kadının güçlü olmasından ne anlıyorsunuz? hangi özellikleri bir kadını güçlü yapar sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılYaşamış ve acı çekmemeyi öğrenmiş. Sadece kadınlar için geçerli değil bu söylediklerim. Erkekler de insan :D.
Güçlü bir birey uzun süre yalnız kalabilir. Diğer insanlara ihtiyaç duymaz. Kimseye kolay kolay bağlanmaz. Bağlansa da kopacağını bilir ve buna göre kendini hazırlar. Genelde soğuk gelebilir çünkü kendini korumaya almıştır. Ama aslında ondan sıcağı yoktur. Her sözü gerçektir. Her duygusu gerçektir. O sağlamdır.
Yalnız bu seviyedeyken birey dikkatli olmalı. Kendini fazla kaptırıp da sağlam duvarlarıyla kendini soyutlarsa dünyadan, psikolojinin "sağlıklı" olarak kabul etmediği bireyler içerisinde bulabilir kendini. Hassas bir çizgidir dahilik ile delilik çizgisi gibi.20 Yorumla
fiziğini ve genel olarak goruntusunu ön plana cıkarmadan ; gerek iş gerek se sosyal hayatta basarıyı yakalamıs her kadın başımızın taçı...
10 Yorumla
Kadın gibi kadin olmak...gidenin peşinden sizlanmamak gelene baglanmamak kendi kararını verebilen kendini ve düşüncelerini ne pahasına olursa olsun ezdirmeyen ...
İlk tanışmada kendimi yatakta buldum ama cok sevdim demeyen10 Yorumla
Cok fazla aci cekmis oldugunu anlarim.Bilendigini,zamanla keskinlestigini.
Güclü kadin ya da güclü insan bir defa dimdik ayaklarinin üzerinde durur.
Öyle her acida,üzüntü,zorlukta pes etmez...
...32 Yorumla
Soran+1 yılkadınların ne kadarı güçlü sınıfına giriyor peki sence? yuvarlak bir genellemeyle?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 324 cevap paylaştı.
+1 yılkendı ayakları ustunde durabılmelı, illaki kadın duygusaldır ama bazı anlarda sakin kafa ile dusunebılmeli,
kocasına hizmet etmeyi veya fedakarlıklarda bulunmayı bı ezıklık olarak degıl gerek olarak severek bundan zevk alarak yapan kadındır guclu kadın.
kurdugu yuvayı ayakta tutabılen kadın gucludur.00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 3,6b cevap paylaştı. hükümet gibi kadın derler ya..öyle olacak işte kendi işini kendi halleden..bir erkekle çıkıp kollarına kendini teslim etmeyen..etsede erkek gittiğinde ayaklarının üstünde durmasını bilen..
00 Yorumlafiyakalı acıların kadınıdır. adam gitti diye yerlerde sürünmez. oturur acısını çeker sessizce. "ben sensiz ölürüm" basitliğine düşüp salya sümük vaziyette yalvarmaz güç asalettir. kadın asilse, güçlüdür
14 YorumlaAnne olan her kadın bence güçlüdür. Dokuz ay karnında götürür, ben ağlasam uyumayıp oturur daha ne :)
00 YorumlaYaşadığı sıkıntılara ragmen hala namusuna leke getirmeden ayakta kalabilmişse o kadın güçlüdür.
10 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı. 00 Yorumladuygularını bastırabilen hem maddi hem manevi kendini düzeltmiş
10 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılgurur ve zeka. başka da bir şeye gerek yok
02 Yorumla
Soran+1 yılgurur güçten çok farklı olsa gerek...
- +1 yıl
gururlu insan kendini küçük düşürmez, güçsüz olmayı gururuna yediremez, gurur gücü beraberibde getirir.
Erkeği güçlü kılan aynı özellikler.
02 Yorumla
Soran+1 yılerkeğin gücü direkt fiziksel çağrışım yapıyor gibi ama...
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 18,7b cevap paylaştı.
+1 yılaz dırdır çok icraat,az mıymıylık pek cesaret
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 19,2b cevap paylaştı. kendi ayakları üzerinde durabilmesi
00 Yorumla
+1 yılGüçlü kadın halterci kadındır. Nokta.
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünceliri bence
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi?
- +1 yıl
kendi ayakları üstünde namusuna sahip çıkması kendini bilmesi ve kadınlığını bilmesi.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat