vs
Cevap sahibi+1 yılbranşın ne
Soran+1 yılMatematik
Cevap sahibi+1 yılhadi ya şu an önünde saygı ile eğiliyorum. yakın bir arkadaşımın abisi o da senin gibi matematik öğretmeni, kızının ismini elana koydu logaritma x tabanında sıfıra eşit olduğu için
Soran+1 yılYok çocuklarıma matematikle ilgili isimler vermem :D
Cevap sahibi+1 yılverme zaten oğlu olsaydı ahmet pi ismini verecekti Allahtan kız oldu da Elana fena olmadı. benim kızım olsa ismini Masal koymak isterdim
Soran+1 yılBen Asel istiyorum :D masal da güzel tabi
Cevap sahibi+1 yıltanıdığım ve nefret ettiğim bir kız da Asel ismini çok istiyordu o değilsin inşallah
Soran+1 yılTanistigimizi düşünmüyorum yaşadığımız çevreler iller farklı bayağı :D
Cevap sahibi+1 yılantep te görev yapıyorsun ama aslen nerelisin
Soran+1 yılSamsunluyum orda okudum büyüdüm hep çalışma hayatıma kadar
Cevap sahibi+1 yılşanslısın samsun çok güzel. samsunlu biri için antepe alışmak zor olmadımı kaç yıldır anteptesin
Soran+1 yılZor oldu burası çok farklı kültürleri falan :D ben 25 yaşındayım geçen sene anca mezun olabildim mezun olunca kpssyi geçtim hemen 1 yıldır öğretmenim yani
Cevap sahibi+1 yılçaylaklığın yeni bitmiş artık usta öğretmen sayılırsın. vejeteryan değilsen antebin yemekleri güzeldir kilo almamaya dikkat et
Soran+1 yılVejetaryan değilim ve burdaki teyzeler sürekli bana yemek getiriyor çok tatlılar ya komşu teyzeler öğrencilerin velileri falan :D
Cevap sahibi+1 yılsenin kilo işi tamamdır o zaman en yakın zamanda diyete başlasan fena olmaz :D sabah erken kalkıcam hocam bana müsaade
Soran+1 yılİyi geceler tatlı rüyalar 😊
Cevap sahibi+1 yılGecen güzel olsun Allaha emanet ol
Cevap sahibi+1 yılhayırlı sabahlar hocam günaydın
Soran+1 yılSize de gunaydinnn
Cevap sahibi+1 yılgeç yatıyorsun ama erkencisin hadi ben işe geliyorum sen neden erken kalktın
Soran+1 yılEvle ilgili halletmem gereken şeyler var onlar için erken kalktım ya
Cevap sahibi+1 yılyeni evmi aldın yoksa
Soran+1 yılYok ya zaten bir 10 yıl falan ev almayı düşünmüyorum oturduğum evle ilgili bazı şeyler olması gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin sana o zaman. evde tamir tadilat işlerini hiç sevmem
Soran+1 yılSagolunn :D
Cevap sahibi+1 yılNe yaptın hocam bitirdinmi ev işlerini
Soran+1 yılBitti ama ben de bittim yeni oturdum kahve içip nette takiliyordum
Cevap sahibi+1 yılfalda bakiyormusun
Soran+1 yılHayır bakamiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılkahvenin keyfi orda. menengiç kahvesi severmisin
Soran+1 yılPek değil sade klasik türk kahvesi çok hosuma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılAntepte çok güzel közde kahve yapan yerler var şanslısın
Soran+1 yılŞanslıyım ama samsunu özledim gaziantep e geldiğimden beri bir kez eve gidebildim sadece :D
Cevap sahibi+1 yılSen daha antepdemisin
Soran+1 yılEvet burda evle ilgili başka şeylerle ilgili de kalmam gerekti ağustosa kadar burdayim
Cevap sahibi+1 yılsıkma canını ya yemeklerin tadını çıkar. dedikodu yapacağın arkadaşın varsa sıkılmazsın
Soran+1 yılBurda pek takilabilecegim yasitim insan yok çoğu 40 li yaşlarında sadece benim gibi genç bir öğretmen vardı o da ankaraya gitti ailesinin yanına tek kaldim
Cevap sahibi+1 yılgerçekten sıkıcı olmuş senin için. samsun şimdi ne güzeldir sahilin kokusu bile yeter insana.
Soran+1 yılEvet :(
Cevap sahibi+1 yılbugüne kadar sahilde dolastiklarinin yerine say. ben ne yapayım yozgatta bırak denizi baraj bile yok
Soran+1 yılTayinini başka sehre istesene
Cevap sahibi+1 yılmemleket ya ailem arkadaşlarım herkes burada. bizde tayin işleri sizden zor. normal bir memur olsam kolayda gideceğim yerde benim kadromda açık olma ihtimali çok düşük.
Soran+1 yılNeden zor ki
Cevap sahibi+1 yılbenim şu an ki kadrom Mud yardımcısı ama vekaleten şube müdürlüğü yapıyorum gideceğim yerde başka birinin emri altına girmek istemem ama yinede bizde müdürler oturduğu koltuğu bırakmadığı için bizim kadrolarda boşluk olmaz Olursa da dayısı olanlar önceden koltuğunu ayarlar. benim arkamda kimsem yok emek zoruyla geldim ben
Soran+1 yılYine de yozgatta tüm hayat geçmez bence
Cevap sahibi+1 yılaklımda hayalimde ayvalık tarafları var bir gün nasip olursa o taraflara yerleşmek istiyorum
Soran+1 yılGençliğin çok geçmeden bu hayalini gerçekleştirmeye uğraş derim hayata bir kez geliyorz güzel yerlerde yaşayınca daha mutlu hissedersin ruhen
Cevap sahibi+1 yılsonuna kadar haklısın. belki ilerde evlenirsem önce eşimin tayinini çıkartırız sonra ben es durumundan tayin isterim. Senin aklında sadece samsun mu var
Soran+1 yılSamsun düşünmüyorum zaten başka şehirlerde hayatıma devam etmek istiyorum ona göre bir şehir secerim güzel olan
Cevap sahibi+1 yılburcun ne
Soran+1 yılBaşak seninki ne
Cevap sahibi+1 yılBaşak
Cevap sahibi+1 yılseninde ufak şeylere takıntıların var mı
Soran+1 yılbazen senın
Cevap sahibi+1 yılara sıra taktığıma iyi takarım
Soran+1 yıllıse unıversıte hep Yozgat mıydı
Cevap sahibi+1 yıldoğum yerim van, liseye kadar yozgatta okudum üniversite konya selçuk işletme mezunuyum sonra kısa bir süre ankarada çalıştım dönüş yine yozgata oldu
Cevap sahibi+1 yılbu arada gizliden çıktım istersen mesaj atabilirsin
Soran+1 yılYozgat hiç güzel değil gelmiştim oraya da
Cevap sahibi+1 yılbenim için bir yeri güzel yapan taşı toprağı değil sevdiklerinin orada varolmasıdır. ailem dostlarım burada amsterdam olmayabilir ama benim için güzel bir yer
Soran+1 yılGenelde başka şehirde yaşayıp onlara özlem duyuup yılın belli zamanlarında ziyareti tercih ederim😊
Cevap sahibi+1 yılyazın iki ay tatilin var değerlendirecek yer arıyosun
Soran+1 yılSamsunu çok seviyorum ama dedimya orda yaşamayı düşünmüyorum özlem duyup bazı zamanlar gitmek daha guzel
Cevap sahibi+1 yılyozgata ne zaman geldin
Soran+1 yıl3 yıl once
Cevap sahibi+1 yılnereleri gezdiniz
Cevap sahibi+1 yılgerçi gezecek pek bir yerde yok ama
Soran+1 yılAynen gezecek yer yok ki saati kulesi etrafında dolaştık biraz ışte o kadar :D
Cevap sahibi+1 yılbana müsaade hocam sonra görüşürüz
Soran+1 yılPekii😊
Cevap sahibi+1 yılGünaydın yine erkencisin
Soran+1 yılÖyle oldu ya
Cevap sahibi+1 yılbittimi ev işlerin
Soran+1 yılHayirr 😭😭
Cevap sahibi+1 yılev mi inşaa ediyosun yeniden :D
benim eski sevgilim öğretmen bir kız buluncs beni bıraktı sen düşün artık para icin neler yapıyo insanlar
19 Yorumla
Soran+1 yılSenin mesleğin yok muydu
Soran+1 yılO öğretmen kızı bulunca seni bırakması karaktersizlik olmuş evlendiler mi sevgililer mi hala
Soran+1 yılYok artık ne karaktersiz erkek ne sis yansın ne kebab olayinda
Soran+1 yılErkegin karakterlisini bulmak çok zor
Soran+1 yılAmin hepimizi 😊
+1 yılBu durumun öğretmenlik ile alakası yok. Egitimli kültürlü gözüyle bakılıyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım hemşire ona bu kadar değiller ama bilemiylrum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
36Cevap
+1 yılkamu da çalışan bir erkek için (polis, asker harici) en uygun eş tipi öğretmendir. Ders saatleri bellidir, diğer memurlar gibi ya da bir bankacı eş gibi gece yarıları eve gelmez, çocuğuna yeterince zaman ayırabilir, yaz tatili vardır ailesine zaman ayırabilir. Ben şahsen öğretmen bir eş isterdim
18 Yorumla
Soran+1 yılMesleginiz ne ki
- +1 yıl
8-5 standart bir kamu çalışanı
Soran+1 yılRahatmis
- +1 yıl
Şükür halimize :) Ama her mesleğin kendine göre zorlukları sıkıntıları vardır. Ama dediğim gibi "öğretmen bir eş" en doğru karar. 28 yaşındayım bugün evlenecek olsam ki öyle bir şey düşünmüyorum şu an :D ama öğretmen olması daha iyi olur böyle düşünen sadece ben de değilim
Soran+1 yılTeyzeler de genelde böyle düşünüyor :D
- +1 yıl
ah o teyzeler memleketten 8 saat uzaktayım bu kadar uzaktan bile rahat bırakmıyorlar amcamın kızının hafta sonu düğünü var.
o teyzelerin (ki bazılarını tanımıyorum bile) kendilerince yediği haltlardan ötürü amcamın kızının düğününe gidemiyorum. Gitsem düğüne kız bakmaya geldi diyecekler. Kendilerince ne haltlar yemişler askerden geldi işi var şu bu ahh o teyzeler :@
Soran+1 yıl😂😂
- +1 yıl
durum vahim anlayacağın hayırlısı bakalım :)
+1 yılTamam tamam öğretmensin tam evlenmeliksin en iyi sensin en güzel sensin ( halbuki evde kalmışsın haberin Yok 😂)
13 Yorumla
Soran+1 yılİstesem şu an bile evlenirim ama evlenmeyi dusnmuyorum kimseyle ben
- +1 yıl
Tabi tabi memurum yazanlardan birini eklersin sen şimdi 😂😂 reel de bulamayıp sanalda arayan bir tipsin 😂
Soran+1 yılOndan gizliyim zaten neyse senin sohbet mahalle kavgasına dönecek türden gerek yok iyi geceler sana :D
Öğretmen kadınlar bir bakıma anne gibidir ve çocuklarımın annesi olabilecek mi düşüncesinin ortadan kalkmasıyla 1-0 önde başlar. 👍🏻
11 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı bu
öğretmenlerin yaz tatilleri uzun mesaileri belli, ideal bir eş bence..
sağlık çalışanlarının durumu daha vahim, nöbet vs.
ben de öğretmen tercih ederdim, eğitimciyim ben de..11 Yorumla
+1 yılİnşaAllah gelecekteki eşim öğretmen olur😂🙏🏻 yani evet
11 Yorumla
Soran+1 yılHadi inşallah :D
gönül işi bu öyle biri çıkar karşına meslegi umrunda olmaz hayırlısını dileyeceksin illa ögretmen veya makamlı olsun dersen kaderine kalmış gerisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla tandığım hiç bir öğretmen dengeli değildi meslek zor şartları zor kendinden ödün vere vere gençlere birşey aşılamak zor kutsal bir meslek ama öğretmen bir eş ile yapamam çünkü bende dengesizim iki deli bir evde olmaz
10 Yorumlaallah allah ilginç ya ne alaka ki anlayamadım öğretmen olunca ne oluyormuş daha iyi aslında çok ilginç insanlar var ya :)
10 Yorumla
+1 yılBen isterken iki kere dsunurum cunku veletler küfredecek 😕
17 Yorumla
Soran+1 yılYok ya beni bayağı seviyorlar hissediyorum :D
- +1 yıl
Biz ünideyken lisedeyken öğretmenlere neler yapıyorduk zaten 45 erkek bir aradaydık bir hatun ögretmen geldimi ohoo :D
Soran+1 yılBen ortaokul öğrencilerin dersine giriyorum onlar çok minnak ve tatlı :D
- +1 yıl
He he tabiii ben yegenimi almaya gittim gecen sene öğretmenin ardından parmak yapıyordu kucucuk veletler :D
- +1 yıl
Öğretmen biliyormuş ben caktrmadan kızayım dedim bırak ya yapsınlar diyo mnyak :D
Soran+1 yılYorum yok :D
- +1 yıl
Büyüyünce anlarlar dedide yanlız büyüyenler hep azgın bireye dönüşüyor :D
Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı. Önemli olan meslek degil ahlak ve karakter ben muhasebeciyim smmm de gorevliyim ama esim ev hanimi ve dünyaya birkez daha gelse onu secerdim
10 Yorumla
+1 yılMesleğinden ziyade kişiliği-karakteri önemli bir kişiyle evlilik kararı vermem için
10 Yorumla
+1 yılBunu bende duydum kamu çalışanları öğretmen eş tercih ediyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. evet benim kayınçoya özellikle öğretmen hemşire arıyoruz hiç şaşırma yani
10 Yorumla
+1 yıleskilerden kalan kalıplaşmış bir bakış açısı bu sadece ve şurası açık kutsal ve temiz bir meslek
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılIlla ogretmen sart degil ama isi gucu olsun birde adam olsun sart
10 Yorumla Kültürlü bir insansın kim istemez ki?
11 Yorumla
Soran+1 yıl😊😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşime iş yerinde sövülmesini istemem
111 Yorumla
Soran+1 yılSovulmeyen meslek grubu yokki
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciler diğerlerinden daha çok söverler ama
Soran+1 yılHastalar da doktorlara çok sover bunun sonu yokki tuhaf yerden yaklastin
Cevap sahibi+1 yılYa öğretmenlik çok güzel bir meslek ama saygı görmüyor.. Öğrenciler sınıfta hocayı bekleyeceklerine arka sıralarda mast bile yapıyorlar. Eşimin böylesi bir ortamda bulunması beni rahatsız eder. Hastanede de dayak mevzuları var mesela. Ulan doktor lan bunlar hayat kurtarır bunlar allahsızlara bak dövüyorlar... Gerçekten üzülüyorum. Bu dünyada 2 kutsal meslek var zaten biri öğretmenlik diğeri doktorluk. Ulan ikiside bizim ülkemizde yerden yere vuruyor.
Soran+1 yılYa ben cidden seviliyorum saygı görüyorum burda :D
Cevap sahibi+1 yılEğer okul temiz bir muhitte ve öğrenciler temiz ise sorun olmaz. Ha ama yok bağcılar gibi bir yerse eğer bak yakarım bu gezegeni hepsi bir bidon benzine bakar! Şeklinde çıkışırmışım 😂 temiz ise o zaman senden kutlusu yok 😊 git ve geleceği yetiştir
Soran+1 yılMemnunum ya daha 1 yıl oldu ama sevdiler beni bayağı ilk senemde :D
Cevap sahibi+1 yıl😊 harikasın. İzlediğim bir kısa film de "Çocuklar şu an %10-15 imizi oluşturuyor olabilir ama onlar geleceğimizin %100üdür" şeklinde bir replik geçiyordu. Tüylerim diken diken oldu o an. Cidden öğretmenlik muazzam bir sorumluluk...
Soran+1 yılPeki tüm yorumların için çok teşekkür ederim sana :D
Cevap sahibi+1 yılBende aydın geleceğimizi yetiştireceğin için teşekkür ediyorum sana. Güzel geceler diliyorum.
Soran+1 yılİyi geceler :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılogretmen olunca ne degisiyor ki
13 Yorumla
Soran+1 yılBilmem daha sempati duyuyorlar
Cevap sahibi+1 yılben hic sevmiyorum o meslegi, tabiki hadsizlik veya ukalalik olarak anlasilmasin ama haklisin sempati duyuyorlar olabilirler
Soran+1 yılOlabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 824 cevap paylaştı.
+1 yılAynen öğretmenim sana talibim :) özelgen gel.
10 Yorumla valla ben de öğretmenim ve isterim. çok net.
10 Yorumla
+1 yılatandınmı kız yoksa sozlemelı fılanmı
11 Yorumla
Soran+1 yılAtandim
+1 yılbranş nedir meslektaşım
19 Yorumla
Soran+1 yılMatematik
- +1 yıl
ingilizce benim de
atandın mı
Soran+1 yıl25 yaşındayım geçen sene mezun olabildim zaten ve mezun olduğum sene kpssyi geçtim atandim
- +1 yıl
tebrikler matçılar hemen atanıyorlar zaten
doğuda mısın
Soran+1 yılGaziantepteyim ama memnunum :D siz atandiniz mi
- +1 yıl
evet 5. senem benim de
doğudan geldim geçen sene burada da 2 sene sonra başka yerlere giderim gibi
takip etmeniz mümkün mü
Soran+1 yılTakip mesaj falan pek kullanmıyorum sitede
- +1 yıl
anladım bir şök yapardık arada ama siz bilirsiniz
Soran+1 yılSagolun😊
ben uzak dururdum :)
116 Yorumla
Soran+1 yılNeden mesela
Soran+1 yılDaha 18 yasindaisn mesleğin var mi ki şimdi zaten
Soran+1 yılOkul okumadin mi
Soran+1 yılYine de yasin çok genç fırsatını bukdugun an devam et derim
Soran+1 yılOkumaktan değerli bir şey yok ki inan bunun vakit kaybı olmadığını 10 sene sonra 30 larına gelince daha iyi anlarsın emin ol
Soran+1 yılFarkettiysen hiç maddi kısmına deginmedim ben manevi olarak okumak her zaman kişinin kendisine yaptığı bir yatırımdır olarak dedim :D
Soran+1 yılTabiki ama cook güçlü irade ve kararlılık istiyor ve gerçekçi olursak günümüzde çoğu insan öyle degil
Soran+1 yılPeki hayatta başarılar 😊
+1 yılhayır..
çok yoğun çalışıyorlar..10 YorumlaVasfı değil insanlığı önemli benim için.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılMeslek sahibi kızla evlenmek istiyor şimdikiler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. atandıysan kral sensin :D
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMimar avukat öğretmen olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin mesleğin ne
Cevap sahibi+1 yılŞuanlık belli degil atama nereye olursa bir meslekte olacağız
+1 yılBen istemem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. İstemem.
10 Yorumlaevet
10 YorumlaHayır..
10 Yorumla
+1 yılistemem
10 Yorumla
+1 yılEvet olabilir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet olabilir
10 Yorumla olur bna uyar
10 Yorumla
+1 yılİsterdim ben
10 Yorumla
+1 yılIstemem
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 29,1b cevap paylaştı.
+1 yılfarketmnez
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Evet tabi ki
10 YorumlaNeden olmasın 😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıltamam isteriz
10 Yorumla Farketmez kı
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsterim
10 Yorumla
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!