Evliyim, aldatıldım yardım lütfen :(

6 senelik evliyim eşimi iki yıl önce aynı iş yerinde çalıştığı kızla faceden mesajlarını yakaladım ayrılıyordum aileler araya girdi yeminler etti tekrar olmayacağına dair sözler verdi ama şüphelerim devam etti tabiki sonra 4 ay önce tekrar öğrendimki görüşüyorlarmış çıldırdım gittim bşanma davası açtımsonra geldi beni tekrar ikna etti yine inandım hep derler yaa yuvanı yıkma yıkmadım ama hala şüphelerim var delireceğim lütfen yardım edin kız sürekli ulaşmaya calışıyo vazgeçecek gibi değil ama kocam sürekli beni sevdiğini ve benimle olmak istediği söylüyor :( Şu an resmi olarak hala evliyiz sadece evraklar kaldı mahkemeden alınacak kandırılmak istemiyorum acaba hala görüşüyorlarmıdır? not: çocuk yok

Güncellemeler
+1 yıl
bana psikolojik baskı yapıyo kaç kere intiharın eşiğinden dondük tamam yapamaz kimse canına kıyamaz diyorum ama ya yaparsa diyede içimden geçmiyo değil.. şimdi gittiği yerlerin fotolarını çekiyo bir şeyler yapıyo ben düzeltmeye çalışıyorum diyo ama kızın sürekli uğraş içinde olması benim şüphelerimin devam etmesini sağlıyo nerden alıyo yani bu yüzü sürekli arıyo ona başka bana başkamı konusuyo... beni çok sevdiği her seferinde söyluyo. ilgisiz değil ben mutlu olayım diye herşeyi yapıyo :(
Evliyim, aldatıldım yardım lütfen :(