satanislik öyle kedi kesip ya da insan kurban edilerek yapılan birsey değil arkadaşlar sadece islam ya da diger dinlere bağımlı olmadan yaşamaktır gotik giyinmek ağır müzikler dinlemek özel simgeli kıyafetler giymek satanisliğin başlanğıcıdır satanisler bir dine mensup olmadıkları için onlarda günah sevap ayrımı yoktur onlarin genelde kullandığı cümle "isteyerek dünyaya gelmedim ne istiyorsam onu yaparım" gibi cümlelerdir satanisler türkiyede ki nüfusunun 50.000 olduğunu soylemektedir eğer bu doğruysa Türkiyeyi yönetenlerin biraz düşüncesini isterim. Satanislik öyle sanıldığı kadar kötü birşey değildir sadece bir topluluğun özgürce yaşama eyerinde oluşturduğu topluluktur yani bazen insanlara ön yargıyla yaklaşmamalısınız.
Belirli sebeplerden dolayi Şeytana tapma olayidir kisaca. Günümüzde de en çok ters dönmüş hac satanizm sembolü olarak kabul edilir. Geçiş olarak bildiğim tek şeyde ruhunu şeytana satiyorsun
Sence tanrının senin tuhuna ne ihtiyacı var ucuz ve pis ruhuna tanrı bize itat etmeyenlerin yaktıkları ateşte ve senin gölgende görünür bizim kudretimizi ateşe baktığında mezarında bile yanında olan gölgende gör.
Bunların bir ayını var kanunla imzaliyorsun kağıda bir ton şey yazıyorsun ama kanıyla imzaladıktan sonra dönüşü olmayan bir yola girersin pişman olup tekrar 4 büyük dinden birine gecemezsin böyle bir şeye niyetliysen satanic bible DİE bir kitap var orda açıklayıcı bir şekilde anlatıyor din dersi hoca sanatinizmi arastirmami istemişti ordan edindim ama gerçek iğrenç şeyler var umarım hakkında hayırlısı olur
canım olmayın ya sonra yok metalciler şöyle yok böyle oluyor andavalmısınız şeytanı seviyorsanız tüyo veriyim ayinlerin içinde pentagram içinde kızlık bozma ve o akan kanı içme gibi pislik şeyler var olduğunu gördüm
En İyi Cevaplar