+1 yılBabama soracağım yarın bunu 😂 Kız direkt müdür olmak istiyormuş diyeceğim, yüksek ihtimal ile "Biz buraya gelene kadar nelerden geçtik cıkcıkcık" diyecek ve bana hayatını yeniden anlatacak. Ama senin için bunu göze alıyorum 😂
Tanıdığım en genç müdür yardımcısı 32 yaşındaydı bu arada 😄13 Yorumla
Soran+1 yılYa :D
Öğretmenlik çok zor, baban da öğretmen sanırım. O konuşmayı, hayatını sana yeniden anlatmasına katlanıyorsun, teşekkür ederim! :D Ben şimdi 32 yaşına kadar ne yapayım, en iyisi kötü bir öğretmen olayım. Öğrencilerimi derslerle boğayım, kötü derken o tarz. :D- +1 yıl
Ben de öğretmenim ama müdüre olma hayalim yok 😂
Benim hayalim bir kreş açmak ve işletmek 😍
Yazık ya çocuklara ödevlere falan boğma, hem sınırlandırma getirildi, eve çok fazla ödev göndermek olmuyor, bir dönem veliler tarafından çok şikayet edildi bu durum 😅
32 yaşta gayet iyi ya, bir yerden başlamak iyidir. Sen bu hırs ile başarırsın evelallah 💪💪
Soran+1 yılBence de çok hırslı ve başarılı olursam başarırım ya :D
Kreş açıp işletmen çok güzel olur, kreş öğretmenliğini eskiden düşünüyordum. Küçük çocuklarla ilgilenmek çok mükemmel bir şey :) 32 yaş iyi falan da, en erken Müdüre olmaya kafayı takmıştım :D Şimdi Başbakan olmak istiyorum, eğitim sistemi yüzünden beynim aktı :D Başbakan olmayacağım ama en erken kaç yaşında olunursa eğitim hayatımı bırakıp yeniden başlayacağım, çünkü bir yanda atanamama var. Gerçi Başbakan olamayacağımı biliyorum, hep beynimin akmasından bunlar. :D
En İyi Cevaplar
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 511 cevap paylaştı. ohaa ileri gorusluluge bak, okulu bitirdi, kpssye girdi, atandi, ogretmenlik yapti, sonrada mudur oldu.
18 Yorumla
Soran+1 yılAma benim amacım yirmi altımda müdür olmak haha :D
Soran+1 yılOlamaz mıyım ya :D
Soran+1 yılHatta dünyayı da yönetirim :D :D :D
Soran+1 yılAbartmak iyidir ya, iyidir. :D
Hem evreni de yönetirim :D
Soran+1 yılEvreni yönetirim derken, Allah'a şirk koşmuyordum ki :) Evrenden kastım uzay falan..
+1 yılKişiye göre değişir ben yaş degilde boyla alakalı diye biliyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani? Kişiye göre değişir derken, başarıya göre falan mı? Mesela herhangi bir özel okulda, henüz yirmi altımda müdür olabilir miyim?
- +1 yıl
Allahım sana geliyorum Başarıya göre :) oluna bilir ama lakin sen bana biraz saf gibi geldin
Soran+1 yılSaf değil ya, ben hemen olmak istiyorum. Daha işimin başına falan geçmedim, ama hemen işimin başına geçip Müdüre falan olmak istiyorum. Yirmi altımda hiç mi olamam ki ya :D
- +1 yıl
Bu azim nedir sakin ol lütfen bize senin gibi müdüreler lazım kendini kaybetme :) bana kalsa olursun gönül okulumun müdüresi yok :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
+1 yılAmele işi müdürlük geç çıkarsın okuldan ii yükü çok
10 Yorumla
+1 yılTorpilin varsa anında olursun yoksa ölene kadar beklersin
10 Yorumla
+1 yılKPSS'yi geçtikten sonra "Müdür-Müdür Yardımcısı-Öğretmen" mesleklerinden Müdür'ü seçmeniz gerekiyor. Öğretmen olmakla aynı yani, öğretmen olarak başlamanıza gerek yok. 18 yaşında başladığınız üniversiteyi 2 yıllık ön lisansla bitirirseniz KPSS'ye 20 yaşında girdikten sonra öğretmen olabiliyorsunuz. Ama ön lisansla atanabileceğinizi sanmıyorum. 4 yıllık lisansla okusanız 22 yaşında KPSS'y iyi bir puanla geçtikten sonra daha kısa süreli bir atamayla müdire olabilirsiniz.
00 Yorumla
+1 yılAz önce en genç başbakanı da sen mi sordun?
12 Yorumla
Soran+1 yılBen sormuştum, ama ciddiye alma :)
- +1 yıl
Gençler ilgini mi
Çekiyor nedir 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOkul müdürleri kel ve göbekli olur.
14 Yorumla
Soran+1 yılKadın da olur ama :D
Soran+1 yılDoğru ya Müdüreydi o :D Ben Müdüre olacağım o zaman, öğretmenlik bana göre değil Müdürelik bana göre. Hem öğreteceğim hem de Müdürelik yapacağım :D
Cevap sahibi+1 yılÖğretmenlik sana göre değilse niye öğretmenlik okuyosun knk iyi misin :D
Soran+1 yılAile zoruyla oldum ya :D Annem, babam falan hep zorladı beni. Ben de Müdüre olmaya falan kafayı taktım. Daha okulu bitiremedim, daha atanamadım ama olacağım :D Beynim kafamdan aktı ama olacak, sabır edeceğim, hiç olamayacağımı bilsem de :D
+1 yılAblam kpss var ondan once ya
114 Yorumla
Soran+1 yılO tüm hepsini boş veriyorum :D Benim beynim sadece Müdüre olmaya çalışıyor şu an :D Daha öğretmen olup işimin başına geçemedim, ama olacağım! :D Beynim aktı ders çalışa çalışa...
- +1 yıl
Evet devreler hasar almiş 😂😂😂
Soran+1 yıl:( Hep bu sistem yüzünden. Atanamayan bir sürü öğretmen var, şimdi onları düşünüyorum. Daha Müdüre olacağım, nöbetçi öğrencilere ayak işimi yaptıracağım daha. Bu yaşta bu yük çok zor. Tabii ki devreler hasar alır! :D
- +1 yıl
İnsallah okulu normal bir öğretmen adayi olarak bitirirsiniz 😂😂😂
Soran+1 yılİnşallah ya :D Ama Müdüre de olacağım, kafayı taktım ben :D :D :D
- +1 yıl
Olursun guzel ablam olursun hele bir okulu bitir seni direk mudure olarak atayacaklar 😂😂
Soran+1 yılAtasınlar hatta Başbakan falan olayım ben bence. Müdürlük artık ilgimi çekmiyor, ben Başbakan olacağım. Zaten işin bir ucunda atanamamak var. En iyisi Başbakan olmak. Hayatımı Müdürlükle sürdürmeyim ben. Öğretmen olacağım da, Müdür olacağım da. Kusura bakma, artık doğru düzgün düşünemiyorum. Bu eğitim sisteminden beynim ağzımdan aktı :/ :D
- +1 yıl
Ve yavas yavas beyin vucudu terkeder 😂😂😂😂
Soran+1 yılTerk etti bile :D
- +1 yıl
Hangi uni de okuyosun sen yarin gelip yakalim uni yi 😂😂😂
Soran+1 yılDokuz Eylül Üniversitesi, ben bile kaç kere yakmak istedim ya :D Daha atanamama var, her şey var of of :D
- +1 yıl
Ah ablam ya üzüldüm senin adina 😂😂😂😂
Soran+1 yılÜzül, üzül :D Ben de üzüleyim :D :D Hep eğitim sistemi hep :D
- +1 yıl
Simdi f*ck you system diyecem az kaldi 😂😂😂
+1 yıl50 yaşında
13 Yorumla
Soran+1 yılDeme yaa, 50 yaşında bir ayağım çukurda Müdüre mi olayım şimdi :D
- +1 yıl
Amaaan ol gitsin
Soran+1 yılSalla gitsin :D
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 481 cevap paylaştı. 72..
12 Yorumla
Soran+1 yılOf ya :D
Dalga geçmek serbest :D
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat