Kadin sat komandosu yok diye biliyorum zaten sat komondosuna erkekleri zor aliyorlar kadinlari suanlik alacaklarini dusunmem cunku erkekler fiziksel olarak kadinlarda daha güçlü oldugu icin onlar seciliyordur ama komando ya da piyade kadinlar var ama bordo bereli ya da sat komondosu duymadim hic
13 Yorumla
Soran+1 yılkadın bordo bereli varda sat komandosunu hiç duymadım ya of :/ sanırım kadın askerler operasyonlarada gönderilmiyor doğru mu
- +1 yıl
4 5 saat değil. 23 saate yakın suyun altında yüzüyorlar.
+1 yılYok bomba imha uzmani daha neler belki vardir neden olmasin turk kadını na herşey yakisir
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılTurkiye de yok
14 Yorumla- +1 yıl
Hindistan da var
- +1 yıl
Pakistan da var
Soran+1 yıltürkiyede olsaydı keşke
- +1 yıl
Aynen var asker olarak ck kadin ama yetersiz olanlar da masa başi gibi vs vs geri hizmetlerde gorevlendiriliyo kolaya ulaşmak budur herkes zorluğa zorluklara göğüs geremez bir yere kadar gider sonrasinda imdat demeye başlar erkekler de bu yok sonuna kadar mucadele bu vatan için herseyi sırtlamak söz konusu olunca geri adım asla olmaz daima ileri.
+1 yılyok kanki
11 Yorumla
Soran+1 yılnerde okudun ve neden yok
+1 yılYok.
123 Yorumla
Soran+1 yılneden yok
- +1 yıl
Ağır eğitime dayanamıyor kadınlar en fazla özel kuvvetlerde geri hizmette olurlar
Soran+1 yılBu sene mayıs ayından bir haber
www.yenicaggazetesi.com.tr/...astsubay-162817h.htm
- +1 yıl
Komando ayrı sat ayrı karıştırma ikisini
Soran+1 yılne alaka ama ya :/ ikiside zorlu
- +1 yıl
Biri özel kuvvetler diğeri Komando araştır anlarsın ne demek istediğimi
Soran+1 yılWikipedia dan;
Sualtı Taarruz Komutanlığı" veya "SAT" veya "Deniz Komando", Türk Deniz Kuvvetleri personeli olan subay ve astsubayların arasından seçilen, üstün yetenekli askerlerden oluşan, İlk ve tek Deniz Komando birliği. 1963 yılında "Su Altı Komando" adı altında kurulmuştur
Sualtı Taarruz Komutanlığı, Türk Deniz Kuvvetlerinin ilk ve tek Deniz Komando birliği, misyonu ve özel kuvvet olması sebebiyle Dalgıç ve Sualtı Savunma Grup Komutanlığının bağlı bulunduğu Kurtarma ve Sualtı Komutanlığından alınarak doğrudan Deniz Kuvvetleri Harekat Başkanlığına bağlanmıştır.
25 Aralık 1995 tarihinde Figen Akat isimli bir Türk yük gemisinin Kardak kayalıklarında karaya oturmasının ardından ilk defa kamuoyu gündemine gelen SAT komandoları, başarı ile 31 Ocak 1996 tarihinde Kardak Kayalıkları'na Yunan Komandolarının arasından sızmışlardır.- +1 yıl
Bebeğim ben askerim benden iyi mi bileceksin 😄
Soran+1 yıldesene sat olmuyor sence ne yapsam
- +1 yıl
Asker mi olmak istiyorsun subay olarak başla işte albaya kadar yolu var 3 yılda bir rütbe atlarsın
Soran+1 yılsence deniz harp mi kara harp mi?
Soran+1 yılbide kadın askerler sanırım operasyonlara felan gönderilmiyormuş doğru mu :/
- +1 yıl
Doğru kadınlar araziye çıkmıyor. Önce havayı dene sonra denizi en son karayı dene. Ama karada tankçı topçu sınıfına sakın merak salma rütbeli bile olsan direk doğuya ölüm timi olarak yolluyolar
Soran+1 yılhm neden hava daha öncede bana havayı düşün demişlerdi
- +1 yıl
En iyisi hava çünkü sonra deniz sonra kara
Soran+1 yıltamamda havanın neyi var ki
Soran+1 yılhem hava karaya göre daha zor ve tehlikeli değil mi
- +1 yıl
Uçuyosun yetmez mi :D
Soran+1 yılya üf :D
- +1 yıl
Havacı değilim bilmiyorum o kadar ayrıntısını ama en azından doğuda fazla görev almayacaksın bu bile önemli
Soran+1 yılha bide bir şey soracam diyelim miyopum çizdirsem deniz harp e felan gidebilir miyim
- +1 yıl
Gidersin artık fazla bakmıyorlar
- +1 yıl
Sat'san Dünyanın en zorlu eğitiminden geçiyorsun ve Her konuda uzman olman gerekiyor ki uzman olsan bile Cehennem Haftası diye birşey var ayrıca Türk Deniz Kuvvetlerine bağlı Özel Kuvvetlere değil bide hepsi aynı şey değil hepsi farklı şeyler ve en zoru Sat komandosu olmak İkiside aynı değil Sat tamamen farklı birşey Bide Satların eğitimi çok uzun sürüyor geçebilen ve katılabilen çok az kişi var.
Gizli Üye(25-29)+1 yılvardır illa ki nie olmasın
30 Yorumla
+1 yılZannetmem
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 3,2b cevap paylaştı. Duymadım hiç
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler