Annem bana karşı ilgisiz ve kötü davranıyo küçüklüğümden beri napmalıyım?

Annem küçüklükten beri hep ezdi beni sürekli dayak yerdim sokakta oynayıp üzerimi azıcık kirlettiğimde bile beni hep dövdüğünü hatırlıyorum üzerim azıcık lekelense eve gitmeye korkuyodum ağlıyodum. bana ceza vermek için kafamı sert biyere vurdururdu kendi kendime karşımda oturup beni izlerdi. Saçlarımdan tutup havaya kaldırdığını sonra fırlattığını kuzenlerimin yanında burnumu kanatana kadar dövdüğünü hatırlıyorum ne kadar zoruma gitmişti ve küçük düşmüştüm. şimdi kendine güvensiz utangaç çekingen toplumdan kendini soyutlamış duygularını dile getiremeyen ezik bir insana dönüştüm hep onun yüzünden. Beni hiç gerçekten sarılıp öpmedi sürekli değersiz hissettirdi dalga geçti. şimdi de sürekli başkalarından ilgi aradığımı farkettim gerek sevgili gerek başka insanlardan. hep yanlış kararlar veriyorum ufacık ilgi görsem hemen kanıyorum. Bu travmayı atlatamıyorum 18 yaşındayım ve kendimi çok değersiz hissediyorum daha anlatmadığım birsürü şey var hastalandığım zaman doktora götürmeye bile üşenmesi dalga geçmesi. Napmalıyım üzüntüden sürekli hastalanıyorum?
Annem bana karşı ilgisiz ve kötü davranıyo küçüklüğümden beri napmalıyım?