Gizli Üye(30-35)+1 yılYüz kızarıklıgi. Yüzdeki kılcal damarlarin normalden. Daha çok dış cilde yakin olumca. Belli olur bu kizarikliklar ondan. Dir.. Bunu kişi kendi kendine sorun eder.. Tedavisi.. Lazerler yakmak diyorlar ama riskli
112 Yorumla
Soran+1 yılYakicamm ya zaten ne geldiyse bu kızarıklıktan geldi basıma nefret ediyorumm
Cevap sahibi+1 yılValla ne kadar sinir olursan ol.. Görüntüyü sen sorun edion.. Kiminde o kadar abartili olmasada belli olan var.. Beyaz tenli insanlarda daha çok görünüyor.. Bu hastalığı.. Eski kız arkadasimda görmüştüm.. Fontedenle kapatarak hayata devam ediodu.
Soran+1 yılYa sorun etmiyorum ama utanarak terleyip kızarıyorum ve bana gülüyorlar laf ediyorlar o zoruma gidiyor
Cevap sahibi+1 yılZaten belirtisi o hastalığın.. Terleme konusunu da. Yüzüne eline bolca pudra sürerek gecistirebilirsin ama.. Arkadaşların nin gulmesi laf etmeleri neymiş.. Bunlar aslinda senin bahanen aslinda öyle birşey yok yani. Ediyorlarsada bu konuda uyar. Seni dinlemezlerse arkadaşlığı bitir
Soran+1 yılYani arkadaşlarım derken samimi degilim konusmuyorum onlarla
Cevap sahibi+1 yılKafana takmadigin soruca o yuz kızarıklıgi terleme sıfır sıkıntı.. Doktorda sana kafaya takilacak birsey yok diyecek.. Yani herkes saglikli ya da mukemmel değil.. Yani.. Böyle düşün
Soran+1 yılAma hani kafaya takmamazlıktan da gelemiyorum hadi gelsemde 3 dk gelirim 4 dk gelirim 5 dk da artık konsantrem kaybolur ve kızarırım terlerim çünkü daha önce denedim
Cevap sahibi+1 yılBak ben senden daha sorunlu bir insanim. Kilo sorunum var.. Sakatlığım var.. Terleme sorunum var. Hiç birinden şikayet etmio.. Böyle yaratilmisim böyle gidio. Şikayet et et. Sinir ol. Terle olay bu. Tamamen kafanda senin sorun. Ne bilim.. Sadece sende degil benim bahsettigim kizda senin gibiydi. Kafaya taka taka. Hastanin biriydi.. 2 yil akil hastanesinde bile yatmisti.. Yani. çözümü kendi kafanda bul. Yoksa bende uyarmasi akil sağlığın gider
Soran+1 yılHım peki tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlamadin inşallah.. Ricaederim. Inan kafana takacak cok daha büyük sorunlar yasacaksin şu hayatta. Yüzündeki kizariklikdan senin terlemelerinden baskalarina ne. diyeceksin.. O yüzden. Kalbin gibi aklinda yüzünde hep temiz kalmasi dileğiyle huzurlu kal arkadasim😉🍫🍫🍫❤
Soran+1 yılYok niye yanlış anlatayım o sizin kalbinizin temizliği ben ne yaptım ki kalbim temiz :) sizede huzurlu günler tekrar çok tesekkur ederim
Cevap sahibi+1 yılYicaederim kiiiii😊😊😊😊
En İyi Cevaplar
+1 yılSanki sarkoidoz tüberküloz tanısı koyuyoruz töbe yarabbim sosyal fobi işte hiç duymadın mı
22 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısınız valla ne diyeyim
- +1 yıl
canım sıkıldı trolledim sizi de mesela
Utangaç , içine kapaniklik. Bunu sevdiğin kurslara baslayarak atlatabilirsin. Mesela yeni arkadaşlar edin kursda.
211 Yorumla
Soran+1 yılSizde mi öyleydiniz
Soran+1 yılBende birde terleme ve kızarma da var
Soran+1 yılAynen yaa aynen bela gibi birşey bunu nasıl yeneceğim hic bilmiyorum
Soran+1 yılYani bunlar beni tatmin etmiyor çünkü konuşurken o an herşeyi unutuyorum mesela diyorum ki konuşurken onlarda insan senin gibi rahat ol falan hic ise yaramıyor
+1 yılSosyal fobi olabilirsin piskologa gidip tedavi olabilirsin özgüvenin gelecek
14 Yorumla
Soran+1 yılYaa arkadaşlarımın yanında egoluyum zaten kendime çok güvenirim
- +1 yıl
Ama yanlizken öyle değilsin bir topluma yanlız girerbiliyormusun
Soran+1 yılHayır yalnız giremem
- +1 yıl
Iste sosyalfobi var sende
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Sosyal anksiyete bozukluğu.. Buku yemişsin. Allah yardımcın olsun.
11 Yorumla
Soran+1 yılAhhahaha tesekkur ederim gerçekten bu hastalığın çözümü yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal fobi ve anksiyete
Aynı belirtiler bende de var13 Yorumla
Soran+1 yılCidden mi çok kötü durum yaa bela gibi
Cevap sahibi+1 yılAynen ilerisi daha kötü insan bayılacakmış gibi oluyo
Soran+1 yılAynen yaa
Kompleks gibi bir şey sanırım ama aradığınız bu değildir muhtemelen
10 Yorumla
+1 yılhastaliginin adi Korku gecmisten gelen tramva özgüvenin gitmis
10 YorumlaDiğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. kopyala yapıştır yaptığın sitede yazmıyor mu bu. d
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen birde buraya sorayım dedim :)
Soran+1 yılNe yani böyle hasta olanlar deli mi oluyor
- +1 yıl
hastalığı yazmışım çaresi var, demişim. sorun tek sende yok yani kafana takma o kadar bunalıma girme diye. miletin düşüncesi yüzünden. iyimser ol üzme diye kendini diyorum. sende sorun varsa öyle bir hastalığın varsa bile. deliler de var manasın da yani espirisine alınma diye söyledim. bende bipolar belirtileri var takmıyorum sende takma
Soran+1 yılHa peki teşekkür ederim
+1 yılUtangaçlık, içine kapalı olma durumudur
21 Yorumla
Soran+1 yılHımm
Gizli Üye(25-29)+1 yılResmen beni anlatmışsın
113 Yorumla
Soran+1 yılYaa cidden mi kara bela gibi birşey bu ya sende terliyormusun peki kızarıyormusun ellerin falan titriyormu
Cevap sahibi+1 yılTitreme olmuyor da kızarma çok kötü bir şey ya benim ren rengim aşırı beyaz direk tüm yüzüm kızarıyor 🍅 gibi oluyorum
Soran+1 yılBen esmerim bendede belli oluyor ama peki terleme oluyor mu ben bir keresinde bayılacaktım az daha
Cevap sahibi+1 yılO da oluyor topluluk önünde falansam hele ki
Soran+1 yılOff yaa napacaz biz birde erkeklerde daha çok oluyor bende erkeklerle konuşamıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen de konuşamıyorum konuşmaya çalıştıklarında da kızarırım yanlış anlaşılırım konuşamam vs gibi şeylerle sohbeti kesip hemen kaçıyorum
Soran+1 yılAynen aynen ruh ikizimsin gerçekten ruh ikizi dedikleri bu olsa gerek
Cevap sahibi+1 yıl20 yaşındayım daha sevgiliyi bırak flört falan bile olmadı benim bu davranışlarım yüzünden ilgisi olanları fark ediyordum ama yaklaşamıyorlar konuşamıyorlar etrafımda dolanıyorlar bir süre cesaret edemeyip uzaklaşmaya başlıyorlar bir süre sonra valla nereye kadar böyle gider bilmiyorum görücü usulü de olmazsa evde kalırım ben fkahskjajdj
Soran+1 yılKesin öyle olacak en kısa zamanda kendimizi düzeltmeliyiz ben çok araştırma yapıyorum
Cevap sahibi+1 yılDüzelecek gibi durmuyor ya üniversite bile düzeltmedi beni kendimi gösteremediğim için görünmez gibi gittim geldim okula umudu kestim ben
Soran+1 yılBen daha 18 yaşındayım yenmek icin elimden geleni yapacağım
Cevap sahibi+1 yılBen de senden iki yaş büyüğüm ama değişen pek bir şey yok şu an kpss kursuna gidiyorum mesela sınıfta kimseyle konuşmuşluğum bile yok doğru düzgün
Soran+1 yılBende oyleyyim malesef
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanki beni anlatıyor :D
28 Yorumla
Soran+1 yılCiddimisiniz yaa bende böyleyim
Cevap sahibi+1 yılŞimdi aştım biraz bunları ama önceden bildiğin böyleydim :D
Soran+1 yılNasıl aştınız yaa
Cevap sahibi+1 yılİşte lisedeyken öyleydim, üniversitede bazı zamanlarda. İnsanlarla iç içe olarak aştım. Önceden her kızdan çekinirdim şimdi ise çekinmiyorum :D
Soran+1 yılPeki terlermiydiniz ya da titrermiydiniz bogazınız dugumlenirmiydi
Cevap sahibi+1 yılÇok aşırı değildi o kadar.
Soran+1 yılOff ben çok aşırı
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum ki yani doktora falan da gidebilirsin.
Sosyal kaygı bozukluğu
10 Yorumla- Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnxiety diye biliyorum.
10 Yorumla - Diğer konusunda 316 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal anksiyete.
23 Yorumla
Soran+1 yılHmm çok değişik ya herkes farklı farklı şeyler söylüyor ://
- +1 yıl
Sosyofobi, sosyal fobi, sosyal anksiyete. Bunlar aynı şeyler.
Soran+1 yılHm peki tesekkur ederim
Diğer konusunda 410 cevap paylaştı. Anksiyete olabilir..
11 Yorumla
Soran+1 yılHIM anksiyete
+1 yılRuh sağlığı bozukluğu..
10 Yorumla
+1 yılBu kendine olan güvenin yok
20 YorumlaSosyal fobi..
10 Yorumlaepilepsi?
10 YorumlaBkz:Sosyal fobi
10 YorumlaDiğer konusunda 1,7b cevap paylaştı. Anksiyete bozuklugu.
10 Yorumla
+1 yılayni ben
233 Yorumla
Soran+1 yılYaa bende böyleyim napacaz biz bu bildigin kara bela gib
- +1 yıl
olum var aklimda malsef bir anda aglayip bir anda gulebilen bir insani her yeri yikip parcalamak istiyorum etrafimda bana asik olan saplantili insanlari her gun dovmek istiyorum bir tanesi videomu cekmis ama normal cocuk o kadar asik olmuski salak bide diyo ciplak olmasan seni youtube atarim dedim git dalga gectim hayatim hep saplantili insanlarla gecti neyseki kurtuldum herkez diyo zaten seni simdi unutmustur falan silmistirde ondan sonra yine saplantili bir kisi fotarafimi duvarina asmis ben artik bpyle kisilerden cok rahatsiz olmaya basladim
- +1 yıl
ben kenfimi surekli ucurumun kenarindaymisom gibi hissediyorum
- +1 yıl
bu his beni oldurcek
- +1 yıl
kendimi hep icimde firtinalar kopaken goruyorum
Soran+1 yılPeki bunun sosyal fobiyle ne alakası var
- +1 yıl
insanlara guvenemiyosun artik goruntulu konusmuyorum mesela insanlarin arasinda olmak beni sıkiyo
- +1 yıl
bipolar hastasiyim
- +1 yıl
herseyi bir anda yapiyorum ve 15 dakika sonra unutuyorum
- +1 yıl
boyle yasamak cok zorrr
- +1 yıl
umarim o yabanci kisi beni silmistir hem aklindan hemde videomdan normal bir video ama benim nedense canımi cok sıkti o kadar saplantili olmasa takmazdim ama
- +1 yıl
salak iste
Soran+1 yılİyide sendeki sosyal fobi değilki sen kendi isteğinle böylesin ama ben istemsizce böyleyim çok kötü durum
- +1 yıl
yok almadim
- +1 yıl
o kisinin Allah belasini versin aylarca kendimi disariya cikmadim keske cirkin olsaydim kimse asik olmasaydi birisinin bana asik olmasindan korkuyorum artik
- +1 yıl
Allah razi olsun kardes
Soran+1 yılTamamda anladık isin zormuş bu kadar uzatmaya ne gerek var derdi olan tek sen değilsin
- +1 yıl
sen anlayamassin
- +1 yıl
neler cektigimi yakinda sonum helin palandoken gibi olmaz umarim
Soran+1 yılO kız bizim okuldaydı
Soran+1 yılPolise git sende ailene falan söyle
- +1 yıl
cocuk simdilik uzakta yabanci zaten ben turkiyeye geldim yari turkum yari yabanciyim hic bisey yapmiyolar simdikiler malsef
- +1 yıl
biri gitse diger saplantili basliyo
Soran+1 yılYaa senin bu derdinin mutlaka çözümü vardır bir akıl hocan büyüğün yok mu danışacağın bana cok saçma geliyor yaa polise falan git iste şikayet et onları
- +1 yıl
Şu an turkiyedeyim sende bir kizsin evden bile cikamoyorum hersey beni bogmaya basladi
- +1 yıl
uzak dururum herkezden tam 9 ay gecti umarim unutmustur beni
Soran+1 yılTelefon var telefondan ihbar et bu kadar basit hic birşey senin o canından önemli değil ellerinden geleni yap
- +1 yıl
ben simdi turkiyedeyim kurtuldum
+1 yılözgüven kazanmalısn
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl peki video oyunları gibimi hani mario altın kazanıyor ya
Soran+1 yılNese espiri yapmaya çalıştım ama olmadı sanırım ://
Soran+1 yılOf bu halde bile espiri yapıyorum
+1 yılSosyal fobi
10 Yorumla
+1 yılÖzgüven eksikliği
10 Yorumla- Diğer konusunda 594 cevap paylaştı.
+1 yılSosyal fobi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSosyal fobi yas kac
216 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBendede var
Soran+1 yıl18 yas
Cevap sahibi+1 yılGit psikologa
Soran+1 yılSen gittin mi peki
Cevap sahibi+1 yılGittim ha ben okadar asiri degilimde cekingenlik ice kapaniklik vardi halada var gibide sen daha gencsin git nerdensin
Soran+1 yılİstanbul peki psikolog size ne dedi
Cevap sahibi+1 yılPsikiyatri ayri psokolog ayri psikiyatri ilac yazar yazdi devlet hastanesi cirt gidebilirsen ozele git psikolog konusur ilac yazmaz ilac biraz rahatlatabilir
Cevap sahibi+1 yılBenimki aileden kaynakli siddet gecimsizlik falan boyle bir kisilige burundum kotu cok
Soran+1 yılAynen ya bende böyle
Cevap sahibi+1 yılSeninki siddet falan ailedenmi hepmi oyle bide youtubdan arastir onlarla alakali videolar var izle kendine hep telkinde bulun
Soran+1 yılAynen izlicem şiddet falan değil ama hani aileden geliyor kesin mesela uslu dur kızım iste söyle yaparsan çok ayıp olur bunla konuşma kızım diye diye böyle oldum
Cevap sahibi+1 yılYa aslinda onlar bukadar asiri yapmaz sert asagilayici olmassa benim babam baskasinin yaninda ne rencide edici laflar soyledi seninkiler ufak aile illaki oyle ufak tefek tavsiyelerde bulunurda
Soran+1 yılAynen yaa
Cevap sahibi+1 yılGit gorus kendine hep hatirlat rahatla herkes insan diye icinden
Soran+1 yılNasıl aynadan mı yapayım anlamadım
Cevap sahibi+1 yılNormal hayatta yani okulda disarda aklina bunlari getir
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsosyel galiba
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSosyal fobi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzguven problemi
10 YorumlaSosyal fobi
11 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?